reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Dziękuję za miłe powitanie!
Mieszkamy z mężem w Piasecznie, teraz siedzę w domu na L4. Udało mi się wyrobić z ciążą przed 30:) (30 lat kończę w grudniu).
Dzidzia nie była planowana, ale już się jej/jego doczekać nie mogę. Szczególnie że uprawiam dość niebezpieczny dla ciąży "sport" i chciałabym do tego jak najszybciej wrócic. A to dopiero początek.
Dziś idę do lekarza, mam nadzieje że wszystko będzie w porządku.
Kochana czyli to Twoja pierwsza ciaza? pytam bo jakchodzilam od mojej doktor rodzinnej to podgadywala mnie zebym przed 30 urodzila pierwsze dziecko a ja sie smialam ze mam jeszcze 3 lata..po miesiacu okazalo sie ze jestem w ciazy :)

reklama
Witam nowa mamusie :) U mnie dzisiaj deszcz za oknem wiec troche dola podlapalam ,tak zupelnie bez powodu.Do dziewczyn ktore juz rodzily : podobno w drugim trymestrze dostaje sie "kopa" energetycznego (prawda to ??? ) -Ja juz sie nie moge na ta energie doczekac ,na razie to tylko len coraz wiekszy :) Milego dnia !!!

Witam nowa mamusie :) U mnie dzisiaj deszcz za oknem wiec troche dola podlapalam ,tak zupelnie bez powodu.Do dziewczyn ktore juz rodzily : podobno w drugim trymestrze dostaje sie "kopa" energetycznego (prawda to ??? ) -Ja juz sie nie moge na ta energie doczekac ,na razie to tylko len coraz wiekszy :) Milego dnia !!!

Ja w pierwszej ciązy to miałam chody przez całą ciąze zadnych mdłosci czy sennych dni cały czas na chodzie do dnia ciązy a rodziałam na poczatku lipca wiec bylo gorąco mysle ze to zalezy, u kazdego jest to indywidualna sprawa choc jest cos w tym chyba bo u osób którym mdlosci mijają po 1 trym. na pewno czuja sie duzo lepiej w 2 no a trzeci juz jest rooche cięzki heh :)

Witam wszystkie mrześnióweczki :)
Jestem w pracy tak więc nie mam czasu na czytanie, dlatego witam si ę tylko ładnie. Umnie za oknem piękna pogoda słońce świeci aż mam ochotę wyjść na spacer ale zostało mi jeszcze 4,5 h :( do wyjścia

Dzien dobry dziewczynki, jeju ja dopiero wstalam... co do snow to mnie tak dwa razy sie snila dziewczyka, dziewczynki, zobaczymy czy sie sprawdzi fajnie by bylo :-) ale jak beda chlopcy to tez bedzie super :tak: najwaznijesze zeby zdrowe byly lub zdrowi :tak: pozdrawiam wszytski dziewczynki i ide szukac na necie przepsiu na oponki bo tez mam smaka :-):-):-)

trixi podobno ale każda ciąża jest inna, ja już myslałam że I trymestr i dolegliwości z nim związane się zakończyły i w weekend miałam mega powera, a wczoraj wielki powrót :zawstydzona/y: także czekam co będzie dalej...

trixi podobno ale każda ciąża jest inna, ja już myslałam że I trymestr i dolegliwości z nim związane się zakończyły i w weekend miałam mega powera, a wczoraj wielki powrót :zawstydzona/y: także czekam co będzie dalej...

no własnie ja tez czekam az mi przejda te okropne dolegliwości, niedługo koniec pierwszego trymestru, a tu ni widu ni słychu lepszego samopoczucia :((

reklama
A ja mało podbudowana dziś,
szef jak pisałam szuka kogoś na zastępstwo z marnym jak na razie skutkiem:zawstydzona/y:
Do tego oni cały czas myślą że ja do końca ciąży będę pracować a po macierzyńskim wrócę do pracy:-( Ale ja zamierzam do roku z dzieckiem siedzieć żłobek tylko takie dzieci przyjmuje a na niańkę nie będzie mnie stać nawet jak wrócę do pracy:no: Zresztą powiedziałam że nie wiem jak w ciąży będę się dalej czuła to nie mogę potwierdzić że do końca w pracy będę:no: Zresztą od czerwca chciałam już iść na L4 bo potem dzieci wakacje i co ja z nimi zrobię przez te 2 m-ce???? Moja mama to nie wiadomo jak zareaguje muszę każdą opcję obstawiać:-(

Do góry