reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Dziewczynki ...... Blagam was dajcie mi sile iwsparcie bo po dzisiejszej wizycie to ja już nie dam rady:( :no: mielismy dzisiaj USG genetyczne i okazało się ze u jednego z maluszkow przeziernosc wynosi 4,3mm właściwie lekarz określił to jako torbiel i obrzek całego kręgosłupa dostałam skierowanie na amniopunkcje ale lekarz nie daje większych szans na to zeby ono było zdrowe słysząc ta diagnozę prawie zemdlalam powiedział ze na80% ma jakaś wadę (wykluczył wadę serca) typu zespół downa,turnera ,toreta,fertau co ja mam myśleć tak się cieszylam ze będę mama bliźniaków bo to dar od Boga podwójne szczescie a tak szyybko zostanie mi odebrane:-:)-(

Koniecznie skonsultuj diagnozę z innym lekarzem. Czasami sprzęt się myli!!! Wierzę, ze będzie dobrze i zakończy się na strachu. Trzymam za Was kciuki!!!

Gratuluje mamom udanych wizyt u lekarzy.
A ja mam od kilku dni potworny bol glowy i co tu zrobic?
Podejrzewam , ze to na zmiane pogody jutro ma byc u nas juz wiosna ok 12 stopni a w piatek juz 20 Stopni , i dobra wiadomosc ta pogoda idzie w strone Polski.

I kawa z cytryną. Wiele daje masaż Kr szyjnego,mnie bardzo pomaga na moje częste bóle głowy- niskie ciśnienie i dyskopatia. Jak już bardzo się ból rozkula biorę dozwolony paracetamol, zdarzyło się że aspirynę C ( lekarz przyzwolił sporadycznie)

gratuluję dziewczynkom udanych wizyt i radości z dzieciaczków :)

ja rowniez gratuluje

Podejrzewam , ze to na zmiane pogody jutro ma byc u nas juz wiosna ok 12 stopni a w piatek juz 20 Stopni , i dobra wiadomosc ta pogoda idzie w strone Polski.

wiem i juz doczekac sie nie moge tej pogody

ide do ł jak łóżko na m jak milosc
milego wieczoru
a i jutro odezwe sie pomiedzy pracami

gratuluje dziewczyny udanych wizyt:)

oj mnie codziennie glowa boli..niestety ale jakos daje rade..

wlasnie zjadlam kolacje..kanapki z prawdziwym maselkiem..szynka pomidorem i ogorkiem..i Wiecie co? juz nie moge zmiescic a dalej bym jadla..matko jaka ja pazerna jestem:D

no nic uciekam na m jak milsoc hehe.. milej nocy mamuski:*

reklama
Do góry