reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
A ja strasznie zwlekam z tymi zakupami ciuchowymi dla mnie może po następnej wypłacie bo teraz prezenty dla dzieci i małża kupiłam na wielkanoc i tak kaski się pozbyłam troszkę:-p
Na szczęście w tunikach lubiałam latem chodzic to mam kilka i na długi rękaw zakładam:-)

Co do zakupów dla bejbisia to na razie mnie nie korci więcej oglądam niż kupuję a w pierwszej ciąży to szalałam:tak: Teraz wiem że co za dużo to niezdrowo a najwygodniejsze zwykłe bawełniane pajace:-) Zacznę kupować na L4, bo wtedy będę miała troszkę czasu na to:-)

Zgadzam sie calkowicie-tez nic jeszcze nie kupuje tylko ogladam po sklepach i na necie,i wiem ze najlepsze ,najwygodniejsze,i najslodsze sa pajacyki:)

no widzisz jaki czlowiek ciemny. Zanim poszlam na L4(co nie planowalam tak wczesnie), to specjalnie wybralam wizyte prywatna(bo popołudniowe wizyty) ze wzgledu na prace , bo bylam przekonana ze tylko strace ciagle biorąc bezpłatne przepustki na wizyty poranne w przychodni ginekollogicznej. ohhhh

A tak z innej beczki : myslicie juz nad wyborem rodziców chrzestnych dla maluszków? bo my juz powoli sie rozgladamy po rodzince, pewne typy mamy na "oku".

no u nas to już dawno było że chrzestną będzie moja siostra ja u niej też jestem chrzestną no a chrzestnym kuzyn ze strony mojego A

ja se pospałam po obiadku...znowu 3 godz i znowu nocka moja hehehhe :)

nie wiem jak dziewczyny Kerna i Olgadom ale ja nie stety nie mam dobrych wiadomosci

nie uspokoilam sie a nawet jest jeszcze gorzej i juz nie mam zadnych zludzen
co prawda nadzieja umiera ostatnia,ale nie ciekawie to wyglada
to jest jak to stwierdzil dr czynna infekcja tzn z ciazy
pytam sie czy od 1 listopada mialam kontakt z kotami,surowym miesem,polędwicą sopocką,poledwicą lososiową,,poledwicą wolową i generalnie mialam ze wszystkim z wyjatkiem kota
dostalam na 20 dni antybiotyk,nastepna wizyta 29 marca,mam zrobic wtedy tam badania i czeka mnie amniopunkcja w instytucie matki i dziecka
z nim juz tak dokladnie nie gadalam o tej amniopunkcji bo to dla mnie jak obuchem w glowe-ale gadalam z tatą i jesli wyjdzie cos nie tak po tej amniopunkcji to raczej dlugo w tej ciazy juz moge nie byc
wiecie co ja oszaleje,normalnie nie wiem jak przez to przejde,dlaczego te alkoholiczki rodzą zdrowe dzieci,albo te patolozki co potem 3 miesieczne maltretują-a czlowiek chce miec dziecko i musi przez cos takiego przechodzic
bede zagladac ale musze to przetrawic bo dzis jest zle
dobrze ze mam malą

sorki ze tylko o sobie,ale nie dam rady nic wiecej napisac
mam tylko nadzieje ze dziewczynom poszlo lepiej

witam po kolacji!!
mialam chec jak zwykle na pomidory wiec zjadlam kanapecvzki z pomidorkiem i teraz arbuza bym wcisnela he:)
ale dopiero w srode ide do sklepu gdzi esa soczyste i pyszne arbuzy!!
Treaz zadowole sie kiwi .
Milego wiezorku i do jutra!!

dorotko trzymaj się kochana bierz antybiotyk i będzie dobrze...masz racje z tym że takie szmaty pijaczki rodzą zdrowe dzieci bezproblemowo a potem je katują i takie to mają a u nas tak jak mówisz....brak słów....przepraszam za tą szmatę ale mi podskakuje ciśnienie jak mówią w wiadomościach że nastepny konkubent katował dziecko gasił na nim papierosy a matka siedzi i pozwala....brrrrr zabić odrazu...
trzymaj się kochna zobaczysz będzie dobrze....ściskam mocno i tzrymam kciuki za ciebie i maleństwo

reklama
nie wiem jak dziewczyny Kerna i Olgadom ale ja nie stety nie mam dobrych wiadomosci

nie uspokoilam sie a nawet jest jeszcze gorzej i juz nie mam zadnych zludzen
co prawda nadzieja umiera ostatnia,ale nie ciekawie to wyglada
to jest jak to stwierdzil dr czynna infekcja tzn z ciazy
pytam sie czy od 1 listopada mialam kontakt z kotami,surowym miesem,polędwicą sopocką,poledwicą lososiową,,poledwicą wolową i generalnie mialam ze wszystkim z wyjatkiem kota
dostalam na 20 dni antybiotyk,nastepna wizyta 29 marca,mam zrobic wtedy tam badania i czeka mnie amniopunkcja w instytucie matki i dziecka
z nim juz tak dokladnie nie gadalam o tej amniopunkcji bo to dla mnie jak obuchem w glowe-ale gadalam z tatą i jesli wyjdzie cos nie tak po tej amniopunkcji to raczej dlugo w tej ciazy juz moge nie byc
wiecie co ja oszaleje,normalnie nie wiem jak przez to przejde,dlaczego te alkoholiczki rodzą zdrowe dzieci,albo te patolozki co potem 3 miesieczne maltretują-a czlowiek chce miec dziecko i musi przez cos takiego przechodzic
bede zagladac ale musze to przetrawic bo dzis jest zle
dobrze ze mam malą

sorki ze tylko o sobie,ale nie dam rady nic wiecej napisac
mam tylko nadzieje ze dziewczynom poszlo lepiej

Dorotka trzymaj sie i nie trac nadzieji. Modl sie i rob wszytsko zeby bylo dobrze. Bardzo mi przykro z twojego powodu, ale bede wspierac cie chociaz modlitwa.Powodzenia!

Do góry