reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Dziewczynki ...... Blagam was dajcie mi sile iwsparcie bo po dzisiejszej wizycie to ja już nie dam rady:( :no: mielismy dzisiaj USG genetyczne i okazało się ze u jednego z maluszkow przeziernosc wynosi 4,3mm właściwie lekarz określił to jako torbiel i obrzek całego kręgosłupa dostałam skierowanie na amniopunkcje ale lekarz nie daje większych szans na to zeby ono było zdrowe słysząc ta diagnozę prawie zemdlalam powiedział ze na80% ma jakaś wadę (wykluczył wadę serca) typu zespół downa,turnera ,toreta,fertau co ja mam myśleć tak się cieszylam ze będę mama bliźniaków bo to dar od Boga podwójne szczescie a tak szyybko zostanie mi odebrane:-:)-(

Koniecznie skonsultuj diagnozę z innym lekarzem. Czasami sprzęt się myli!!! Wierzę, ze będzie dobrze i zakończy się na strachu. Trzymam za Was kciuki!!!

Gratuluje mamom udanych wizyt u lekarzy.
A ja mam od kilku dni potworny bol glowy i co tu zrobic?
Podejrzewam , ze to na zmiane pogody jutro ma byc u nas juz wiosna ok 12 stopni a w piatek juz 20 Stopni , i dobra wiadomosc ta pogoda idzie w strone Polski.

I kawa z cytryną. Wiele daje masaż Kr szyjnego,mnie bardzo pomaga na moje częste bóle głowy- niskie ciśnienie i dyskopatia. Jak już bardzo się ból rozkula biorę dozwolony paracetamol, zdarzyło się że aspirynę C ( lekarz przyzwolił sporadycznie)

gratuluję dziewczynkom udanych wizyt i radości z dzieciaczków :)

ja rowniez gratuluje

Podejrzewam , ze to na zmiane pogody jutro ma byc u nas juz wiosna ok 12 stopni a w piatek juz 20 Stopni , i dobra wiadomosc ta pogoda idzie w strone Polski.

wiem i juz doczekac sie nie moge tej pogody

ide do ł jak łóżko na m jak milosc
milego wieczoru
a i jutro odezwe sie pomiedzy pracami

gratuluje dziewczyny udanych wizyt:)

oj mnie codziennie glowa boli..niestety ale jakos daje rade..

wlasnie zjadlam kolacje..kanapki z prawdziwym maselkiem..szynka pomidorem i ogorkiem..i Wiecie co? juz nie moge zmiescic a dalej bym jadla..matko jaka ja pazerna jestem:D

no nic uciekam na m jak milsoc hehe.. milej nocy mamuski:*

reklama
Do góry