reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

witam dziewczynki :)
Ja właśnie się obudziłam tzn wiatr mnie obudził jeju tragedia sie dzieje za oknem dobrze że nie muszę wychodzić zdomu :) zaraz wstane i pranie zrobie szybko wyschnie :) to jeden plus pogody :tak:
Wiecie śniło mi się,że urodziłam dziewczynke :tak: poród trwał z 5 minut heheh nic nie bolało ...a mówią,że sny są na odwrót :szok: już sie boję tego bólu heheh no a to jakby był chłopiec to bez znaczenia oby zdrowy bobas :tak::tak::tak: no ale chłopiec to byłaby wielka duma dla tatusia bo dziewuszke ma z poprzedniego małżeństwa :-)....no i powiem wam że nie wiem czemu ale mam przeczucie że bedzie chłpak :tak: ciekawe czy się sprawdzi ...

reklama
witam dziewczyny, ja mam dzisiaj mega apetyt :-D od rana coś podjadam....dzieciaki w przedszkolu więc mam chwilkę na kompa....dzisiaj mam też bardzo ważne zadanie do wykonania przegląd szafy dzieciaków i wystawienie wszystkiego co za małe na allegro....to lubię bo potem czekają mnie ZAKUPY ....
Jutro badanie krwi.....brrrrrrrr
Miłego dnia!!!!

I ja sie witam mamusie:) U mnie pogoda jakby sie poprawila i tez zaraz pranie wstawiam.. naszla mnie ochota na obwazanki (oponki) i trzeba bedzie zrobic:)
sniadanko przyswojone..moze jakas kawke zbozowa wypije:)
i nie moge sie doczekac bo za tydzien usg:))

I ja sie witam mamusie:) U mnie pogoda jakby sie poprawila i tez zaraz pranie wstawiam.. naszla mnie ochota na obwazanki (oponki) i trzeba bedzie zrobic:)
sniadanko przyswojone..moze jakas kawke zbozowa wypije:)
i nie moge sie doczekac bo za tydzien usg:))

ale mi narobiłaś smaka mniam też bym se zjadła...możesz podać przepis? :)

Hallo!!! :-D:-D:-D
Jak sie dzis macie u nas znów robi sie zimniej ale samopoczucie jak najbardziej dobre .

beti14011984 no a ja mam przeczucie że tym razem bedzie córcia bo zupełnie inaczej przechodzę ta ciąże i mąż mówi ze mam wieksze humorki(z racji 2 babek w 1):-D a to zwiartuje dziewczynke podobno hehe:happy: ale pozyjemy zobaczymy :laugh2: ale dla nas ty liczy sie przede wszystkim to zeby było zdrowe.
:laugh2:Miłego dnia mamuśki... :-)

witam z rana. My po śniadaniu, po spacerze i mały walczy z drugim śniadaniem:baffled:. U mnie pogoda super, ale wieje nieprzyjemnie...
Oponki:rofl2: pyyyyycha!!!
Lilu badanie krwi to luzik w porówaniu z glukoza:rofl2: na krew mogłąbym chodzić codziennie jakby mi obiecali, że nie będę musiałą tego świństwa pić:baffled:
Olga u Ciebie jakieś inne są wartosci...bo u mnie hemogl. 8,6 hemat. 0.394...a może chodzi tu tylko o przecinki:rofl2: Łykaj witaminki i będzie ok!!!
Dorotka trzymam kciuki!
Małapralinko witaj znowu!!! Napisz coś więcej!!

Ja jutro na USG i stres coraz większy....nie wiem czemu mam czarne myśli:zawstydzona/y:

Dziewczynki mam pytanko czy któraś z rodzących już miała może znieczulenie zewnątrzoponowe??
kerna hemoglobina u Ciebie bardzo niska, hematokryt jest ok moim zdaniem, byłaś już u gina z wynikami??
ahne witaj :)

[QUOTE

Ściągam sobie własnie "DROGA BEZ POWROTU 3" boo tak mam ochote na jakiś dobry film, a horrory pokroju tego wlaśnie filmu uwielbiam straszelnie :tak:
Avatara tez mam ale z napisami - i tak jakoś niechce mi się go oglądać bo nie lubię czytać napisów :rofl2:[/CENTER]

Mnie też ostatnimi dniami strasznie wywaliło, mam już ten piękniusi brzuszek :tak::-) Muszę sobie zdjęcie strzelić i wam pokażę :tak:
[/QUOTE]

Avatara polecam - widzialam w zeszlym tygodniu na domowym sprzecie - cudo. Wyobrazam sobie, jak super musi to wygladac w 3d.
A tak w ogole to dzien dobry.. pisze z pracy.. na zewnatrz zimnica - sporadycznie wyglada slonce, ale jakos tak niesmialo :-)
Pozdrowionka.

reklama
kasialle jutro mam wizytę.. a normy mam takie hemoglob. 7,5-10 więc wydawało mi się, że jest ok:confused::confused::confused::confused:
co do znieczulenia nie miałam bo była niedziela...eh ale prosiłam o znieczulenie. moje koleżanki co miały zzo były zadowolone.

Do góry