reklama
ollga
Zaciekawiona BB
cześć dziewczyny zazdroszczę Wam tej kawusi bo kiedyś uwielbiałam i kilka dziennie piłam a teraz NIE SMAKUJE , nie to żeby było mi nie dobrze po prostu nie smakuje :-(
Taki mam dzisiaj dziwny nastrój i myślę o mojej dzidzi że przewróciła moje życie do góry nogami jeszcze zanim się urodziła:-). Wszystko co robię robię dla niej , oszczędzam się dla niej a kiedyś byłam osobą jak to się znajomi śmieli z ADHD a od kiedy wiem że jestem w ciąży wyciszyłam się siedzę spokojnie w domu w pracy pracuje w zwolnionym tempie - to jakoś nie podobne do mnie bo ja mogłam pracować 7 dni w tygodniu po 12 godz - wiem jestem pracoholikiem ale lubię swoją pracę a teraz urlopy no i pierwsze w życiu zwolnienie lekarskie wzięłam jak byłam przeziębiona a mam 28 lat
Kiedyś nie myślałam że dzidziuś tak mnie zmieni i to od momentu poczęcia :-). Ja nie narzekam po prostu zastanawiam co się ze mną dzieje :-)
Taki mam dzisiaj dziwny nastrój i myślę o mojej dzidzi że przewróciła moje życie do góry nogami jeszcze zanim się urodziła:-). Wszystko co robię robię dla niej , oszczędzam się dla niej a kiedyś byłam osobą jak to się znajomi śmieli z ADHD a od kiedy wiem że jestem w ciąży wyciszyłam się siedzę spokojnie w domu w pracy pracuje w zwolnionym tempie - to jakoś nie podobne do mnie bo ja mogłam pracować 7 dni w tygodniu po 12 godz - wiem jestem pracoholikiem ale lubię swoją pracę a teraz urlopy no i pierwsze w życiu zwolnienie lekarskie wzięłam jak byłam przeziębiona a mam 28 lat
Kiedyś nie myślałam że dzidziuś tak mnie zmieni i to od momentu poczęcia :-). Ja nie narzekam po prostu zastanawiam co się ze mną dzieje :-)
KAROLINA84
Fanka BB :)
właśnie sie umówiłam do lekarza dzisiaj na 16.20.aby wykonać to badanie ,tak sie cieszcze ze mi sie udało tak szybko załatwic ta sprawe.
ale nie ukrywam ze zaczynam sie denerwować czy wszystko jest oki z dzidziusiem,ale za razem cieszę sie ze zobacze mojego szkraba.
jeszcze raz wielkie dzieki dziewczyny
ale nie ukrywam ze zaczynam sie denerwować czy wszystko jest oki z dzidziusiem,ale za razem cieszę sie ze zobacze mojego szkraba.
jeszcze raz wielkie dzieki dziewczyny
Marja, ja biorę 2xdziennie duphaston. Luteiny mi nie przepisali, nie wiem dlaczego, ale widocznie co lekarz to obyczaj inny. Dzisiaj mnie już nawet brzusio nie pobolewa, to chyba dobrze:-) a jak już boli to raczej takie po prostu lekuchne ukłucie z jednej strony i nic po za tym. Cieszę się, że już w poniedziałek idę do gina, chociaż znając siebie samą to przed wejściem tam i podczas badania będę tak zestresowana, że lepiej nie mówić. Oby nasze dzidzie zdrowo rosły, a krwiaki: A KYSZ!!!! NIECH IDĄ SOBIE GDZIE PIEPRZ ROŚNIE!!!
kerna
http://www.lauraziobro.pl
pessar to taka obrączka, zakłąda się na szyjkę i bezboleśnie i szybko. A szew zakłada się pod znieczuleniem ogólnym:-( pessary są lepsze przez nieinwazyjnosć, ale moja doktorka jest nakręcona na szew i wyboru nie mamjakas plaga zlych wiadomosci ostatnio
kerna szwy sa bezpiczne i na prawde pomagaja, tylko pewnie bedzie zero stosunkowoale czort byle dziecko donosic do terminu
a szef to chyba inna nazwa na pessar, tak mi ie wydaje,ze to jedno i to samo, czy sie myle??
