reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Cholercia...ale boli przy przełykaniu gardełko:sorry2::-( juz nawet płukałam roztworem z soli...och jak ja nie lubie byc chora...taka głodna jestem a tu nic nie moge przełknąć i jeszcze rano kupiłam te słodkie winogrono zaraz sie rozpłacze:wściekła/y:

reklama
Cholercia...ale boli przy przełykaniu gardełko:sorry2::-( juz nawet płukałam roztworem z soli...och jak ja nie lubie byc chora...taka głodna jestem a tu nic nie moge przełknąć i jeszcze rano kupiłam te słodkie winogrono zaraz sie rozpłacze:wściekła/y:

a moze tabletki do ssania tantum verde;-)

ja brałam też tantun verde ale w sprayu i szybko mi minęło a słyszałam że można też brać na gardło syrop prawoślazowy ale nie próbowałam

hejka mamusie!!
ja po wizycie,usg super mam fotki ale jutro dodam dzisaj juz mi sie niechce!!
Taka fasolka juz duza z usg wychodzi na 12tydzien i 5 dzien!i termin przesuna sie na 23 wrzesnia:)a byl 27.
Widzialam raczki ,nozki,serduszko!!!WSZYTKO SUPER!!
Wyniki dobre,a w moczu bylo troszeczke krwi(golym okiem nie bylo widac)i tu moja radosc opadla!!doktorka mowila ze nie ma sie czym martwic bo to nic zlego nie znaczy!ale dali na wszelki wypadek mocz do badania!ale ja odrazu panika!!mam nadzieje ze wszytko bedzie okey!!!!
padnieta jestem nasiedzialam sie troche w tym szpitalu zjadlam kolacje ide polezec!!
Milego wieczoru!!

Przyszla mamo gratulacje z okazji udanej wizyty :-)
Magi - ja na poczatku ciazy zmagalam sie z przeziebieniem i wtedy moja ginekolog powiedziala, ze z tabletek na gardlo nie szkoda takie stare,troche juz dzis chyba zapomniane: chlorochinaldin. Moze tych sprobuj. Do tego cieply prysznic i pod koldre, a nawet dwie.. nie ma to jak wygrzewanko organizmu :-)

hejka mamusie!!
Taka fasolka juz duza z usg wychodzi na 12tydzien i 5 dzien!i termin przesuna sie na 23 wrzesnia:)a byl 27.
Wyniki dobre,a w moczu bylo troszeczke krwi(golym okiem nie bylo widac)i tu moja radosc opadla!!doktorka mowila ze nie ma sie czym martwic bo to nic zlego nie znaczy!ale dali na wszelki wypadek mocz do badania!ale ja odrazu panika!!mam nadzieje ze wszytko bedzie okey!!!!
padnieta jestem nasiedzialam sie troche w tym szpitalu zjadlam kolacje ide polezec!!
Milego wieczoru!!

Gratuluje udanej wizyty:)

Witajcie Dziewczyny :-)

Byłam wczoraj na usg prenatalnym. Według gin. wszystko ok. Maluszek ma 6 cm, serduszko bije 151 uderzeń na minutę, przezierność karkowa 1,7 mm, kości nosowe widoczne :-) Jak ja się cieszę:tak:
Następna wizyta 31.03 (na początku mam wizyty co 2 tyg ze względu na moją przeszłość - 2 poronienia), jeśli będzie wsio ok., to następna wizyta dopiero 28.04.

Jestem totalnie wykończona, od 5 tygodni (na szczęście tylko przez 2 lekcje dziennie) w sali mam po 34 uczniów - koleżanka na L4 :angry: Oby szybko wróciła do pracy!!!

Pozdrawiam życząc miłego wieczoru :)

kurde ja czasami jadlam makrele wedzona../
kochana ja meczylam sie z gardlem 2 tyg..stosowala tantum werde ale przeczytalam o plukaniu gardla woda z sola kuchenna i przeszlo..fakt ze to bardzo slone i paskudne ale dzialalo w moim przypadku.

RYBY wedzone mozna jesc :) wiadomo nie codzinnie, ale sa bezpieczne:tak:

reklama
hejka mamusie!!
Milego wieczoru!!

A ja się dziś zapisałam do Akademii Ruchu AkademiaRuchu.eu - Kobiety w ciąży ćwiczenia dla kobiet w ciąży raz w tygodniu,jeśli któraś laska jest z warszawy to zapraszam, może razem pochoodzimy.

Zapomniałam pogratulować!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry