no to super że jest ok cieszę się razem z tobą :-)
Mam ochotę na tą bluzeczkę, bardzo mi się podoba. Boję się tylko że bedzie mi wisieć na rękach bo mam chude No ale i tak sobie ją strzelę a co tam ;-)
http://allegro.pl/item929856947_cudna_bluzeczka_odcieta_pod_biustem.html
mnie też się podoba muszę się porozglądać właśnie za spodniami i bluzkami na allegro tylko boję się że rozmiary będą nie równe i zamówię za małą :-( najlepiej to do sklepu iść ii przymieżyć wtedy pewność jest no ale leń za duży na chodzenie po sklepach
witam mamunie :-) i na początek dnia Wszystkiego naj naj w Dniu Naszego Święta :-)
ja niedawno wstałam już byłam w sklepie po bułeczki na śniadanko ale narazie muszę poczekać bo na pół godz przed jedzeniem biorę tabletki...no i siedzę taka głodna hehehe....
jeśli chodzi o wyprawke to ja się rozglądam w internecie za wózkiem już mam upatrzony no i łóżeczko i pościel też no ale jak narazie to nie kupuję bo to za wcześnie...jeśli chodzi o ciuszki to będę miała od siostry i od 2 koleżanek no ale to tylko pod warunkiem że będzie to dziewczynka
bo każd z nich ma córę :-) no a jak będzie chłopak co to czuję to wybiorę takie uniwersalne a resztę dokupię
u nas pogoda ładna słońce świeci z tym że zimno brrrr...juz chcę wiosnę
le jestem zła na siebie wczoraj już se zaplanowałąm co zrobie na obiad patrzę dziś do zamrażarki a tam nie mam tego
i co teraz muszę dymać do biedronki taki kawał bo w sklepiku koło domu nie ma takich rzeczy mięsnych
osz ale mam nerwa