Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Witam kawowo U mnie piekne sloneczko az zyc sie chce !!! Spod sniegu wyszly mi pierwsze krokusy.Niech to sloneczko juz tak zostanie !!!!! Milego i slonecznego dzionka wrzesnioweczki !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gaja23 jeżeli to trwa krótko i wiesz, że ze zmęczenia to nie powinien si.ę raczej niczego obawiać. Tym bardziej, że zawsze tak masz Mężczyźni chociaż raz powinni przeżyć poród i najlepiej całą ciążę, żeby się przekonać jak to jest, wtedy byliby trochę bardziej wyrozumiali.
Dzien dobry! A u mnie juz jest wiosna, rano o 8.30 bylo juz 10 stopni , sloneczko swieci, za dwa dni bedzie u Was.Dzien dobry ))))
mnie dzisiaj slonca brak, maz w pracy znowu niewiadomo do ktorej , wczoraj jak wyszedl na 7 to wrocil o 22,30, mam dosc tej jego pracy
aaaaaaaaaaa chce juz wiosny
Dzien dobry! A u mnie juz jest wiosna, rano o 8.30 bylo juz 10 stopni , sloneczko swieci, za dwa dni bedzie u Was.
no i witam wieczornie Obraczki sa poprostu przecudne hehe Ale od przymiarki mi chyba palce schudly bo jest troszke luzna i nie wiem czynie bedziemy musieli jej zmniejszyc A co do niespodzianki to moj zabral mnie na spacer po lesie i zrobil ognisko dokladnie w to samo miejsce gdzie pojechalismy niedlugo po naszym poznaniu A pozniej po powrocie zrobil goraca czekolade do picia i foundie (tak to sie chyba pisze , chodzi o takie owoce co sie macza w garnuszku z czekolada) no i siedzielismy i wspominalismy sobie jak to bylo i ogladalismy film Spytalam ,a co to za okazja a moj na to ,ze zawsze mowie ze tesknie za jego romantyzmem to tak bez okazji postanowil mi udowodnic ,ze nadal go ma tylko w tym calym biegu czasem na niego jest brak czasu Kochany D
no i witam wieczornie Obraczki sa poprostu przecudne hehe Ale od przymiarki mi chyba palce schudly bo jest troszke luzna i nie wiem czynie bedziemy musieli jej zmniejszyc
No u mnie to krótko nie trwało, co prawda sex był jako taki ale nie był taki namiętny, no bo i jak jak dziecko obok śpi No u mnie taki stan trwał chyba z pół roku albo dłużej. Boję się że teraz też tak będzie. Co prawdą mówiłam mężowi że jak się włączy w opiekę nad dzieckiem, pomoże to napewno i ja lepiej będę się czuła:-) Wiem, że on się stara jak może, cenię to i nie chcę zepsuć, choc hormony to hormony i rządzą kobietą ;-)