reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam się porannie dziewczyny! u mnie sloneczko ale zimno. Mam dzisiaj mase spraw na głowie pomimo Dnia Kobiet nikt mnie nie odciąży:-( Jeszcze synek zaczął kaszleć i wiem,że wizyta u lekarza murowana a mówiłam B. że sobotni basen raczej to nie jest udany pomysł....ach ci faceci...miłego dnia kobietki!!!!!!!!!!!!

reklama
A co do kompletowania rzeczy dla maluszka to ja jeszcze tez nic nie mam. Za wczesnie. Na razie wiem tylko ze tatko moj obiecal mi kolyske po moim mlodszym bracie odswierzyc, a jest przepiekna. Ale to i tak dopiero na wiosne, jak wiecej sloneczka bedzie;) Tymczasem przygladam sie ciuszkom slodkim, wozkom itp, podpytuje, obserwuje i jakos to bedzie, ale dopiero za jakis czas...;)
Buziaki Kobitki i Milego sqwietowania;) MNOSTWA TULIPANOW W CELOFANIE :)))))hihihihi

no mi ciężko powiedzieć, że to będzie wyzyta:baffled::sorry2::sorry2: i emocji też nie będzie:no::no::no:
Misiaaka no cos ty znowu nie utrzymałaś???? A wyszłaś na świeże powietrze????? Kurcze ostatnią szansą jest szpital. Będą cie tam faszerować słodyczami czy czymś tam i zrobią krzywą. Ale serio musisz już mieć krzywą?? Nie lepiej mierzyć cukeir glukometrem?????skoro i tka nie dajesz rady z glukozą??

Dzięki, dziewczyny.

Co do wyprawek...ja mam spokój, bo wszystko zostało po Biance. No chyba, ze chłopak będzie, to później ubranka będzie trzeba kupić(na razie w naszej rodzince rodza się same dziewczynki).

Dzieczyny, a jak się cytuje? Trzeba najpierw zaznaczyc tekst, a potem kliknąć "dymek"? :zawstydzona/y:

A, zapomniałam Wam napisać, ze ja jutro mam wizytę na 18.30 i czekam z niecierpliwością...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kerna widzisz, nie dalam rady cholipka :( Wyszlam na swierze powietrze i nie wsiadalam do auta tym razem. I niestety bleeee, a ginka moja powiedziala ze musi byc roztwor 75 nie mniejszy do tego badania wiec nie wiem, tak mysle ze moze jeszcze jutro sprobuje, moze sie uda...

Dziewczynki trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;) Badzcie dzielne!

Witaj Alfowa w naszym gronie :)

Ja juz po wizycie u gina, nie musze brac juz luteiny, wszystko jest super mi powiedzieli takze jst to najlepszy prezent na Dzien Kobiet dla mnie :) Wszytskiego Najlepszego dla wszystkich Mamus

Kasiona super!! bez tabsów..no gratulacje!!
Misiaaka no próbuj próbuj...wiesz co zrób??? wyjdziesz z gabinetu, to przepłucz usta wodą!!! nie musisz połykac..wlej se wodę i wypłucz to świństwo!! Mi pomogło! Zreszta mi nawet pozwoliły delikatnie popić:tak: weś sobie zimną wodę:tak:
alfowa wejdź w regulamin zaraz poniżej tego wątku i tam pisze! :)

Ostatnia edycja:
Dzięki, dziewczyny.

Co do wyprawek...ja mam spokój, bo wszystko zostało po Biance. No chyba, ze chłopak będzie, to później ubranka będzie trzeba kupić(na razie w naszej rodzince rodza już zadba o to, zeby byla wystrojonasię same dziewczynki).

Dzieczyny, a jak się cytuje? Trzeba najpierw zaznaczyc tekst, a potem kliknąć "dymek"? :zawstydzona/y:

A, zapomniałam Wam napisać, ze ja jutro mam wizytę na 18.30 i czekam z niecierpliwością...
Witaj alfowa :-) ja tez nie rozgladam się za ubrankami, bo dla chłopca to mam wszystko po jasiu, a jak będzie dziewczynka, to moja mama już zadba o jej garberobe, wkońcu byłaby to wyczekiwana wnuczka, bo jak na razie samymi wnukami ja i rodzeństwo obdarowalismy dziadków ..
Kerna widzisz, nie dalam rady cholipka :( Wyszlam na swierze powietrze i nie wsiadalam do auta tym razem. I niestety bleeee, a ginka moja powiedziala ze musi byc roztwor 75 nie mniejszy do tego badania wiec nie wiem, tak mysle ze moze jeszcze jutro sprobuje, moze sie uda...

Dziewczynki trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;)
Misiaaka, bidlulka, szkoda mi Ciebie. Ja pamiętam to badanie, czy podobne, tylko ok 20 tc chyba. Badzo się go obawiałam, bo nie używam cukru, więc słodki napój mnie przerazał, ale mi bardzo to smakowalo :-) trzymam kciuki, żeby nastepnym razem się udało.
Ja juz po wizycie u gina, nie musze brac juz luteiny, wszystko jest super mi powiedzieli takze jst to najlepszy prezent na Dzien Kobiet dla mnie :) Wszytskiego Najlepszego dla wszystkich Mamus
Kasiona, oby Twoje poranne dobre wieści były poczatkiem szczęśliwych wieści dnia dzisiejszego.

A ja składam wszystkim Wrzesnióweczkom wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet!!!

Alfowa, dla Ciebie https://www.babyboom.pl/forum/wrzes...i-instrukcje-jak-poruszac-sie-po-forum-36367/

reklama
i znowu zostałam sama i właściwie nie mam nic do roboty nie wiem sama czy to dobrze czy źle ale praca to praca... Jutro na szczęście mam wolne ze względu na wizytę u ginekologa troszeczkę się jej obawiam ale zobaczymy jak będzie. Zastanawiam się czy będę miał robione USG. W środe chba będzie mnie czekała poważna rozmowa z szefową :-( muszę w końcu powiedzieć że jestem w ciąży bo to będzie już 14 tc i nie wiem czym mam już maskować brzuszek. Od środy będę chyba nosiła już spodnie ciążowe bo nie wyrabiam w normalnych i nie chce męczyć maluszka ściskając brzusio. trzymajcie za mnie kciukasy :-)

Do góry