reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Czesc dziewczynki:)
u mnie dzis przebija sie sloneczko i mam nadzieje ze tak juz zostanie:)
ojej..zeby moj byl taki romantyczny heheh..ja nawet kwiatka dostaje tylko jak jest okazja:/ ale w sumie nie narzekam..kocha mnie i to najwazniejsze a pocieszam sie ze nie kazdy facet jest romantyczny..

Jak tak piszecie o swoich problemach po ciazy to az zaczynam sie bac..i pomyslec ze ja nie bede miala pomocy od mojego bo on tylko jest w week w domu..ciekawa jestem jak ja sobie poradze.

ide ogarnac w kuchni bo pupa juz mnie boli od siedzenia.

reklama
małgoś poradzisz sobie, pierwszy m-c może najłatwiejszy nie będzie ale potem juz z górki :)
Ja z kolei nie wiem jak to z trójka będzie bo te moje szantrapy to głośne jak stado przedszkolaków są. Cóż zapewne nieraz będą musieli ściszyćte swoje wrzaskliwe głosy.

Korba ojj zazdroszcze Ci takiego romantyzmu u narzeczonego:) Od mojego D. nawet nie mam co wymagac, bo teraz jest zabiegany miedzy uczelnia a praca ( konczy sesje).

Wczoraj poczytalam sobie co napisalyscie ale sama nie mialam sily zeby cos naskrobac:)
U mnie dzisiaj pogoda taka sobie bo przebija sie sloneczko ale widze coraz wiecej chmurek na niebie wiec pewnie zapowiada sie deszczyk popoludniu:/ A ja właśnie po śniadanku i popijam sobie herbatke:)
Co do przeziebien to ja bralam ten syrop *spam* i oscilococcinum i przez weekend sie wykurowalam:)

dziewczyny muszę sie wam pochwalić wydaje mi się ze wczoraj wieczorem jak leżałam już włożeczku moje maleństwo mnie kopnęło to bulo takie narazie delikatne ale jak przyłożyłam rękę to dało się wyczuć na poczatku mnie tylko tak jakby łaskotało a wczoraj to było bardzo wyraźne myślicie że to możliwe tak szybko?

witam dziewczyny przy kawce,u mnie pogoda też nie ciekawa,jakoś tak pochmurnie:-(
co do sexu po porodzie to też sie obawiam ,ja już teraz wsółczuje mojemu mezowi bo mi sie wogóle nie chce,wiec zobaczymy co z tego będzie :tak: co do radzenia sobie z dzieckiem to też mam obawy czy sobie poradze,mój mąż pracuje całymi dniami,wiec wszystko będzie na mojej głowie,dobrze ze mam starszą córcie która jest tak kochana i chętnie pomaga,bardzo lubi uczestniczyć we wszelkich pracach domowych, młodsza córcia troszkę rozpieszczona przez mezusia"oczko w głowie tatusia",ale jest rezolutną dziewczynka także mam nadzieje ze nie bedzie mi sprawiac wiekszego kłopotu,trzeba będzie sobie poradzić:tak::tak::tak:

Witam ;)
No u nas z przeziebienia u córeczki wykluła sie angina, wiec tydzien z głowy. Jestem troche zmeczona bo małz w pracy od rana do nocy i sama z Mała jestem, ciagle sie bawimy i bawimy, ale wiem ze i tak teskni za dziecmi w przedszkolu i troszke jej nudno w domku, do tego marudzi jak to chore dziecko- wiadomo... Mnie tez cos na gardło wsiadło, na razie cytrynka i miodek i czosnek, troche pomaga. Do tego znów śniegu nawaliło, dżizasss przecież za 4 dni ma być wiosna, ale jej nie widac, przynajmniej tu nad morzem
Pocieszam sie ze po południu przyjedzie moja Mamcia, moj wiosenny promyczek, moze ona rozjasni mi te zimowe dni.
Wam wrzesnióweczki zycze miłych chwil :)

Hej dziewczyny.
Pospałam jak nigdy. Jak tylko dopije kawusie to zabiore sie za śniadanko. Niedawno zrobiłam sobie domy pyszniasty smalec ze skwarkami ze zdobytej po znajomosci świeżej słoninki, to pewnie buleczke sobie posmaruje smalczykiem dodam pomdorka i do tego trochu sałatki ziemniaczanej :-)
Na obadek zrobie gulasz drobiowy i do tego kasza albo ryż.
Zastanawiam sie co zrobić ze sobą dzisiaj wieczorem. Może namówie Mojego na kino albo jakąś pyszniastą kolacyjke w jakiejś knajpce.
Do wieczora coś wymyśle albo od was zdobęde jakiś pomysł ;-)

Witam się wczoraj nie mogłam wejść na BB bo mój T. zmniejszył mi trzcionke na BB i nic nie mogłam rozczytać a on nie wiedział jak to zrobić spowrotem na normalną trzcionke i dopiero dzis to wykumałam ehhh.
U nas dziś pada deszcz i śnieg zimno wietrznie, że aż się z domu wyjść nie chce.
Wczoraj już o 19 spałam jak suseł i wstałam ok 5 do wc i dalej do 9,30 smacznie spałam tak mnie zmogło.
Mała hałasowała u mnie w pokoju wczoraj T siedział na kompie a ja trzasnęłam w kimono jak zabita ha ha ha
karolinkare-trzymaj się kochana i do ostatniej chwili nie trać nadziei.
Jeżeli nawet jedno z dzieci będzie miało wadę to chowając się z bliźniakiem będzie na pewno lepiej się rozwijało niż jakby miało być jedynakiem a poza tym każde dziecko nawet takie z wadą potrafi dać wiele radości.
Moi znajomi maja roczną córeczkę, która jest stale podłączona do respiratora gdyż choruje na [FONT=arial,helvetica,sans-serif] Zespół dziecka wiotkiego, niewydolność oddechową,, kamica dróg moczowych i musi być stale poddawana [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]respiratoroterapii a[/FONT] mimo to nie wyobrażają sobie, aby tej małej ślicznotki nie było wsród nich i z całych sił walczą o swój skarb, aby był z nimi jak najdłużej.

Hej mamuśki....a mnie chyba sysytem Windows padł....więc czekam na kuzyna który mi wszystko na nowo zainstaluje-kurcze szkoda mi tylko moich zdjęć....i to ze ślubu....,a moze któras sie zna....otóż normalnie mi sie włącza tylko cały czas jest napis ze znaczkiem Windowsxp-trwa uruchamianie systemu i nic tak jakby sie zawiesza w tym miejscu....może da sie uratować??????????a może to wirus-kurcze już sama nie wiem....:no:
Ok. a teraz pospałam do 10 ,posprzątałam i niedługo będę robić obiadzik-dziś mam ziemniaczki ,pulpety w sosie grzybowym i surówka....
i jak na złość przyszedł rachunek -rozliczenie za ogrzewanie...az 870zł:szok: na 37m2 a co mioesiąc z wodą płacimy 250zł.....:cool2:-oj bedziemy sie kłócic bo to jest nie możliwe....bo obok ludzie tez mają centralne z miasta i płacą o połowę mniej...ja im dam....dość ,ze w mieszkaniu czasami jest 17stopni....a normalnie to 19stopni....-w tej ostrej zimie...a teraz jest zimniej bo ogrzewanie działa na temp.z powietrza...

reklama
kucze odebralm wojewyniki moczu- ciagle mam bakerie i jezcze jakies pojedyn biale krwinki:baffled:
pije tylko sok z zurawin - 1 L dziennie, jem duzo tych owocow i nic...:confused:

Do góry