reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witam wszystkie nowe fasoleczki.
Gratulacje dla wszystkich ktore potwierdzily juz fasolinki.
Ja mysle tez sie wybiore ok. 8 tyg do ginki. Od dwoch dni jestem taka senna ze poprostu nie moge sie powstrzymac. A jak tam u Was z rostepami po pierwszych ciazach? U mnie sie udalo i nie mam ani jednego ale to chyba tez zasluga poloznej tu gdzie mieszkam opiekuja sie ciezarnymi od pierwszych dni ciazy, i poradzila mi zeby codziennie smarowac piersi ,uda,brzuch i posladki oliwka dla niemowlat i TO NAPRAWDE DZIALA -od dzis znow zaczelam sie smarowac
Kremy na rozstepy odradzala bo to jednak chemia z konserwantami.

KERNA , MAGI moj maz tez dziwnie unika tego tematu tak ze sie nie przejmujcie oni tak maja

Ostatnia edycja:
ja chyba tez zaczne sie namaszczać :-), bo apetyt mam jak opętana, juz mi "kuferek" sie zaokrągla:-D. Jestem szczupłą osóbką , więc trzeba:zawstydzona/y:

nie masz sie czego przejmować ja ostatnią miesiączke miałam 5 grudnia,byłam u lekarza w poniedziałek i robiła mi usg co prawda wychwyciła mi pecherzyk ale z wielkimi trudami,troszke sie musiała postarać a dodam ze sprzet super byłam prywatnie w certusie.nie ma powodów do obaw idz za 2 tygodnie i napewno bedzie już widać.pozdrawiam:-)
Wiesz chyba bedziemy mialy ten sam termin, bo moja ostatnia miesiaczka tez byla 5.12,

Mój mąż też jakoś mało sie interesuje fasolką,gdybym ja nie zaczynała tematu odnośnie ciązy to wogóle byśmy o tym nie rozmawiali.także faceci chyba tak mają,wiec nie mamy sie czym przejmować.dobrze ze tutaj razem możemy ze soba porozmawiać

mnie zostalo pare wokol pepka:tak:

codziennie sie smarowalam,a rostepy wyskoczyly mi na jakies 2-3 tyg przed porodem
tak mi sie jakos kojarzy:tak:

Kerna super ze Twoj maly tak ladnie spi,ja nie pamietam zeby julka od urodzenia chociaz z raz tak wczesnie spac poszla:tak:
tak bym z drugim chciala

mnie zostalo pare wokol pepka:tak:

Kerna super ze Twoj maly tak ladnie spi,ja nie pamietam zeby julka od urodzenia chociaz z raz tak wczesnie spac poszla:tak:
tak bym z drugim chciala
Wiesz moj maly od 2 latek idzie spac przepisowo o 20.30 . Sprobuj przy drugim wprowydzac codzienne rytualy tzn bajka , mycie, czytanie bajeczki i do lozeczka i tak codziennie o jednej porze . Tego mozna maluszkow nauczyc

reklama
Mój M.. też zawsze twardo stoi na ziemi, my kobietki mamy z tym troszkę inaczej.. Ledwie testy zrobione a tu już planowanie imion i marzenia... Ale cóż zrobić - skoro to takie przyjemne ;))
Co do rozstępów to mi też wyskoczyły tuż przed porodem, a taaak się cieszyłam że ich niemam. Są małe i jaśniutkie, należę do szczupłych osób a brzuch miałam megaśnie wielki ;) Ciekawe jak będzie tym razem??

Ja też mam mega apetyt, normalnie wieczorami to mnie tak ssie.. że aż strach!!:-)
Życzę wam miłej nocki kobietki!!

Do góry