reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Karolinka zycie nas doswiadcza i ciezko jest pogodzic sie z tym..ja wierze ze bedzie dobrze..w brzuszku sa blizniaki..skoro lekarz mowi ze u jednej dzidzi sa nieprawidlowosci to pewnie u drugiej jest wszystko dobrze..a nawet jesli jedno z nich bedzie mialo jakas wade to nie znaczy ze bedzie to jakas paskudna choroba..nie mozesz sie zalamywac pamietaj..musisz byc silna dla maluszkow..Przytulam mocno:*

Co do usg 3/4D to ja mysle isc tak ok 18-20tc..wtedy dzidzia jeszcze ma duzo miejsca w brzuchu i moze swobodnie sie ruszac a z tego co czytalam w tych tygodniach mozna wykluczyc wiele wad.

najlepiej miedzy 20-23tc

reklama
karolinka...przytulam Cię mocno,ale trzeba do końca wierzyć ze będzie dobrze!
druga dzidzka napewno zdrowiutka - trzymaj się Kochana:(

Witam dziewczyny , co do usg 3-4d to najlepiej miedzy 20 a 22tydzien bo wtedy wszystko najlepiej widac ja bylam sie pytac i tak mi wlasnie babeczka powiedziala u mnie w miescie trwa takie usg godzine najmniej :) i dostane 2 plytki i zdjecia :)

Co do tokso. U mnie kot i szczury -totalnie domowe zwierzęta ale teraz normalnie się ich boje? Dobrze, że mięsa nie jem.
Gratuluje udanych wizyt.[/QUOTE]

kochana ja mam od malego koty..pisalam juz o tym kiedys..one poluja na myszy bo mieszkam na wsi i nie ma sily utrzymac je w domu..typowe wsiowe koty..wracaja do domu po kilku dniach..zawsze mialam z nimi stycznosc bo kocham zwierzeta..i moj wynik na tokso jest ujemny:) teraz co prawda uwazam na siebie i nie przytulam juz ich..nie dotykam surowego miesa chyba ze przez rekawiczki..myje owoce i warzywa pod goraca woda..i nie jadam poledwic.. takze mysle ze najszybciej mozna zarazic sie od surowego miesa niz od kotow..ale to moje zdanie.

kochana ja mam od malego koty..pisalam juz o tym kiedys..one poluja na myszy bo mieszkam na wsi i nie ma sily utrzymac je w domu..typowe wsiowe koty..wracaja do domu po kilku dniach..zawsze mialam z nimi stycznosc bo kocham zwierzeta..i moj wynik na tokso jest ujemny:) teraz co prawda uwazam na siebie i nie przytulam juz ich..nie dotykam surowego miesa chyba ze przez rekawiczki..myje owoce i warzywa pod goraca woda..i nie jadam poledwic.. takze mysle ze najszybciej mozna zarazic sie od surowego miesa niz od kotow..ale to moje zdanie.

Malgosiu, dotykac koty mozna, toxo jest w kocich odchodach ,wiec jak np zmieniasz kuwety mozna sie zarazic i tak na prawde najwieksze ryzyko od miesa surowego, wedlin polsurowych,niedogotowanego etc niz kudlaczy...

dziewczynki załączam wczorajsze zdjecia na kótrych widac moje maleństwa jedno z nt 4,3 a drugie nt 2,0

Załączniki

• Kopia skanuj0001..jpg
    Kopia skanuj0001..jpg
    44 KB · Wyświetleń: 65
Karolinkare ja jakos czuje ze chyba nie bedzie tak źle...czytalam na necie ze przy pomiarze NT obraz monitora trza jakos specjalnie ustawić zeby pomiar byl wlasciwy, bo w przeciwnym razie wychodzi błędny wynik...nie twierdze ze twój gin nie potrafi ustawić obrazu ale no zdarza sie chyba taka pomylka.Mam wielka nadzieje ze specjaliści genetycy wyklucza jakąkolwiek wade.

A mi cos dzis z gardłem sie dzieje...przy połykaniu czuje jakbym miała w gardle wielką kule bilardową. Ciężko mi nawet sline połykać.Ani mnie gardło nie boli jak przy zwykłych infekcjach , ani goraczki nie mam. Narazie pije herbatke z cytryna i miodem i wziełam rutinoscorbin. nie wiem co jeszcze wziąść. Boje sie ze to poczatek anginy.

Witam mamusie! Karolinka nadzieję zawsze trzeba mieć....
a ja na obiad mielone,surówka i ryż no zupka jarzynowa-mniam....
No i mam pecha teraz siedze na kompie męża bo u mnie na laptopie to system padł....chyba....wczoraj jeszcze chodziła dzis rano włączam a tu ciągle komunikat:TRWA URUCHOMIANIE SYSTEMU WINDOWS....i nie ma nic poza tym komunikatem....a może to wirus-jutro przyjdzie mój kuzyn z kolegą -znają się więc moze odzyskam moje zdjęcia...chociaż!ach czasami do d**y dzień a dziś szczególnie.....

reklama
Gizela jak foty mialaś na pulpicie albo na dysku c to pójda w powietrze przy stawianiu nowego systemu, jak na dysku d ,e to zostaną
Moze nie trzebabedzie stawiać systemu od nowa mozna poprzez tryb awaryjny wrócic do przedostatniego stanu systemu zanim pojawil sie blad systemu :)

Do góry