reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

tzn ja urzadze pokoj dla dziecka ale oczywiscie my bedziemy spali w tym samym pokoju bo nie wyobrazam sobie inaczej..heh..mimo ze mam duzy dom(na wsi) to jednak maluszek musi byc z mamusia a pozniej pomysli sie co dalej:)

reklama
hiii co do pokoiku dla dziecka to ja nie mam dylematu...bo mamy niestety kawalerke :( czyli 1 pokój, na wieksze mieszkanie niestety nie stac nas tzn czeka nas kredyt na cale zycie jak chcemy większe.Takie sa realia niestety. Jak nic taniego nie znajdziemy teraz to pomeczymy sie tak do 2-3 latek dzidzi.
A dzidzia coraz czesciej sie wywraca w brzuszku..ha ha fajne uczucie :)

generalnie jestem na takim etapie ze jeszcze nie mysle o urzadzaniu pokoiku,duzo rzeczy mam po malej tzn wozki,lozko,posciel(wklady),jak juz bede wiedziec co i jak z tą toxo i jesli wsio oki bedzie to bede musiala wyniesc troszke julki zabawek,przestawic szafe i wstawic lozeczko dla kropki--ot to cale u mnie meblowanie,tzn tak jesli to bedzie dziewczynka to bede musiala pojedyncze kaftaniki i spiochy dokupic,bo reszte mam,a jesli chlopiec to to wiekszy ubraniowy asortyment zakupic

Ja tez urzadzilam mojemu synusiowi pokoik w zywych barwach. Nizej foto DSCN3371..jpg

heh..ja tez bede remontowac pokoj dla dzidzi..i nie znajac plci wymyslilam wrzosowe sciany i seledynowe zaslonki i posciel do lozeczka:)

a my juz wbralismy,posciel w pomaranczowo,czerwono,zolto,zielone paseczki.Scianki biale ,wersaleczke juz mamy(czerwona) i wozeczek wybrany czarno-czerwony

Ale co do plci to sama jestem taka ciekawa ze szok!

Dziewczynki ja jutro rano wyjezdzam wiec zycze wam wszystkim udanych wizyt, i zdrowka :) do zobaczenia za 10 dni, kurde nie wiem jak przezyje bez BB heheh buziaki

reklama
Do góry