reklama
Olgadom
Fanka BB :)
Znalazłam już stronę z intepretacją badania krwi. Morfologia w ciąży - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety
Moje nie są zadowalające, idę polknąć witaminkę :-(
Moje nie są zadowalające, idę polknąć witaminkę :-(
_koRba_
Pati hehe dzieki ,ale to naprawde nic takiego strasznego szczegolnie ze mozna odpoczac tego dnia od zlych humorow szefa i dostanie sie czekolady soczek ,czasem koszulke i antystresowa kropelke krwi hehe , nie no ja zawsze mialam szczescie ze co szlam to dostawalam koszulke albo wlasnie antystreska albo zdazylo sie tez ze bilety na mecz zawsze jak szlam to jakis bonusik wpadal a ja bioe feminatal i zadnych innych kwasow foliowych itp bo w feminatalu jest dzienna dawka wszystkich witamin tak mi powiedziala ginka ze nie trzeba sie za duzo faszerowac bo te jedne witaminy wystarcza.
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Witaj Malapralinko , do milo ze do nas zagladasz Co nowego u Ciebie ????
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Dorotko, ty się znasz, powiedz mi kochana czy takie wyniki morfologii są dobre: HB-11,8 , HT-31,8 ,E-3, L-4,2 , PLT-190. Takie miałam ostatnio i się zastanawiam, czy brać witaminy, czy nie trzeba..
aga26ka...kciuki zaciśnięte ;-)
to juz widze ze hemoglobina nniska--12 to chyba dolna garnica z tego co pamietam
hematokryt to chyba 33 dolna norma
witaminki jak najbardziej ale musisz napewno duzo pokarmow bogatych w zelazo jesc bo to juz początki anemii,ja tak z julką mialam kolo 25tc
powodzenia na wizycie
reklama
Kasias88
Ja juz w łóżeczku leze i gdzies glodna sie zrobilam ale zastanawiam sie nad jedzeniem o tej godzinie, bo troche pozno juz.
Moze jakis owoc zjem.
Witaj malapralinko
Moze jakis owoc zjem.
Witaj malapralinko