reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

tak moja pierwsza :) i ostatnia :)

tez tak po pierwszej mówiłam ;-)
ale życie napisało inny scenariusz

cześć laski to znowu ja!!!!!!!leżę pod kroplówami bo mam dalej te cholerne skurcze!!!!1:wściekła/y: kurde.....ledwo dojdę do łazienki, wszsytko mnie boli no..ale da sie wytrzymac. najbardziej boje sie czy ten szew w ogóle pomoże.
kto tu cole popija????????ej wariatki sam cukier i chemia....fuuuuuuuuu

Kochana wszystko będzie ok,jesteśmy razem z Tobą i trzymamy kciuki :-)

reklama
Hausfrau, genialny ten tekst o różnicach między 1 a 3 dzieckiem :-). Ale się z mężem pośmialiśmy :-) u ha ha

no ja z moi też heheh

cześć laski to znowu ja!!!!!!!leżę pod kroplówami bo mam dalej te cholerne skurcze!!!!1:wściekła/y: kurde.....ledwo dojdę do łazienki, wszsytko mnie boli no..ale da sie wytrzymac. najbardziej boje sie czy ten szew w ogóle pomoże.
kto tu cole popija????????ej wariatki sam cukier i chemia....fuuuuuuuuu

oj biedulko no ale jak trzeba dla dobra maleństwa to nie ma wyjścia...wszystko się ułoży i donosisz ciąże...napewno :-) trzymam kciuki...
no a co do pepsi tak wiem sama chemia i cukier i złe rzeczy dla maleństwa ale...no nie potrafię się nieraz opanować i puszkę małą wypiję :wściekła/y: bo potem chodzę zła jak osa :-( muszę przestać wiem...

a ja pospałam 2 godz i czuję się fatalnie :-( nawet siatek ze sklepu mi się nie chce rozpakować...tylko głodna jestem i mogłabym jeść i jeść :szok: matko jak ja będę wyglądać w 9 miesiącu???????jak słoń :no: no ale po ciąży dużo rzeczy jeść nie można i trzeba będzie crzycić te zbędne kilogramy do nastepnego lata :tak:

ojj no nie wolno pić coliiiiiiiiiiiiiiiiiii nie wolnoooooooooooooooooo i już!! zrozumiano????? hehe
a z jedzeniem to ja sienie przejmuje ..wiecie jakie tu daj śniadania i kolacje???? HAHAHAHA 3 kromki chleba z masłem!!! szok!!

Kerna wszystko będzie ok. Masz nakaz pozytywnie myśleć!!!!
Jeśli chodzi o colę to ja sobie dzisiaj też na nią pozwoliłam... Ale zero- bez cukru:-)

karolinkare ja tez się zapierałam po pierwszym dziecku, potem po drugim że ostatnie ostatecznie jest jak jest :)
Ale teraz to już na bank :) Męża na podwiązanie wyślę - i na serio to rozważamy z racji tego że kobirtom prawnie zakazane to małża okaleczę troszkę ;)

A ja przez te wszystkie truskawkowe posty kupilam dzisiaj dzem truskawkowy i mrozone truskawy ale takie zwykle. Zjadlam chyba z 3 buly z tym dzemem i miche truskawek z cukrem i smietana i zaraz mnie chyba zemdli, a Wy tu o salatce z tunczyka piszecie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;)))) Nie wydole;) Chyba mam jakiegos lososia w pomidorach w puszcze, tunczyka brak na stanie i coz tu teraz poczac? ;)
Gratuluje wszystkim udanych wizyt i kciuki tzrymam za kolejne. Ja w poniedzialek ;)

reklama
Do góry