reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

U mnie jutro straszny dzien , musze w pracy oddac zaswiadczenie , ze jestem w ciazy, bo nie moge sie juz dluzej ukrywac raz na zwolnieniu , raz na urlopie. No i sie zacznie, podejrzewam , ze beda chcieli mnie wykrecic , ale bylam juz u prawnika i znam swoje prawa, wiec nie maja ze mna tak latwo.

I bardzo dobrze, trzeba walczyc o swoje bo jak nie to nikt inny tego za nas nie zrobi. Brawo :tak:

reklama
Witaj malapralinko - pewnie, że pamiętamy. Pozdrawiam Cię serdecznie.

Jestem właśnie po wizycie u gin. Z fasolką ok. ma 3,82 cm. Podczas badania cały czas się ruszała, że gin miała problem z dokonaniem pomiaru :-D 15.03 mam wyznaczoną wizytę na bad prenatalne. Miałam wysokie ciśnienie 142/73, ale myślę, że to z emocji.
Pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki ;-)

Witaj malapralinko - pewnie, że pamiętamy. Pozdrawiam Cię serdecznie.

Jestem właśnie po wizycie u gin. Z fasolką ok. ma 3,82 cm. Podczas badania cały czas się ruszała, że gin miała problem z dokonaniem pomiaru :-D 15.03 mam wyznaczoną wizytę na bad prenatalne. Miałam wysokie ciśnienie 142/73, ale myślę, że to z emocji.
Pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki ;-)

gratuluje :)

malapralinko witam i serdecznie pozdrawiam :)

a ja sie najadłam oh teraz sie nie ruszę heheh...wsunęłam 2 tortille robiłam pierwszy raz no ale mogę powiedziec że wyszly mi dobre :) teraz czekam aż mężuś mnie pochwali hihi

Witajcie:-)
Czy mialyscie badany pomiar glukozy we krwi ? na czym to polega - wiem ,ze trzeba wypic cos wstretnie slodkiego . Jutro mnie to czeka:-)

na tym etapie ciazy to na bank na czczo,nie pije sie nieczego,test obciazenia glukozą robi sie dopiero po 24 tc
Wiesz mi sie jeszcze przypomnialo , ze jak bylam chora na toxo bardzo sie pocilam i w tym okresie zlote pierscionki i lancuszki plamily mi skore na czarno a po 2 m-cach przeszlo( jak mialam juz przeciwciala. Ale ja juz wczesniej pisalam ja jestem teraz zdrowa i tez mam IgM i IgG pozytywne ( chorowalam 8 lat temu , w 2004 urodzilam synka ) Moze ty zachorowalas zaraz po pierszym porodzie ? Jakie ty masz dokladnie wyniki ilosciowo?

.

igg powuzej 650
igm 3,6
ale swieze są podobno nawet do roku od zakazenia
ani goraczki nie mialam,jakos zebym bardziej sie pocila tez nie kojarze,a pierscionki tez mi nie przebarwialy
pojade w poniedzialek do tego profesora to mam nadzieje ze mnie uspokoi

Witajcie:-)
Pamieta mnie ktos jeszcze??
Ale sie tu u Was zmienilo:szok:
Wpadlam zobaczyc jak tam rosna Wasze Serduszka malutkie:tak:

witaj Malapralinko
co u Ciebie ,jak sie czujesz

witam wieczorowo ;-)
u mnie mdłości,mdłości,mdłości
czegoś takiego w żadnej ciąży nie miałam :-(
oszaleć można...

a na forum zaskoczyły mnie pozytywne zmiany
super...

moje chłopaki juz w łóżkach
starszy młodszemu bajkę czyta
mam dzisiaj wolne... ;-)

lece poczytac,co u Was słychać:)
miłego wieczora!

wieczornie zdepnieta tak was czytam i co do witamin to ja niestety zawsze mialam niski poziom hemoglobiny bo jestem honorowym krwiodawca i przez to tez wolniej mi sie krwinki regeneruja i teraz w ciazy mam jeszcze nizszy poziom niz zwykle wiec niestety musze sie faszerowac witaminkami ,ale mam nadzieje ze mimo to nie urodze jakiegos wielkiego bobasa. Mnie dzisiaj tak wywialo ze teraz siedze pod kocykiem z laptopem na kolanach i goracym wielkim kubkiem kakao :D Malapralinko jasne ze pamietamy :D Pozdrowienia dla Ciebie :)

reklama
Do góry