Mycha1
Fanka BB :)
Mowie Wam od wczoraj to mi sie wydawalo ,ze wieki minely . Wczoraj wieczorem zaczelam krwawic i to tak dosc mocno i ze 3 razy , dzwonilam do doktor , tak ok.22ej , kazala wziac nospe , w nocy bylo lepiej , ale ciagle mialam plamienie - dzis bylam dopiero o 18ej u doktor - ten caly dzien to myslalam , ze wieki - samoo badanie jak rok - ale na szczescie dzidzia zyje , a wrecz szaleje - tak brykala, machala nozkami , odpychala sie nozkami , nawet sie zmierzyc nie dala . Mam malutki krwiak - mam lezec , oszczedzac sie , brac nospe i luteine i musi byc dobrze i inaczej nawet nie chce myslec.
Uff jak dobrze że jest dobrze.. a więc oszczedzaj się jak możesz.Trzymaj się
dziękuje Ci kochana...jutro tam zadzwonie i umowie się na wizyte
lekarz u którego byłam to dr Maciejewski........ i tak jestem z 3miasta
dziekuję za wsparcie naprawdę bardzo go potrzebujemy........
Karolinko koniecznie tak jak piszą dziewczyny skonsultuj się z innym specjalistą. Wiem że łatwo komus tak powiedzieć "niemartw się" a w sercu tak ściska.. Dlatego musisz koniecznie to sprawdzić jeszcze raz. Będzie dobrze... 3mamy kciuki!!!
Juz jestem po badaniach Kaska ulozyla sie prawidlowo do badania ,ale tylko na minutke Udalo sie zrobic przeziernosc NT 1,08 a wiec wyniczek cudo !Pozniej lekarz przelaczyl na 3D i dopiero sie zaczelo fasolka pokazala wszystko co potrafi - podskoki ,obroty,wsadzanie palucha do buzi - mowie wam slodziak taki ze az lza sie w oku kreci Zycze zeby i u Was tez tak bylo !!!
Super wieści, oby takich więcej i jak najczęściej!!!