Kasiona
Fanka BB :)
Magi78 dziekuje bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez tak mam czesto, wiec trzymam sie zaawsze za brzuszek po prostu to wtedy jakos nie ciagnie i nie boli takDzin dybry dziewczeta!
Mam takie pytanie, wczoraj siedzialam przed kompem i tak nagle sie zerwalam bo uslyszalam dzwonek do drzwi i dziewczyny kurde myslalam ze cos mi sie w srodku przerwalo normalnie, taki bol przenikliwy ze masakra, w dole brzucha, usiadlam znowu i po chwili przeszlo, dzis z kolei sobie kichnelam i znowu to uczucie tak jak by przy jajnikach ze cos mi sie urywa ...czy ktoras z was ma cos takiego?
Nie, to na pewno nie jest bigos myśliwski ;-) tylko taki zwykły... dałam kawałek schabu, boczek i jakąś zagubiona kiełbasę, kapuchę kiszoną, normalną, suszone grzybki i dwie suszone śliweczki. Ale wyszedł świetny. Zajadamy się nim z MałżemRobisz bigos mysliwski ? Czyli taki przez ktory dzik tylko przelecial.
Moje jeszcze nie cisną ale zdecydowanie czuję już, że mam brzuszek fasolkowy. To taki śmieszne uczucie...A ja czuje jak mi brzuch rośnie Jak siedzę to spodnie już cisną...wow...
U mnie było tak samo. Jak Małż zobaczył Fasolinę to chyba to nim trochę wstrząsnęłoWitam dziewczynki
Mojemu M. strasznie sie podobało ... po tym Usg jakos zaczało chyba do niego docierac ze jednak rośnie u mnie mały lokator
kerna cieszę się, że wszystko dobrze!cześć laski. dzis wychodzę, teraz czekam na wypis, recepty dostałam, wszytko juz jest ok. Skurcze przeszły i już humor mi sie poprawił uffff.
Witaj!Witam wszystkie wrzesnioweczki......chetnie dolacze do waszego grona