reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

DZIEWCZYNY gratuluje udanych wizyt:tak:
własnie skończyłam jeśc kolacyjke 2 talerze zupki jarzynowej:-D
i tak naprawde też mogła bym dalej jeść ale trzeba sie troszkę opanować bo sie nie uniosę,jutro wizyta u gina i sie zobaczy ile sie przytyło :szok::szok::szok:

reklama
no i witam wieczornie :D Obraczki sa poprostu przecudne hehe :D Ale od przymiarki mi chyba palce schudly bo jest troszke luzna i nie wiem czynie bedziemy musieli jej zmniejszyc :)A co do niespodzianki to moj zabral mnie na spacer po lesie i zrobil ognisko dokladnie w to samo miejsce gdzie pojechalismy niedlugo po naszym poznaniu :) A pozniej po powrocie zrobil goraca czekolade do picia i foundie (tak to sie chyba pisze , chodzi o takie owoce co sie macza w garnuszku z czekolada) no i siedzielismy i wspominalismy sobie jak to bylo i ogladalismy film :) Spytalam ,a co to za okazja a moj na to ,ze zawsze mowie ze tesknie za jego romantyzmem to tak bez okazji postanowil mi udowodnic ,ze nadal go ma tylko w tym calym biegu czasem na niego jest brak czasu :) Kochany :) Gratuluje udanych wizyt. I mam nadzieje ,ze jak najszybciej te paskudne katary, kaszle , bole gardla nas opuszcza wraz z zima :D

Dzien dobry ))))
mnie dzisiaj slonca brak, maz w pracy znowu niewiadomo do ktorej , wczoraj jak wyszedl na 7 to wrocil o 22,30, mam dosc tej jego pracy
aaaaaaaaaaa chce juz wiosny

no i witam wieczornie :D Obraczki sa poprostu przecudne hehe :D Ale od przymiarki mi chyba palce schudly bo jest troszke luzna i nie wiem czynie bedziemy musieli jej zmniejszyc :)A co do niespodzianki to moj zabral mnie na spacer po lesie i zrobil ognisko dokladnie w to samo miejsce gdzie pojechalismy niedlugo po naszym poznaniu :) A pozniej po powrocie zrobil goraca czekolade do picia i foundie (tak to sie chyba pisze , chodzi o takie owoce co sie macza w garnuszku z czekolada) no i siedzielismy i wspominalismy sobie jak to bylo i ogladalismy film :) Spytalam ,a co to za okazja a moj na to ,ze zawsze mowie ze tesknie za jego romantyzmem to tak bez okazji postanowil mi udowodnic ,ze nadal go ma tylko w tym calym biegu czasem na niego jest brak czasu :) Kochany :) Gratuluje udanych wizyt. I mam nadzieje ,ze jak najszybciej te paskudne katary, kaszle , bole gardla nas opuszcza wraz z zima :D

No fantastico :-)

Ja sie witam wczesnym porankiem i ide robic kakao :-)

Dzień dobry :-) U mnie także brak słońca, buuu. Oj pospałabym jeszcze ;-)
Lecę dzisiaj zrobić paznokcie a później dalszy ciąg przeprowadzki, ja tylko nadzoruję :-)
Dobrego dnia dziewczyny!

Witam :)
U mnie niestety też słoneczka brak, a podobno już się miała wiosna zaczynać?? I gdzie ona jest?! ;(
Ja właśnie zajadam sobie kanapeczki i piję swłodkie kakao... mmm.. to tak, żeby ten dzień przynajmniej rano był dla mnie przyjemniejszy.
Byłam w poniedziałek u mojej gin i powiedziała, że wszystko jest dobrze, ale dostałam luteine "na wszelki wypadek" - nie powiem, bo trochę mnie ten fakt zmartwił...
Miłego dnia

Witam z ranka,
jakas zmęczona jestem okrutnie, u nas tez słonka brak, niby weekend 15 stopni ale za to padac będzie to mnie nie pociesza:baffled:

Wiecie mój mąż najbardziej boi i się odrzucenia po porodzie, choc to chyba normalne że zmęczone jesteśmy, dziecko nas absorbuje, seksu tak się nie chce - on tylko tego sie obawia bo tak miałam po każdym dziecku. Ale u mnie to tylko ze zmęczenia, tak mi się wydaje:tak:

reklama
gaja23 jeżeli to trwa krótko i wiesz, że ze zmęczenia to nie powinien si.ę raczej niczego obawiać. Tym bardziej, że zawsze tak masz :) Mężczyźni chociaż raz powinni przeżyć poród i najlepiej całą ciążę, żeby się przekonać jak to jest, wtedy byliby trochę bardziej wyrozumiali.

Do góry