KAROLINA84
Fanka BB :)
tak jest czynny ale do 18.00,miłych zakupów życze,ja też chce jutro męża wyciągnąć bo w lodówce pusto sie robi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz co ja tez myslalam ze juz czuje,ale raczej mi sie tak wydawalopysia to mój też trzeci aniołek ale ja nie mam takiego szczescia,a codziennie wyczekuje aż wkońcu bedzie ten pierwszy raz w każdym razie szczesciarą jesteś
ja z kolei wczoraj wieczorem czułam coś takiego jakby dzidzia sie wypychała,ale zapewne to tylko takie uczucie
zgadzam sie,kurczaczek milszy niz indorno ja bym chciała ważyć tyle co kurczaczek a nie tyle co indor hahahaha
Będzie duża tak jak moja
Moje zdziwienie było niesamowite Według tego USG dziecko ma 12 tyg. i 3 dni no ale przecież w rzeczywistości ma 11 tyg. 6 dni !! Czyli jest duże jak na swój wiek ))) Dziewczynki są przeważnie mniejsze, także coś mi się wydaje że to będzie jednak chłopiec
co do truskawek to u nas są po 3,99 takie male pudelko chyba ze 250 gr--ale kraj pochodzenia cypr --nie kupilam bo to jest wg mnie towar truskawkopodobny--wole juz nasze mrozoneDZien dobry
my wizyte dopiero za 3 tygodnie(((, mam tylko nadzieje ze szybko zleci
Co do arbzow to ja widzialam w Auchan w cenie 5,99 za kg, zapamietalam bo pomyslalam o was, a o truskawkach jz tez marze
No wlasnie ,ja czekam na nasze polskie a najbardziej na nasze kaszubki,poza tym przeszlo mi na mandarynki i pomarancze, teraz jestem na etapie gruszek:-)co do truskawek to u nas są po 3,99 takie male pudelko chyba ze 250 gr--ale kraj pochodzenia cypr --nie kupilam bo to jest wg mnie towar truskawkopodobny--wole juz nasze mrozone