reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Dziewczyny ale mi narobiłyście ochoty na te placki ziemniaczane. Dzisiaj już w siebie ich nie wcisnę, ale może jutro zrobię :) A ja obieram ziemniaki i miele je w blenderze :) Tylko muszę uważać, żeby nie zrobiła się papka. Mniam.

hej ponownie, ja znowu kaplica , juz przytulałam kibelek. Tak mi niedobrze , no masakra. Mój wraca o 19 jak dobrze pójdzie , a ja nawet dla sibie obiadu nie zrobiłam. Normalnie ciagle mi w zoładku sie wywraca, dzisiaj to juz szczególnie.tylko cos małego podjadam zeby zoładek nie był pusty:-:)sorry2:
Co do wyników na krew i mocz, to jak wczesniej juz pisałam to kosztowało mnie to 55zł
A pogoda, taka jak ja sie czuje...masakryczna:zawstydzona/y:;-)

Witam się i ja jakoś nie mam weny dzis na pisanie pogoda do d... zgaga mnie męczy i w ogóle jestem nie do życia

wiem wlasnie ale i tak mnie to nie ominie,a moze mnie uspokoi tak jak ta laske co Anja wstawila

Karionkare glowa do gory,ja dwa dni sie zryczalam,ale wsio oki bedzie sama zobaczysz

Wiesz mi sie jeszcze przypomnialo , ze jak bylam chora na toxo bardzo sie pocilam i w tym okresie zlote pierscionki i lancuszki plamily mi skore na czarno a po 2 m-cach przeszlo( jak mialam juz przeciwciala. Ale ja juz wczesniej pisalam ja jestem teraz zdrowa i tez mam IgM i IgG pozytywne ( chorowalam 8 lat temu , w 2004 urodzilam synka ) Moze ty zachorowalas zaraz po pierszym porodzie ? Jakie ty masz dokladnie wyniki ilosciowo?

Trixi gratulacje daj sobie juz spokoj z ta przeziernoscia pozatym po 14 tyg. wyniki sa juz nie wiarygodne. Lekarz powiedzial , ze jest ok to musi byc. Po co sobie potem glowe zaprzatac , ze cos jest 1mm za male lub za duze. Ja niepotrzebnie zerknelam na ekran , apotem to juz buszowanie po internecie i narobilam sobie stresu.

Dokladnie zgadzam sie z Saraa..

Jestem dzis nie zycia, nie moge sie skupic i jakies glupie mysli mnie nekaja. Jednym slowem nic mi sie nie chce i wogole beznadziejnie

reklama
Mnie Gin powiedziała, że nie muszę brac nic oprócz foliowego... bo niby wyniki mam bardzo dobre. Bierzecie te witaminy na własną rękę czy lekarz Wam je polecił?

Ja nie biore juz nic bo lekarze odchodza teraz od sztucznych witamin , a kwas foliowy tylko do konca 12tyg bralam. teraz musze codziennie tylko magnez na te moje skurcze no i akard. Jak sie nie ma anemi naprawde nie trzeba brac witamin.

U mnie jutro straszny dzien , musze w pracy oddac zaswiadczenie , ze jestem w ciazy, bo nie moge sie juz dluzej ukrywac raz na zwolnieniu , raz na urlopie. No i sie zacznie, podejrzewam , ze beda chcieli mnie wykrecic , ale bylam juz u prawnika i znam swoje prawa, wiec nie maja ze mna tak latwo.

Ostatnia edycja:
Do góry