reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Kerna bedzie dobrze ,zobaczysz

Karionkare super wiesci i tyle niepotrzenego stresu,czekamy na wiesci z wizyty u nowej dr
a maluszki cudowne

spadam zaraz do pracy

Witam ponownie mamuśki!!!
jakos nie moge sobie miejsca znaleźć kurcze z nerwów caly dom wysprzątalam nawet obiad juz ugotowany, a do 18.30 jeszcze tyle czasu masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kurcze nastepnym razem zapisze się na rano bedzie szybciej z głowy :sorry2: no chyba ze wtedy w nocy nie bede spala he:-D tak zle i tak nie dobrze ...

Karolinkare

Wzruszylam sie jak zobaczylam zdjecia twoich maluszkow! Rozkoszne!!:-) Dobrze ze zmienilas lekarza i ze jestes spokojniejsza, wszytsko bedzie dobrze zobaczysz :tak::tak::tak:

Sliczne bobaski :-)

boję sie i zneiczulenia i tego jak maluch to przetrwa, boję się czy to w ogóle zda egzamin i dam rade...a dodatkowo NIE WYOBRAŻAM SOBIE ZOSTAWIĆ SYNKA NA TRZY DNI!!!!!!!!!!!! NIE WIEM JAK BEZ NIEGO TYLE WYTRZYMAM:no::no::no::no::no::no::no::no:

Kerna, ja też niedawno stanęłam z tym problemem twarzą w twarz... Przeryczałam cały pierwszy dzień w szpitalu z obawy jak mały wytrzyma, ale powiem Ci że zniósł rozłąke lepiej niż ja :-) i życzę Ci żeby twój synek tak samo to przeżył.

Witam my już po USG
wszystko w jak najlepszym pożądalu.
Przezierność karkowa 1,2 :)
Kość nosowa ok.
Wymiar maluszka 47,1 mm co odpowiada 11 tyg i 4 dniom.
Maluszek wesoło podskakiwał machał rączką.
Ahhh dzionek poprostu cudowny.
Wieczorem przejrzę wasze wpisy teraz nie mam zbytnio czasu a focie z naszego USG już wklejone w odpowiedni wątek więc mozna śmiało obejrzeć

Saraa nawest nie wiesz jak sie ciesze ze u Ciebie tez wszystko OK :) U nas chyba bylo teoretycznie najwieksze ryzyko.Gratuluje takich dobrych wynikow !!!

Karionkare piekne te Twoje malenstwa !!!

Dziewczyny, ja musialam wyskoczyc z pracy do sklepu z bielizna bo w moim za ciasnym biustonoszu nie moglam wysiedziec - jakby mnie ktos sznurem obwiazal :-) Kupilam nowy, od razu przebralam - i czuje sie, jak nowo narodzona :-)
Za kazdym razem wchodzac na forum - myslalami jestem z tymi z Was - ktore borykaja sie aktualnie z problemami. Glowy do gory. Pozdrowionka.

Witam dziewczyny ..przepraszam że nie pisze ale naprawde u mnie trochę się świat przekręcił ale mam nadzieję że niedługo wszytko wróci do normy.

KERNA BĘDZIE dobrze lepiej że wcześnie zauważyli że coś jest nie tak i że nie będziesz musiała leżeć w szpitalu moja bratowa jest teraz w ciązy i ma założony szew od 14 tyg bo szyjka jej się skróciła i mówiła że to nic strasznego ,i że moze normalnie funkcjonować .

PYSIA super że na usg wzystko oki .

reklama
Do góry