reklama
skrzat910
żyje dla nowego życia
Anja78 nie panikuj to nie jest żadna tragedia. Ja od małego mam problem z nerkami i znam wyniki na wylot. Spróbuj 2 razy dziennie ( rano i popoludniu) pić szklanke naparu z pokrzywy. Smak ma niezbyt fajny ale dziala cuda. Nie stresuj sie na zapas i poproś o usg nerek. Czasem w czasie ciąży wynik moczu sie pogarsza ale pamietaj że teraz twoje nerki pracują jeszcze dla dzidziusia. Buziak dla brzuszka.
kucze odebralm wojewyniki moczu- ciagle mam bakerie i jezcze jakies pojedyn biale krwinki
pije tylko sok z zurawin - 1 L dziennie, jem duzo tych owocow i nic...
Polecam herbatke z pokrzywy
Olgadom
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki. Musze się przyznać, że ostatnio zaniedbałam forum. Wcale nie mam ochoty zasiadać do komputera. Dziś poczytałam co tam u Was słychać, mi też gardło strasznie dokucza. Dziś wybrałam się na "Szmaty" i kupiłam sobie fajną sukieneczkę na lato z brzuszkiem za 10,50 :-)
Lilu, gratki kopniaków :-) ja jeszcze nic nie czuję, ale mam łożysko na przedniej scianie i słyszałam żemoże to osłabiać odczuwalność ruchów, nie wiem na ile to prawdziwe...
Lilu, gratki kopniaków :-) ja jeszcze nic nie czuję, ale mam łożysko na przedniej scianie i słyszałam żemoże to osłabiać odczuwalność ruchów, nie wiem na ile to prawdziwe...
beti14011984
dziewczyny muszę sie wam pochwalić wydaje mi się ze wczoraj wieczorem jak leżałam już włożeczku moje maleństwo mnie kopnęło to bulo takie narazie delikatne ale jak przyłożyłam rękę to dało się wyczuć na poczatku mnie tylko tak jakby łaskotało a wczoraj to było bardzo wyraźne myślicie że to możliwe tak szybko?
super też bym chciała już coś czuć :-)
jeśli chodzi o sex to ja też sie obawiam jak to będzie bo teraz żadko go uprawiam a potem to już się boję heheh no ale zobaczymy może nie bedzie aż tak żle
ja powoli robię obiadek,dziś ogórkowa i placki ziemniaczane :-) tylko kto potarkuje ziemniaki heheh nie lubie tego robić :-( ale jeść lubię
Oj ja plaxcki też lubię ale nie mam kiedy zrobić, może w sobotę:-)
Tylko obawiam się o żołądek, zuważyłam że jak zjem coś ciężkostrawnego to potem cały dzień się męczę Żadnych sosów, smażonych mięs, sałatek cięższych, normalnie post
Tylko obawiam się o żołądek, zuważyłam że jak zjem coś ciężkostrawnego to potem cały dzień się męczę Żadnych sosów, smażonych mięs, sałatek cięższych, normalnie post
karolinkare
:-(cześc dziewczynki.... właśnie wróciłam od kolejnego gin i ta sama diagnoza...........pozostała już tylko amniopuncja dla sprawdzenia. lekarka bardzo mila zrobiła pomiary ale powiedziała ze mam jeszcze 3% szansy na to zeby to z wadą urodziło sie zdrowe........... lekarka opisała dokladnie USG i wedlug jej doswiadczenia wyglada to na jakis Zespół........... nie chciała mi powiedzieć zeby nas nie straszyc ale w opisie jest napisane Cystic hygroma czyli jak pisze winternecie wodniak szyi( wystepujący w zespole Turnera) wiec nie mogla sie az tak pomylic zatem gdzie ja mam miec nadzieje???:---(
nie mam siły płakac a jak dotrwam do tego 26ego i potem te kolejne 2 tyg czekając na wyniki to sama nie wiem poprostu wydaje mi sie to jako najgorszy koszmar w moim zyciu................:-( co do tej amnio to lekarka mi powiedziała zebym uparla sie na to zeby pobrali z obu plodów wetdy bede na 100% pewna .................................
nie mam siły płakac a jak dotrwam do tego 26ego i potem te kolejne 2 tyg czekając na wyniki to sama nie wiem poprostu wydaje mi sie to jako najgorszy koszmar w moim zyciu................:-( co do tej amnio to lekarka mi powiedziała zebym uparla sie na to zeby pobrali z obu plodów wetdy bede na 100% pewna .................................
:-(cześc dziewczynki.... właśnie wróciłam od kolejnego gin i ta sama diagnoza...........pozostała już tylko amniopuncja dla sprawdzenia. lekarka bardzo mila zrobiła pomiary ale powiedziała ze mam jeszcze 3% szansy na to zeby to z wadą urodziło sie zdrowe........... lekarka opisała dokladnie USG i wedlug jej doswiadczenia wyglada to na jakis Zespół........... nie chciała mi powiedzieć zeby nas nie straszyc ale w opisie jest napisane Cystic hygroma czyli jak pisze winternecie wodniak szyi( wystepujący w zespole Turnera) wiec nie mogla sie az tak pomylic zatem gdzie ja mam miec nadzieje???:---(
karolinkare tak mi przykro, nawet nie wiem jak pocieszac, bo chyba sie nie da. Trzymam kciuki za aminopunkcje, aby wszystko sie ulozylo. Sciskam mocno
reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dziewczyny muszę sie wam pochwalić wydaje mi się ze wczoraj wieczorem jak leżałam już włożeczku moje maleństwo mnie kopnęło to bulo takie narazie delikatne ale jak przyłożyłam rękę to dało się wyczuć na poczatku mnie tylko tak jakby łaskotało a wczoraj to było bardzo wyraźne myślicie że to możliwe tak szybko?
gratuluje kopniakow,ale ja pamietam w poprzedniej ciazy ze kopniaki to dobrze po 20tc poczulam,a takie smyranie od 17-18 tc
Olgadomoslabia czucie ruchow lozysko na przedniej scianie,wiec bedziesz odczuwac slabiej i pozniej
ja zmykam dzieci zawieżć do rodziców
póżniej z mężem na obiadek i do gina ;-)
jezu ale sie stresuje przed tymi pomiarami na usg
trzymajcie kciuki proszę :-)
do poklikania wieczorem
kciuki zacisniete
Karolinkare strasznie Ci wspolczuje,z calych sil naprawde,nie jestem w stanie sobie wyobrazic co przezywasz choc wiem co ja przezywalam kiedy uslyszalam o amnio,blagam Cie kochanie nie denerwuj sie to pierwsza rzecz ,juz i tak nie zmienisz nic a tylko mozesz pogorszyc,poczekaj do tego 26 do amnio a potem juz wsio wiedziec bedziesz i upieraj sie jak juz mają Cie kluc to niech obydwa maluszki sprawdzą
przytulam Cie skarbie wirtualnie i trzymam kciuki,mimo wszystko nie trac nadziei,uwierz mi to pomaga,ja przez dwa dni po wizycie w warszawie nie nadawalam sie do zycia,teraz spokoj i nadzieja pomaga mi przetrwac kazdy dzien
bylam dzis u gina
szyjka ladnie zamknieta,macica ladnie rosnie
slyszalam serduszko mamusi,mowie Wam jak ja kocham to serduszko