Kochana czyli to Twoja pierwsza ciaza? pytam bo jakchodzilam od mojej doktor rodzinnej to podgadywala mnie zebym przed 30 urodzila pierwsze dziecko a ja sie smialam ze mam jeszcze 3 lata..po miesiacu okazalo sie ze jestem w ciazyDziękuję za miłe powitanie!
Mieszkamy z mężem w Piasecznie, teraz siedzę w domu na L4. Udało mi się wyrobić z ciążą przed 30 (30 lat kończę w grudniu).
Dzidzia nie była planowana, ale już się jej/jego doczekać nie mogę. Szczególnie że uprawiam dość niebezpieczny dla ciąży "sport" i chciałabym do tego jak najszybciej wrócic. A to dopiero początek.
Dziś idę do lekarza, mam nadzieje że wszystko będzie w porządku.
reklama
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Witam nowa mamusie U mnie dzisiaj deszcz za oknem wiec troche dola podlapalam ,tak zupelnie bez powodu.Do dziewczyn ktore juz rodzily : podobno w drugim trymestrze dostaje sie "kopa" energetycznego (prawda to ??? ) -Ja juz sie nie moge na ta energie doczekac ,na razie to tylko len coraz wiekszy Milego dnia !!!
Witam nowa mamusie U mnie dzisiaj deszcz za oknem wiec troche dola podlapalam ,tak zupelnie bez powodu.Do dziewczyn ktore juz rodzily : podobno w drugim trymestrze dostaje sie "kopa" energetycznego (prawda to ??? ) -Ja juz sie nie moge na ta energie doczekac ,na razie to tylko len coraz wiekszy Milego dnia !!!
Ja w pierwszej ciązy to miałam chody przez całą ciąze zadnych mdłosci czy sennych dni cały czas na chodzie do dnia ciązy a rodziałam na poczatku lipca wiec bylo gorąco mysle ze to zalezy, u kazdego jest to indywidualna sprawa choc jest cos w tym chyba bo u osób którym mdlosci mijają po 1 trym. na pewno czuja sie duzo lepiej w 2 no a trzeci juz jest rooche cięzki heh
Kasiona
Fanka BB :)
Dzien dobry dziewczynki, jeju ja dopiero wstalam... co do snow to mnie tak dwa razy sie snila dziewczyka, dziewczynki, zobaczymy czy sie sprawdzi fajnie by bylo :-) ale jak beda chlopcy to tez bedzie super najwaznijesze zeby zdrowe byly lub zdrowi pozdrawiam wszytski dziewczynki i ide szukac na necie przepsiu na oponki bo tez mam smaka :-):-):-)
kasialle
trixi podobno ale każda ciąża jest inna, ja już myslałam że I trymestr i dolegliwości z nim związane się zakończyły i w weekend miałam mega powera, a wczoraj wielki powrót także czekam co będzie dalej...Witam nowa mamusie U mnie dzisiaj deszcz za oknem wiec troche dola podlapalam ,tak zupelnie bez powodu.Do dziewczyn ktore juz rodzily : podobno w drugim trymestrze dostaje sie "kopa" energetycznego (prawda to ??? ) -Ja juz sie nie moge na ta energie doczekac ,na razie to tylko len coraz wiekszy Milego dnia !!!
trixi podobno ale każda ciąża jest inna, ja już myslałam że I trymestr i dolegliwości z nim związane się zakończyły i w weekend miałam mega powera, a wczoraj wielki powrót także czekam co będzie dalej...
no własnie ja tez czekam az mi przejda te okropne dolegliwości, niedługo koniec pierwszego trymestru, a tu ni widu ni słychu lepszego samopoczucia (
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Pojawil sie juz watek Listopad 2010
Saraa
Dziewczyny podaje wam na watku kulinarnym moj sprawdzony przepis na oponki zawsze wychodza
reklama
A ja mało podbudowana dziś,
szef jak pisałam szuka kogoś na zastępstwo z marnym jak na razie skutkiem
Do tego oni cały czas myślą że ja do końca ciąży będę pracować a po macierzyńskim wrócę do pracy:-( Ale ja zamierzam do roku z dzieckiem siedzieć żłobek tylko takie dzieci przyjmuje a na niańkę nie będzie mnie stać nawet jak wrócę do pracy Zresztą powiedziałam że nie wiem jak w ciąży będę się dalej czuła to nie mogę potwierdzić że do końca w pracy będę Zresztą od czerwca chciałam już iść na L4 bo potem dzieci wakacje i co ja z nimi zrobię przez te 2 m-ce???? Moja mama to nie wiadomo jak zareaguje muszę każdą opcję obstawiać:-(
szef jak pisałam szuka kogoś na zastępstwo z marnym jak na razie skutkiem
Do tego oni cały czas myślą że ja do końca ciąży będę pracować a po macierzyńskim wrócę do pracy:-( Ale ja zamierzam do roku z dzieckiem siedzieć żłobek tylko takie dzieci przyjmuje a na niańkę nie będzie mnie stać nawet jak wrócę do pracy Zresztą powiedziałam że nie wiem jak w ciąży będę się dalej czuła to nie mogę potwierdzić że do końca w pracy będę Zresztą od czerwca chciałam już iść na L4 bo potem dzieci wakacje i co ja z nimi zrobię przez te 2 m-ce???? Moja mama to nie wiadomo jak zareaguje muszę każdą opcję obstawiać:-(