reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

zgadza się CRL to bez nóżek. A ja już usunęłam mójpoprzedni wpis, bo jednak miałam 35, a nie 45 mm :-)

reklama
Dorotko, ty się znasz, powiedz mi kochana czy takie wyniki morfologii są dobre: HB-11,8 , HT-31,8 ,E-3, L-4,2 , PLT-190. Takie miałam ostatnio i się zastanawiam, czy brać witaminy, czy nie trzeba..

korba..szacunek za oddawanie krwi :-)

mnie lekarz kazał tylko kwas foliowy łykać :)
w poprzednich ciążazh również do 12 tyg. kwas foliowy
póżniej zależnie od wyników
z Samuelem nic, z Marcelem feminatal i żelazo

o ja to się za interpretację wyników nie biorę, pozostawiam to ginkowi, bo jutro własnie wizyta, jejciu trzymajcie kciuki za mnie/ za nas hihi :)

Pati hehe dzieki ,ale to naprawde nic takiego strasznego :) szczegolnie ze mozna odpoczac tego dnia od zlych humorow szefa i dostanie sie czekolady soczek ,czasem koszulke i antystresowa kropelke krwi hehe , nie no ja zawsze mialam szczescie ze co szlam to dostawalam koszulke albo wlasnie antystreska albo zdazylo sie tez ze bilety na mecz :) zawsze jak szlam to jakis bonusik wpadal :) a ja bioe feminatal i zadnych innych kwasow foliowych itp bo w feminatalu jest dzienna dawka wszystkich witamin tak mi powiedziala ginka ze nie trzeba sie za duzo faszerowac bo te jedne witaminy wystarcza.

Dorotko, ty się znasz, powiedz mi kochana czy takie wyniki morfologii są dobre: HB-11,8 , HT-31,8 ,E-3, L-4,2 , PLT-190. Takie miałam ostatnio i się zastanawiam, czy brać witaminy, czy nie trzeba..

aga26ka...kciuki zaciśnięte ;-)

to juz widze ze hemoglobina nniska--12 to chyba dolna garnica z tego co pamietam

hematokryt to chyba 33 dolna norma

witaminki jak najbardziej ale musisz napewno duzo pokarmow bogatych w zelazo jesc bo to juz początki anemii,ja tak z julką mialam kolo 25tc

powodzenia na wizycie

reklama
Do góry