reklama
karolinkare
Fanka BB :)
cześć dziewczyny.... jeju aleście popisały ... ja to w wekendy to raczej do kompika nie zaglądam bo weekend to z moim M spędzamy..... )spacerki , zakupki itp.... u nas chyba mdłości zniknęły a w zamian nastąpiły częste drzemki..... do tego dzisaj leże w łóżeczku bo mnie jakieś przeziębienie złapało i nie chcę się rozłozyć....
dorotka wszystko będzie dobrze trzymam kciuki... sama wiem co czujesz bo u mnie z kolei wyniki pozytywne CMV ( IGM 3,co wskazuje na świeże zakażenie ) ale mój Gin powiedział żebym się nie martwiła i powtórzyła badania i wtedy zobaczymy ...... no i dzisiaj miałam te badania zrobić a tu klapa przeziębiona nie mogę iść na pobranie krwi..... więc też się troche martwię..........
dorotka wszystko będzie dobrze trzymam kciuki... sama wiem co czujesz bo u mnie z kolei wyniki pozytywne CMV ( IGM 3,co wskazuje na świeże zakażenie ) ale mój Gin powiedział żebym się nie martwiła i powtórzyła badania i wtedy zobaczymy ...... no i dzisiaj miałam te badania zrobić a tu klapa przeziębiona nie mogę iść na pobranie krwi..... więc też się troche martwię..........
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dorotko, to 8.03 obie będziemy się stresowały
wiem wlasnie ale i tak mnie to nie ominie,a moze mnie uspokoi tak jak ta laske co Anja wstawila
Karionkare glowa do gory,ja dwa dni sie zryczalam,ale wsio oki bedzie sama zobaczysz
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Witam dziewczyny. Mój poszedł dziś w końcu do pracy i jakoś mi tak pusto bez niego Od wczoraj robie pomiary cukru i póki co jest dobrze
Dorotka, Karolinkare no współczucie za te stresy oby było wsio ok!!
Ja dziś dłużej w kuchni posiedze bo ubzdurała m i się zapiekanka tak więc będę mieć trochę robotyale taką mam na nią ochotę, że dam rady;-)
Dorotka, Karolinkare no współczucie za te stresy oby było wsio ok!!
Ja dziś dłużej w kuchni posiedze bo ubzdurała m i się zapiekanka tak więc będę mieć trochę robotyale taką mam na nią ochotę, że dam rady;-)
_koRba_
witam Kochane Ale napisalyscie od wieczora Co do libido to u mnie na miejscu a niestety mamy calkowity zakaz od lekarzy i to od dwoch bo chodze na konsultacje do dwoch gin ;/ wiec co tu zrobic dzidzia najwazniejsza ,ale miejmy nadzieje zeniedlugo wroci wsio do normy Ja dzis wstalam o 8 ,walczylam z "fachowcami" od kaloryferow bo przyszli zrobic pomiary i wykazac sie madroscia i siedzieli prawie godzine. Jak poszli to polozylam sie na godzinke i obudzil mnie straszny wiatr, a rano u nas bylo sliczne slonko a teraz wieje jak nie wiem. Nie chce mi sie ruszyc dupki na ta wichure a musze isc pity pozanosic, i na uczelnie na chwile jechac. No nic zbieram sie w kupe i dzialam
beti14011984
Wlasnie wrocilam od gina i co ???? Kaska pokazala gdzie nas wszystkich ma ... odwrocila sie plecami i za nic w swiecie ,mimo poklepywania i moich podskokow nie chciala sie inaczej ulozyc.(Baby z charakterem ) Kazal mi przyjsc jeszcze w srode moze za trzecim razem sie uda Gin twierdzi ze na 100 % wyklucza zespol downa po pomiarach kosci nosowej i dziecko wyglada mu raczej na okaz zdrowia.Lozysko jest juz widoczne i moge odstawic ten chol.....ny progesteron !!! Ma piekny kregoslupek i 6,5 cm
supcio gratuluje zdrowiutkiego maleństwa
witam dziewczynki
a ja pół godz temu sie obudziłam tak mnie boli głowa ale mam nadzieję że przejdzie bez tabletek w sobote wzięłam apap bo już nie mogłam wytrzymać :---(..długo mnie nie było bo od czwartku miałam zajęcie dzieckiem mojego mena heheh super spędzałyśmy czas i nie miałam czasu nawet do was wpaść...ale teraz już będę :-):-):-) no nabieram koncepcji na obiad jak zwykle nie wiem co mam zrobić heheh to mój odwieczny problem a na kolacje zrobie kebab w placku tottille ale muszę skoczyć do sklepu po pekinke a tak mi sie chce że szok
Czesc mamuski Co za pogoda..brr wichura i deszcz..gdzie ta wiosna?
Mnie tez od rana glowa boli ale ja nie lubie lykac tabletek..wiec puki co poczekam..zjadlam sniadanko i co dalej? heh od tego siedzenia w domu na glowe dostaje..dobrze ze mam lacznosc z Wami heh..
Trixi najwazniejsze ze niunia zdrowa..jeszcze sie ladnie ustawi heh..jak tylko slysze to niunie przewaznie robia na przekor i wypinaja tyleczki na usg heh..
Mnie tez od rana glowa boli ale ja nie lubie lykac tabletek..wiec puki co poczekam..zjadlam sniadanko i co dalej? heh od tego siedzenia w domu na glowe dostaje..dobrze ze mam lacznosc z Wami heh..
Trixi najwazniejsze ze niunia zdrowa..jeszcze sie ladnie ustawi heh..jak tylko slysze to niunie przewaznie robia na przekor i wypinaja tyleczki na usg heh..
Kasiona
ja ide ogladac moje bobaski w piatek 5.03... zrobia im przyziernosc karkowa, mam nadzieje ze wszystko jest ok i ze wogole maja sie dobrze..ostatnio tak zesmy z moim sobie lezeli i rozmawiali jak pokoik urzadzimy kiedy wozeczek kupimy, kiedy urbanka itp i taka sie poczulam szczesiwa normalnie, ze juz kocham te moje kruszynki
Trixi gratuluje zdrowej dzidzi
Trixi gratuluje zdrowej dzidzi
reklama