reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Karolinkare ja również trzymam kciuki za drugą diagnozę,która musi być pozytywna-trzeba tak myśleć,że musi i już! Ja mam USG na czwartek i też zaczynam bzikować czy wszystko będzie ok-to dopiero pierwsza okazja (pierwsze USG) dla nas na zobaczenie skarbeczka. Dzisiaj miałam sen,że jesteśmy na USG i było wyraźnie widać,że to dziewczynka-mam nadzieję,że to proroczy sen :o)

reklama
Witam:)

u mnie tez dzisiaj sloneczko a na ziemi snieg lezy hehe..mam nadzieje ze szybko stopnieje;)
nic mi sie nie chce dzisiaj..ale umylam glowe..wyregulowalam brwi i nawet sie pomalowalam..czekam na mojego E bo wraca z trasy chociaz na jedna noc heh..
siedze i mysle co na obiad..i chyba beda placki ziemniaczane z gesta smietana na slodko..hmm..

malgos83 ja juz taka glodna a ty piszesz o jedzeniu:blink:
Wlasnie zjadam jogurt, bo przerwa na obiadek nie wczesniej niz o 12. A i tak dzis tylko zapcham sie bulka, bo do domu dopiero o 17.
Cos mnie dzisiaj kluje w boku, cos jak kolka. Mam nadzieje, ze to normalne i dzidzia ladnie sobie rosnie.

Witam dziewczyny:tak:ja właśnie po śniadanku zjadłam 3 bułeczki z dzemem truskawkowym i oczywiście jak co dzień kakao. u mnie też dzisiaj ładna pogoda miejmy nadzieje ze już wiosna do nas zawita:-D .jutro wizyta u gina ale bez usg i jest mi z tego poiwodu bardzo przykro ,ze mnie zobacze mojej fasoleczki,moja lekarka należy tez do tych osób które nie zalecają badań usg, a poza tymu niej w gabinecie wykonuje usg inny lekarz i on prawie dzidzi nie pokazuje i nic nie tłumaczy,wiec dziekuje za takie badanie,wole iśc prywatnie i sie nacieszyc swoja fasoleczką. w którym tygodniu sie dziewczyny wybieracie teraz na usg? i co jaki czas macie to badanie?
POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE
zmykam zrobic sobie kawusie

Witam dziewczyny:tak:ja właśnie po śniadanku zjadłam 3 bułeczki z dzemem truskawkowym i oczywiście jak co dzień kakao. u mnie też dzisiaj ładna pogoda miejmy nadzieje ze już wiosna do nas zawita:-D .jutro wizyta u gina ale bez usg i jest mi z tego poiwodu bardzo przykro ,ze mnie zobacze mojej fasoleczki,moja lekarka należy tez do tych osób które nie zalecają badań usg, a poza tymu niej w gabinecie wykonuje usg inny lekarz i on prawie dzidzi nie pokazuje i nic nie tłumaczy,wiec dziekuje za takie badanie,wole iśc prywatnie i sie nacieszyc swoja fasoleczką. w którym tygodniu sie dziewczyny wybieracie teraz na usg? i co jaki czas macie to badanie?
POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE
zmykam zrobic sobie kawusie
Witam porannie , to ladnie wsunelas 3 buleczki. Napewno masz dobra przemiane materii , bo gdybym ja zjadla 3 buly to bym wyzyla 100 kg :-D
A co do usg ja do zeszlego tyg mialam co tydzien ( lekarka zapewniala mnie , ze naprawde nie szkodzi dzieciatku) ale to ze wzgledu na poprzednie historie ,teraz bede miala co 2 tyg i jak bedzie wszystko ok to pewnie juz co 4 tyg. W ciazy z moim synusiem na poczatku mialam co 4 tyg Usg a w 3 trymestrze co 2 tyg.

Karolinkare - wiem że latwo mówić ale trzymaj się kochana. Bądz dobrej myśli i nie trać nadziei. Trzymam kciuki aby wszystko się dobrze ułożyło.

A ja zostałam sama z pakowaniem. M. dziś wezwali jednak do pracy. Teraz jest najgorszy okres i jednak o wolnym nie ma mowy. szkoda że tego wcześniej nie powiedzieli. Ale mam czas do 15 żeby się wyrobić
Jestem w szoku mały śpi jeszcze do tej pory, nie budzę go bo mam czas na spokojne pakowanie. Dziwne ostatnio wstawał ok 8. Fakt że w nocy źle spał, wziełam go do siebie i prosze....
Dopiero teraz sobie zdałam ile ja zbędnych rzeczy trzymałam
No to zapeszyłam....mały się obudził....lecę zrobić śniadanko a później dalej do pakowania
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY:)

Ja do tej pory maialam usg robione 12 razy ,ale to ze wzgledu na plamienia i na to ze Kaska nie chciala sie ulozyc do NT.Moj gin zapewnia ze to nie szkodzi fasolce.

malgos83 ja juz taka glodna a ty piszesz o jedzeniu:blink:
Wlasnie zjadam jogurt, bo przerwa na obiadek nie wczesniej niz o 12. A i tak dzis tylko zapcham sie bulka, bo do domu dopiero o 17.
Cos mnie dzisiaj kluje w boku, cos jak kolka. Mam nadzieje, ze to normalne i dzidzia ladnie sobie rosnie.

hehe ja jadlam sniadanie godzine temu i znowu glodna jestem..ciakawe jak ja wytrzymam w pracy...chyba bede brala ze soba torbe jedzienia:D
nie martw sie ja tez mam takie klucia po bokach..jakby jajniki albo wlasnie kolka..niby to normalne..zapytam mojego gina jak bede na nastepnej wizycie.

reklama
no tak to jest co lekarz to inna opinia,moja lekarka jest osobą po 60-tce moze przez to ma takie podejście do badań usg, miałam sie jeszcze was pytać dziewczyny w którym tygodniu najlepiej sie wybrać na usg 3d lub 4d zeby miec pamiątkę,ja chce sie wybrać z mezem ale właśnie nie wiem w którym tygodniu sie udać,ja nie wiem jak to jest z pierwsza i drugą córcią miałam przez cała ciąze moze piec razy usg ,a teraz tak strasznie mnie kusi zeby iśc zobaczyć maluszka i dowiedzieć sie ze jest wszystko dobrze

Do góry