reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

witam sie niedzielnie:-)
az wstyd sie przyznać ale dopiero co wstałam i własnie jem sniadanie które małżonek przygotował:tak:widocznie taki dzień śpiacy dzisiaj jest bo nie ukrywam ze spalabym dalej:-D
zycze miłej niedzieli dziewczyny wam i waszym bobaskom:-D

reklama
Witam dziewczyny
po raz pierwszy w ten weekend dorwalam sie do forum w celu nadrabiania zaleglosci :-)
Mycha gratulacje z okazji udanej wizyty, sama wiem jaka to ulga po mega stresie - kiedy podczas badania rozne, dziwne mysli wiruja w glowie :-)

Dzis jestem juz po mega dawce jedzenia. Jeden z czlonkow rodziny ma urodziny, wiec jadlam juz wypasiony obiad i tort truskawkowy.

Przylaczam sie oczywiscie do fanow arbuza - dzis moze dorwe go w Kauflandzie :-)

Co do farbowania wlosow - caly pierwsz trymestr odpuscilam sobie - tym bardziej, ze moje wlosy nie wygladaly, jeszcze tak zle.. Jutro zaś umowiona jestem na odświeżenie koloru i poprawe ksztaltu fryzury :-)

Pogoda cudna - slonce swieci tak, ze mam ochote spedzac czas wylaczenie na zewnatrz.

Pozdrowionka.

cześć dziewki:happy2:
Dorotka kopa ode mnie masz i to pożądnego!!!! Kciuki trzymam za Ciebie a Ty za mnie!!!!!!!!!!!!Plis..jutro w południe ide po wyniki wymazu..oby było ok bo inaczej PORAŻKA:baffled:
Co do ruchów dzidzi to czasem mam wraenie, że to to, jakieś pukanie, przelewanie, łaskotanie...ale szybko okazuje się że to kiszki po prostu;-);-):tak:
Ja dzis mam dzień lenia, leżę i leżę...wczorajszą pycha zapiekankę ledwo dziś zjadłam:baffled::baffled::baffled:
Magi Będzie dobrze, a nawet jakby co to witaminki będziesz brać i już! Ale kciukasy:tak::tak:

Kerna, 3mam kciuki aby i u Ciebie wsio było dobrze ;))

Ja dzis pół obiadu zjadlam i taka sie pelna czuje ze szoked, a brzuchol taki wypchany.

Ja już mam stresa i myślę tylko o słodyczach....:sorry2: sama rozumiesz...ja zawsze zajadałam stres:baffled::baffled:
no kurde boje sie !!!wiem panikara ze mnie, ale znowu walka o dziecko...no czy nie moze być choć raz z górki?????????nie moze???????????

Pewnie Kerna ze sie obawiasz to zrozumiałe ze nie chcesz mieć powtórki z pierwszej ciaży.Strach jest raczej na miejscu i raczej dziwne by było zeby nic nie przezywac, nie jestesmy ze skały.Moge tylko sobie wyobraźić przez co przechodziłaś i przez jaki stres teraz przechodzisz. Wiedz, że nie jest mi i pewnie wiekszości kobitkom na tym wątku, obojetne to.Jeszcze raz , 3mam kciuki.

dzięki kochana. Muszę wyluzaować i zdać się na wiedzę lekarską...ah jak ja ne lubię jak nie mogę nic zrobić:dry::dry: Ale dzięki za kciuki!!

reklama
Wiecie co?:-) wlasnie zaszlam do kauflandu - a tam na samym wejsciu - arbuzy !!!! oczywiscie kupilam - pyszny jest , az nie wierze ,ze tam byly:-))) Ponoc zareagowalam na niego jak w czasach PRL:-)))

Do góry