Wiecie co, po prysznicu usiadłam przed tv i normalnie poczułam jak mi cos sie wywróciło w brzuszku az zalaskotalo, jeszcze nigdy takiego uczucia nie miałam...na kopmniaki za wczesnie he he ale chyba jakis fikołki poczułam...nie wiem , moze se wmawiam..ale miło było)
reklama
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Paulka SUPER !!!
KAROLINA84
Fanka BB :)
witam wieczornie
ja dzisiaj dziewczyny cały dzień przespałam,tak mnie głowa bolała ze nie mogłam wytrzymać a jestem wrogiem brania tabletek(nie lubie) takze wolałam ten ból przespać,a że mam tak kochaną teściową która mieszka trzy domy dalej i zabrała moje córeczki do siebie wiec miałam cały dzień spokój i cisze.teraz główka nie boli i tak sie zastanawiam o której teraz zasne mam nadzieje ze jak obejrze MOMENT PRAWDY to oczęta zaczna mi sie zamykać
pozdrawiam was serdecznie
i jeszcze mam pytanko w pierwszym miesiącu ciazy robiłam badania na toxo wynik ujemny ,kiedy powinnam zrobić kolejne badanie? co ile sie zaleca?
ja dzisiaj dziewczyny cały dzień przespałam,tak mnie głowa bolała ze nie mogłam wytrzymać a jestem wrogiem brania tabletek(nie lubie) takze wolałam ten ból przespać,a że mam tak kochaną teściową która mieszka trzy domy dalej i zabrała moje córeczki do siebie wiec miałam cały dzień spokój i cisze.teraz główka nie boli i tak sie zastanawiam o której teraz zasne mam nadzieje ze jak obejrze MOMENT PRAWDY to oczęta zaczna mi sie zamykać
i jeszcze mam pytanko w pierwszym miesiącu ciazy robiłam badania na toxo wynik ujemny ,kiedy powinnam zrobić kolejne badanie? co ile sie zaleca?
olcia23
list mama '05
Kerna - trzymaj się dziewczyno!!! Myśl optymistycznie i odpoczywaj, wyleguj się ile możesz!!!
A ja mam wciąż apetyt na słodycze i owoce. Nie mogę natomiast patrzeć na mleko i jego przetwory!!!
haha a ja mam apetyt na slodycze,owoce ,mleko i jego przetwory a nie moge patrzec na mieso
kerna powodzenia 3may siem kobito
ale jestescie niedobre... zrobiłam wateczek kabaretowy " usmiechnij sie mamo" i wlasnie tam umiesciłam anegdotke o roznicach miedzy 1 a 3 dzieckiem, chyba nie byla smieszna -nikt prawie nie czytał , nie dopisuje nowych żartów, a wy piszecie, ze z sierpniówek ten skecz i ze ale sie usmialyscie ha ha
nie chodzi mi o to ze to akurat ja zalozylam, to nie jest przeciez istotne, tylko o to ze nic nie piszecie tam, jestescie smutne czy co? łee tam do kitu buuu, czemu wy ciagle tylko o jedzeniu piszecie dżizasss
ale jestescie niedobre... zrobiłam wateczek kabaretowy " usmiechnij sie mamo" i wlasnie tam umiesciłam anegdotke o roznicach miedzy 1 a 3 dzieckiem, chyba nie byla smieszna -nikt prawie nie czytał , nie dopisuje nowych żartów, a wy piszecie, ze z sierpniówek ten skecz i ze ale sie usmialyscie ha ha
nie chodzi mi o to ze to akurat ja zalozylam, to nie jest przeciez istotne, tylko o to ze nic nie piszecie tam, jestescie smutne czy co? łee tam do kitu buuu, czemu wy ciagle tylko o jedzeniu piszecie dżizasss
Ostatnia edycja:
Kinia1
Wrześniowa mama '10
haha a ja mam apetyt na slodycze,owoce ,mleko i jego przetwory a nie moge patrzec na mieso
Olcia23 ja też przez jakiś czas nie mogłam patrzeć na mięsko i wędliny, ale już mi trochę przeszło i jak jem w małych ilościach to jest całkiem nieźle Miejmy nadzieję, że tobie też szybko przejdzie...
Kinia1
Wrześniowa mama '10
witam wieczornie
Jeżeli toxo masz ujemny to z tego co mi wiadomo drugi raz w III trymestrze się robi, po to, żeby sprawdzić czy się nie zaraziłaś w czasie ciąży. Ale to napewno Twój gin Ci dokładnie powie kiedy.
Witam się porannie:-)
U nas już szaroburo:-( Aż tylko spać
Co do wagi to u mnie coś ok 0,5 kg na plusie na razie, no w końcu kiedys trzeba zacząć tyć Niestety nieuniknione to jest Choć kolacji nadal nie jadam, gdybym jadła zapewne już bym miała z 3 kg do przodka
U nas już szaroburo:-( Aż tylko spać
Co do wagi to u mnie coś ok 0,5 kg na plusie na razie, no w końcu kiedys trzeba zacząć tyć Niestety nieuniknione to jest Choć kolacji nadal nie jadam, gdybym jadła zapewne już bym miała z 3 kg do przodka
reklama
Pati26
Mama Marcela i Samuela
witam sie i ja ;-)
u mnie też szaro buro
nic sie nie chce
w zadnej ciąży sie tak żle nie czułam
-starzeje się,nie ma co;-)
u mnie waga stoi w miejscu
to pewnie zasługa ciągłego obejmowania kibelka ;(
ale teraz to już z górki bo mdłości ustępują
więc zaraz nadrobie ;-)