Kasias88
Fanka BB :)
Ja niestety nie czuje jeszcze nic A szkoda chcialabym poczuc pierwsze ruchy, ale slyszalam ze w pierwszej ciazy to dopiero kolo 18-20 tygodnia ehhh.... moze dzidzia wczesniej da mi jakis znak, ze jest w brzuszku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiecie co?:-) wlasnie zaszlam do kauflandu - a tam na samym wejsciu - arbuzy !!!! oczywiscie kupilam - pyszny jest , az nie wierze ,ze tam byly:-))) Ponoc zareagowalam na niego jak w czasach PRL:-)))
Saraa, wybacz, ale ja nie znoszę takich statystycznych bzdur, bo co to za małżeństwo, w którym żona nie moze liczyc na wsparcie męża w trudnej zyciowej chwili. Jak mężowi może obrzydnąć żona, która wydaje na świat jego dziecko?!A wiecie , ze wedlug statystyk wsrod rozwiedzionych par przewazajaca wiekszosc jest tych u ktorych maz byl przy porodzie. Podobno ten widok kobiety rodzacej z czasem utrwala sie w umysle mezczyzny jako cos niemilego.
A pozatym przy porodzie moga sie zdarzyc rozne rewelacje np . mozna mimowolnie oddawac kał. A ja nie chce zyby moj ogladal mnie taka.
Ja w I ciązy nie farbowałam, w tej z racji, że wiosna, wakacje planowalam farbować, ale po ostatnich przejściach odstawiłam wszelką chemię i teżwolę chuchać na zimne.a ja chuchając na zimne nie farbuje i balsam do ciała też zmieniłam na mniej "pachnący". Ale są teraz farby, nie szampony bez amoniaku
Pysia, suuuuper, gratuluję pierwszych kopniakówMaluszek kopie na całego i na przekór zawsze wtedy gdy się tego nie spodzieję, a gdy położę ręce na brzuchu to tylko czasem kopniaka strzeli a tak to ciiisza ha ha ha