reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam dziewczyny!
Karolinkare a ja po prostu nie wierze:no::no::no::no::no: nie możliwe po prostu no....Jedź do specjalisty zprawdziwego zdarzenia a póki co miej nadzieję!!!!

reklama
karolinkare trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie ulozylo
onionek gratuluje synka :-D
Ja dopiero nastepna wizyte mam po swietach wielkanocnych, a chcialabym juz zobaczyc dzidziulke.
Dzis przede mna dlugi dzien. Rano zaspalam do pracy, ale mam nadzieje, ze jeszcze dostane takiego kopa jak wczoraj :-D

Wczoraj byl dzien pod znakiem 3xO Olgadom,Olcia i Onionek :) Misiaaka gratuluje Wam serdecznie i ciesze sie razem z Wami !!!! Karolinkare BEDZIE DOBRZE !!! mimo ze takie NT moze przyprawic i zawrot glowy to jednak nie jest wynik ostateczny !!! Moze fasoleczka ma po prostu anemie albo cos co da sie wyleczyc !!!! Mysl pozytywnie ,nawet jezeli jest cholernie ciezko !!! Jstem myslami z Toba i fasolkami !!!

Ja tez dopisuje sie do tych ktore maja wizyte 25 :) oj bedzie sie dzialo !!! Milego dnia !!!

Ostatnia edycja:
Ja mam wizytę 24 ale teraz na pewno USG nie będzie dopiero połówkowe, moja gin jest z tych lekarzy co nie zalecaja nadmiernego robienia USG a mi jakos nie spieszno:tak: W 20 tc się dowiem co i jak choc na płeć w ogóle sie nie nastawiam, moje dzieci nie lubią jak im ktoś między nogi zagląda;-)

Dzień dobry :-)
U mnie napadało dużo śniegu, piesek ginie w zaspach....ech gdzie ta wiosna.
Dzisiaj mam sporo urzędowych spraw do załatwienia w związku z mieszkaniem, wyprawa na uczelnie oddać indeks po sesji, a o 16 mam wizytę u mojego ginekologa. Trochę się boję, co będzie z szyjką, ale weźmiemy co trzeba :)
Pięknego dnia dziewczyny!

Karolinkare głowa do góry! Nie martw się na zapas kochana, wszystko sie ułozy:)

A tak poza tym mam pytanie: czy obecna kośc nosowa u dzidziusia to na 100% znak , że z dzidzią jest ok? Tzn chodzi mi o wykluczenie ZD?
Miłego dnia cięzaróweczki, pozdrawiam:)

Nie, u niektórych dzieci z ZD występuje kość nosowa(jenak rzadko), podobnie z charakterystyczną dla nich wadą serca- nie wszystkie chorują.Dlatego wtedy jedynie amniopunkcja- badanie kariotypu płodu może z większym prawdopodobieństwem wadę wykluczyć lub potwierdzić.

Ostatnia edycja:
Karolinkare bardzo mi przykro, nie wiem co napisac... Chyba tylko to, ze musisz byc dobrej mysli i wierzyc w cuda, bo one sie zdarzaja. Tak jak pisza dziewczyny Idz do innego specjalisty koniecznie! Pamietaj ze wszystkie tutaj jestesmy z Toba XXX

witam :)
mam pytanko co się dzieje ze stronką tego forum że za każdym razem jak wchodzę muszę się na nowo logować?????? wpisuję zapamiętaj a i tak przy następnym wejściu mam logowanie.....juz mnie szlag zaczyna strzelać hehehe........wcześniej tak nie miałam....

u nas pogoda dziś znowu słoneczna mam nadzieję że już zimy nie będzie :)

reklama
Do góry