tzn ja urzadze pokoj dla dziecka ale oczywiscie my bedziemy spali w tym samym pokoju bo nie wyobrazam sobie inaczej..heh..mimo ze mam duzy dom(na wsi) to jednak maluszek musi byc z mamusia a pozniej pomysli sie co dalej
reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
hiii co do pokoiku dla dziecka to ja nie mam dylematu...bo mamy niestety kawalerke czyli 1 pokój, na wieksze mieszkanie niestety nie stac nas tzn czeka nas kredyt na cale zycie jak chcemy większe.Takie sa realia niestety. Jak nic taniego nie znajdziemy teraz to pomeczymy sie tak do 2-3 latek dzidzi.
A dzidzia coraz czesciej sie wywraca w brzuszku..ha ha fajne uczucie
generalnie jestem na takim etapie ze jeszcze nie mysle o urzadzaniu pokoiku,duzo rzeczy mam po malej tzn wozki,lozko,posciel(wklady),jak juz bede wiedziec co i jak z tą toxo i jesli wsio oki bedzie to bede musiala wyniesc troszke julki zabawek,przestawic szafe i wstawic lozeczko dla kropki--ot to cale u mnie meblowanie,tzn tak jesli to bedzie dziewczynka to bede musiala pojedyncze kaftaniki i spiochy dokupic,bo reszte mam,a jesli chlopiec to to wiekszy ubraniowy asortyment zakupic
Saraa
Fanka BB :)
olcia23
list mama '05
heh..ja tez bede remontowac pokoj dla dzidzi..i nie znajac plci wymyslilam wrzosowe sciany i seledynowe zaslonki i posciel do lozeczka
a my juz wbralismy,posciel w pomaranczowo,czerwono,zolto,zielone paseczki.Scianki biale ,wersaleczke juz mamy(czerwona) i wozeczek wybrany czarno-czerwony
Ale co do plci to sama jestem taka ciekawa ze szok!
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Saraa super pokoik
spokojnej nocy
spokojnej nocy
P
pysia_23
Gość
Ja już mykam
Kolorowych snów... )
Kolorowych snów... )
Beniaminka
Sliczny pokoik dla synka Saara Dobrej nocy dziewczyny, śpijmy smacznie :-)
Kasiona
Dziewczynki ja jutro rano wyjezdzam wiec zycze wam wszystkim udanych wizyt, i zdrowka do zobaczenia za 10 dni, kurde nie wiem jak przezyje bez BB heheh buziaki
reklama