reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Ja te getry kupiłam sobie też ;) u nas na targu, drogie były jak na getry bo kosztowały 59 zł. ale ma je moja siostra już 4 mies. i jest znich ogromnie zadowolona. Nie wypychają się kolana, nie tracą koloru i wogóle nic się z nimi nie dzieje. Także getry mam takowe też - mam nadzieje że się będą dobrze sprawować ;)
moja siostra ma 3 szt tych getrow dlatego i ja sobie kupiłam. ja zapłaciłam 43 zł, a w galerii identyczne kosztowały 79 !!!

reklama
Ostatnia edycja:
A moje cyce (hihi smiesznie to brzmi) wcale zbyt duzo nie urosly. Byly obolale na poczatku, ale tak jak byla miseczka C tak dalej jest C :) Ja na razie jestem a etapie kupowania spodni ciazowych wyobrazcie sobie ze jeszcze nie kupilam, bo sie zdecydowac niemoge wiec getry i kiecki na razie nosze;) Ciagle nie wiem czy kupowac te ze "skarpeta" na brzuch czy bez.... ojjjj Kobieto, puchu marny ;))))

Witam porannie:-) Jestem po sniadanku własnie i zaraz biore sie za ogarniecie mieszkanka bo w weekend caly czas po za mieszkankiem bylismy. A prasowania to mam tyle ze łojjjjj...:-(
Co do zakupów to kupilam takie ladne spiochy w kolorze kremowym zeby byly uniwersalne:)Za to moja mama szaleje, bo od kiedy dowiedziala sie ze jestem w ciazy kupuje caly czas jakies rzeczy i powiedziala ze jak zapelni takie pudlo z Ikei to mi wysle:szok: Co najsmieszniejsze kupila wszystkie ciuszki na chlopca wiec jak bedzie dziewczynka to sama je bedzie sobie nosila:-D
alfowa Witaj w naszym gronie:tak:

A zupelnie zapomnialam Wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet kochane:-D
Co do ciuchów ciazowych to kupilam tylko spodnie z ta "skarpeta" ,a po za tym jeszcze ladnie mieszcze sie z swoje ciuszki nawet w jeansy wiec nic wiecej narazie nie kupilam:)

Ja kupilam sobie 2 pary spodni ze skarpeta i jedne bez i jak na razie bardzo sobie chwale bo na dworze zimno jak ch.......a ja ja mam cieplo w brzucho :) chociaz mysle ze na cieplejsze dni to sa lepsze te bez skarpety :)

Zgadzam sie z Trixi, na teraz spodnie ze skarpeta jak najbardziej bo przynajmniej ogrzeja ale na lato jak dla mnie odpada...nie wyobrazam sobie 30 stopni upalu, brzuchol jak u slonia hehe i jeszcze jakas skarpeta na brzuchu do tego:-)

Wszystkiego Najlepszego w dniu Kobiet!
Mycha super bluzeczka, chybaa sobie tez taka kupie. A te getry to jak wyglądaja ? ma któraś linka?
Ja juz odebrałam wlasnie wyniki. I czegos nierozumię...jak w wyniku np cukru czy azotyny pisze ze nieobecny a w innych pisze w normie to co to znaczy? A w moczu- osad moczu: nabłonki płaskie- dość liczne, bakterie - liczne, śluz- liczne pasma. Czy to źle? I nie wiem czy nie bede musiała powtórzyc badania na Antygen HBs bo mi porypali date ur. mam według nich 60 lat...

Witam Alfową :))

Dokładnie, na lato odpadają spodnie z golfem :-/ dobrze, że teraz moda na getry :-)
Ja juz zmykam, bo zaraz synek się obudzi i na 12 muszęjechać do lekarza, bo usg robią od 13 do 14, więc muszę zdążyc na wizytę przed usg bo nie mam skierowania.
do napisania wieczorkiem
magi, ja nie mam linka do tych getrów, ale wieczorem poszukam na allegro takich i jak znajdę to wkleje linka. Bo te spodnie są naprawdę swietne

reklama
Witam w Dniu Kobiet!
To dla nas z okazji naszego Święta:
001.gif
002.GIF
003.GIF
004.GIF
005.GIF
006.gif
007.GIF
008.GIF
020.gif