reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

DZIEWCZYNY gratuluje udanych wizyt:tak:
własnie skończyłam jeśc kolacyjke 2 talerze zupki jarzynowej:-D
i tak naprawde też mogła bym dalej jeść ale trzeba sie troszkę opanować bo sie nie uniosę,jutro wizyta u gina i sie zobaczy ile sie przytyło :szok::szok::szok:

reklama
no i witam wieczornie :D Obraczki sa poprostu przecudne hehe :D Ale od przymiarki mi chyba palce schudly bo jest troszke luzna i nie wiem czynie bedziemy musieli jej zmniejszyc :)A co do niespodzianki to moj zabral mnie na spacer po lesie i zrobil ognisko dokladnie w to samo miejsce gdzie pojechalismy niedlugo po naszym poznaniu :) A pozniej po powrocie zrobil goraca czekolade do picia i foundie (tak to sie chyba pisze , chodzi o takie owoce co sie macza w garnuszku z czekolada) no i siedzielismy i wspominalismy sobie jak to bylo i ogladalismy film :) Spytalam ,a co to za okazja a moj na to ,ze zawsze mowie ze tesknie za jego romantyzmem to tak bez okazji postanowil mi udowodnic ,ze nadal go ma tylko w tym calym biegu czasem na niego jest brak czasu :) Kochany :) Gratuluje udanych wizyt. I mam nadzieje ,ze jak najszybciej te paskudne katary, kaszle , bole gardla nas opuszcza wraz z zima :D

Dzien dobry ))))
mnie dzisiaj slonca brak, maz w pracy znowu niewiadomo do ktorej , wczoraj jak wyszedl na 7 to wrocil o 22,30, mam dosc tej jego pracy
aaaaaaaaaaa chce juz wiosny

no i witam wieczornie :D Obraczki sa poprostu przecudne hehe :D Ale od przymiarki mi chyba palce schudly bo jest troszke luzna i nie wiem czynie bedziemy musieli jej zmniejszyc :)A co do niespodzianki to moj zabral mnie na spacer po lesie i zrobil ognisko dokladnie w to samo miejsce gdzie pojechalismy niedlugo po naszym poznaniu :) A pozniej po powrocie zrobil goraca czekolade do picia i foundie (tak to sie chyba pisze , chodzi o takie owoce co sie macza w garnuszku z czekolada) no i siedzielismy i wspominalismy sobie jak to bylo i ogladalismy film :) Spytalam ,a co to za okazja a moj na to ,ze zawsze mowie ze tesknie za jego romantyzmem to tak bez okazji postanowil mi udowodnic ,ze nadal go ma tylko w tym calym biegu czasem na niego jest brak czasu :) Kochany :) Gratuluje udanych wizyt. I mam nadzieje ,ze jak najszybciej te paskudne katary, kaszle , bole gardla nas opuszcza wraz z zima :D

No fantastico :-)

Ja sie witam wczesnym porankiem i ide robic kakao :-)

Dzień dobry :-) U mnie także brak słońca, buuu. Oj pospałabym jeszcze ;-)
Lecę dzisiaj zrobić paznokcie a później dalszy ciąg przeprowadzki, ja tylko nadzoruję :-)
Dobrego dnia dziewczyny!

Witam :)
U mnie niestety też słoneczka brak, a podobno już się miała wiosna zaczynać?? I gdzie ona jest?! ;(
Ja właśnie zajadam sobie kanapeczki i piję swłodkie kakao... mmm.. to tak, żeby ten dzień przynajmniej rano był dla mnie przyjemniejszy.
Byłam w poniedziałek u mojej gin i powiedziała, że wszystko jest dobrze, ale dostałam luteine "na wszelki wypadek" - nie powiem, bo trochę mnie ten fakt zmartwił...
Miłego dnia

Witam z ranka,
jakas zmęczona jestem okrutnie, u nas tez słonka brak, niby weekend 15 stopni ale za to padac będzie to mnie nie pociesza:baffled:

Wiecie mój mąż najbardziej boi i się odrzucenia po porodzie, choc to chyba normalne że zmęczone jesteśmy, dziecko nas absorbuje, seksu tak się nie chce - on tylko tego sie obawia bo tak miałam po każdym dziecku. Ale u mnie to tylko ze zmęczenia, tak mi się wydaje:tak:

reklama
gaja23 jeżeli to trwa krótko i wiesz, że ze zmęczenia to nie powinien si.ę raczej niczego obawiać. Tym bardziej, że zawsze tak masz :) Mężczyźni chociaż raz powinni przeżyć poród i najlepiej całą ciążę, żeby się przekonać jak to jest, wtedy byliby trochę bardziej wyrozumiali.

Do góry