reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

co do rytualów to wprowadzane byly i nic z tego naprawde:tak:
ale no coz moze przy drugim sie uda:tak: :-)
a co do jedzenia to apetyt mam taki byle troszke zjesc,a co do miesa to typowy miesowstret mam:tak:

reklama
Kerna doskonale Cię rozumię.Mój tez jakos słabo sie interesuje moją fasolką, jak coś mówie to tak patrzy jakbym sobie wmówiła tą ciążę...brrrrr a ja sie złoszcze ze ho ho:wściekła/y:tak strasznie chcial mieć dzidzie a teraz tak obojętnie do tego podchodzi...

a u mnie jest odwrotnie P cieszy sie jak głupi, odlicza dni do wizyty u lekarza, mówi że już kocha to dziecko a ja... no cóż... nie mam takiej radości w sobie... nie wyczekuje lekarza itp... az mi głupio ale nie mam na to wpływu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: to pewnie dla tego ze zawsze w zyciu miałam wszystko zaplanowane a tu niespodzianka... aż mam moralniaka z tego powodu...

moja koleżnaka ma na jutro termin w dniu urodzin mojego P:-D i dzis jej odeszły wody i jest na porodówce ale jeszcze nie ma skurczy i coś mi sie wydaję, że urodzi idelanie w termnie - skubana :-D

witam wieczornie:-)

dziś byłam u lekarza z synkiem. lekarz podejrzewa ospe:( narazie ma gorączkę (w nocy nawet 39,8C do tego wysypka i drgawki) Drugą noc nie spałam. Robię sobie drzemki w dzień jak mały śpi, wtedy się najlepiej czuje. Cały czas pilnuję temp.Jestem wykończona a synek co chwile się budzi. Na M. nie mogę liczyć bo jest zawodowym kierowcą i wcześnie rano wyjeżdża w trasę.
Do tego jeszcze te mdłości...ehh :-(
Co do facetów... mój M. cieszył się jak głupi, bardziej niż ja (ja na początku byłam przerażona) Ale nie rozumie objawów towarzyszących ciąży (zmiennego nastroju, senności, mdłości). Teraz mu już przeszła ta radość.
A jeśli chodzi o rozstępy to mam ich kilka:-( mimo tego że bardzo dbałam o skórę wyszły mi na piersiach i na pupie:-(
Zrobiłam dziś badania krwi i moczu. Lekarz mi powiedział że mogę mieć problem z ciążą z powodu mojej niedowagi. Apetyt przed ciążą miałam olbrzymi, jadłam nawet chleb ze smalcem i ogórkiem, tłuste mięso, dużo nabiału i ani kilo więcej. Teraz czuje że waga mi trochę skoczyła do góry:-) czy któraś z Was też ma ten problem?
No to się rozpisałam:-)
pozdrawiam wszystkie wrześniówki:-)
dobranoc:-):-):-)

dorota my ciężko pracowaliśmy żeby mały szedł spac :tak:on w ogóle nie chcaił spać w łózeczku tylko na spacerze albo w aucie. Ale my twardo i teraz już od daawna mi śpi od 19.30 do 6-7 rano. dziś do 8:-)
Magi moj M dziś dzwonił i znowu nie zapytał o fasolke. No to sie go pytam dlaczego nic nie chce wiedzieć:confused: A on mi że nie wie czemu..że jakoś nie wierzy i nie dociera to do niego. Tak było z pierwszym. dopóki brzucha nie zobaczył to nie wierzył. no niestety faceci tego nie odczuwaja na wsłasnej skórze tak jak my..są zawsze obok tej całej sytuacji i dlatego cięzko im w to uwierzyć. Mój teraz mi oświadczył, że uwierzy jak zobaczy fotkę z usg....no to mu ją dam:-)

witam wszystkie wrzesnioweczki:-):-):-):-):-)
no to moge sie do was dolaczyc ostatnia @ mialam 5 grudnia test zrobilam 7 stycznia no i odrazu 2 krechy:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)
tak sie cieszymy z narzeczonym ze heja:-D:-D 9 stycznia juz bylam u ginia potwierdzil ciaze 5 tydz pecherzyk ciazowy 8mm bez zaroda co mnie troszke zmartwilo :-:)-:)-:)-:)-:)-( no ale czytalam ze nie zawsze widac tak wczesnej ciazy.....jutro mam wizyte mialam miec za 2tyg ale ze w badaniach wykryli mi naiedoczynnosc tarczycy to pedze jutro po tabletki......mam nadzieje ze juz zobacze w pecherzyku moje serduszko :-):-):-):-):-) a jak bylo u was dziewczynki???????????/kiedy byl sam pecherzyk a kiedy juz zarodek??????????????? pozdrawiam was serdecznie i zycze milej nocki :-):-):-):-) ja niestety mam ostatnio bezsenne noce bo w dzien czesto spie a w nocy sie mecze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do uslyszenia:-):-)

dziewczyny ja dzis rano plamiłam i to dość ostro. Krew jest brązowa pomieszana z normalną. sobota i nikt mnie nie przyjmie...do tego miałąm inny niż zawsze ból podbrzusza.......boję się:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Kerna lez ile tylko sie da:tak:
pisalas ze jestes w pl,a na pogotowie :tak:,tam zobaczy Cie internista i jak co powienie dac Ci kartke do zobaczenia przez ginekologa w szpitalu:tak:
lub prywatnie do jakiegos gina

Do góry