serio???? takie wiadomości lubię...... boję sie i zneiczulenia i tego jak maluch to przetrwa, boję się czy to w ogóle zda egzamin i dam rade...a dodatkowo NIE WYOBRAŻAM SOBIE ZOSTAWIĆ SYNKA NA TRZY DNI!!!!!!!!!!!! NIE WIEM JAK BEZ NIEGO TYLE WYTRZYMAMKerna nie stresuj sie, moje trzy kolezanki mialy taki szew i wszystko bylo ok. Tak bedzie tez u Ciebie.
a ja tak jestem, znikam ..czytam i nie chce mi sie pisać..mały mi wisi na nodze i tak doskakuję...a co jest kochana??????????????????Kerna jestes jeszcze
no i zapomniałam podziękować za wsparcie jesteście kochane!!!
Powodzenia na badaniach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
mam nadzieje ze sie wchlaniaWitajcie dzis :-)
Maluda to jest nas dwie:-) . Ja dzis poscielilam wyrko i siedze poprostu oparta i nogi polozylam , bo ja lezec tak dlugo to nie potrafia, a moja doktor powiedziala zebym w domu funkcjonowala normalnie tylko oszczednie i wszystko tak jak mowi mi organizm - wczoraj czulam sie jakas slaba , dzis juz duzo silniejsza . Mam nadzieje , ze ten krwiak sie wchlania , nie biore innej mozliwosci pod uwage . Trzymajmy sie:-)
dokladnie do 13,6karolina badanie do 13+6 tc
pessar to taka obrączka, zakłąda się na szyjkę i bezboleśnie i szybko. A szew zakłada się pod znieczuleniem ogólnym:-( pessary są lepsze przez nieinwazyjnosć, ale moja doktorka jest nakręcona na szew i wyboru nie mam
serio???? takie wiadomości lubię...... boję sie i zneiczulenia i tego jak maluch to przetrwa, boję się czy to w ogóle zda egzamin i dam rade...a dodatkowo NIE WYOBRAŻAM SOBIE ZOSTAWIĆ SYNKA NA TRZY DNI!!!!!!!!!!!! NIE WIEM JAK BEZ NIEGO TYLE WYTRZYMAM
a ja tak jestem, znikam ..czytam i nie chce mi sie pisać..mały mi wisi na nodze i tak doskakuję...a co jest kochana??????????????????
podejrzewam ,ja w piatek po serii wiadomosci o toxo ktore sobie dodatkowo zafundowalam w internecie plus moja ogolna wiedza medyczna===lepszej mieszanki nie moglam sobie zafundowac--nawet mi sie z lozka wstac nie chcialo
dlama Ci kiedys na pw moj numer,jakby co to pisz kochana,trzymam za ciebie kciuki i poglaskaj brzunio oki
Marija duphostan jest lekiem hormonalnym. Uzupelnia niedobor progesteronu.A ten Duphoston to co ma za zadanie? chyba podobnie dziala jak nospa??
Powoli czuje sie glodna. Zjadlam juz banana i czekam do poludnia, zeby sobie zrobic przerwe na obiadek.
Dzisiaj przyszla mi wielka ochota na swiezy chlebek z maselkiem, pomidorem i cebula. Mmmm zjem na pewno, ale dopiero jak dotre do domu
Dziewczyny jak robicie teraz emotikony? Bo ja w tej nowej szacie nie moge ich znalezc :/
Witam wszystkie mamunie!
Powodzenia na badaniach, ja mam w nastepna srode i gin mi oznajmił ze to bedzie przeziernosc karkowa badana bez pytania czy ktos w rodzinie rodził dzieci z jakąs wadą. No ale ja mysle ze dlatego ze juz jestem po 30stce.
Powodzenia na badaniach, ja mam w nastepna srode i gin mi oznajmił ze to bedzie przeziernosc karkowa badana bez pytania czy ktos w rodzinie rodził dzieci z jakąs wadą. No ale ja mysle ze dlatego ze juz jestem po 30stce.
reklama
A ten Duphoston to co ma za zadanie?
Duphaston to żeński hormon progesteron w tabletkach. Brałam go przy krwawieniach.