reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
cześć dziewczyny.... jeju aleście popisały ... ja to w wekendy to raczej do kompika nie zaglądam bo weekend to z moim M spędzamy..... :))spacerki , zakupki itp.... u nas chyba mdłości zniknęły a w zamian nastąpiły częste drzemki..... do tego dzisaj leże w łóżeczku bo mnie jakieś przeziębienie złapało i nie chcę się rozłozyć....
dorotka wszystko będzie dobrze trzymam kciuki... sama wiem co czujesz bo u mnie z kolei wyniki pozytywne CMV ( IGM 3,co wskazuje na świeże zakażenie:( ) ale mój Gin powiedział żebym się nie martwiła i powtórzyła badania i wtedy zobaczymy ...... no i dzisiaj miałam te badania zrobić a tu klapa przeziębiona nie mogę iść na pobranie krwi..... więc też się troche martwię..........

Witam dziewczyny. Mój poszedł dziś w końcu do pracy i jakoś mi tak pusto bez niego:baffled: Od wczoraj robie pomiary cukru i póki co jest dobrze:tak:
Dorotka, Karolinkare no współczucie za te stresy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: oby było wsio ok!!
Ja dziś dłużej w kuchni posiedze bo ubzdurała m i się zapiekanka:baffled: tak więc będę mieć trochę roboty:sorry2:ale taką mam na nią ochotę, że dam rady;-)

witam Kochane :) Ale napisalyscie od wieczora :) Co do libido to u mnie na miejscu a niestety mamy calkowity zakaz od lekarzy i to od dwoch bo chodze na konsultacje do dwoch gin ;/ wiec co tu zrobic dzidzia najwazniejsza ,ale miejmy nadzieje zeniedlugo wroci wsio do normy :) Ja dzis wstalam o 8 ,walczylam z "fachowcami" od kaloryferow bo przyszli zrobic pomiary i wykazac sie madroscia i siedzieli prawie godzine. Jak poszli to polozylam sie na godzinke i obudzil mnie straszny wiatr, a rano u nas bylo sliczne slonko a teraz wieje jak nie wiem. Nie chce mi sie ruszyc dupki na ta wichure a musze isc pity pozanosic, i na uczelnie na chwile jechac. No nic zbieram sie w kupe i dzialam :)

Wlasnie wrocilam od gina i co ???? Kaska pokazala gdzie nas wszystkich ma ... odwrocila sie plecami i za nic w swiecie ,mimo poklepywania i moich podskokow nie chciala sie inaczej ulozyc.(Baby z charakterem :) ) Kazal mi przyjsc jeszcze w srode moze za trzecim razem sie uda :) Gin twierdzi ze na 100 % wyklucza zespol downa po pomiarach kosci nosowej i dziecko wyglada mu raczej na okaz zdrowia.Lozysko jest juz widoczne i moge odstawic ten chol.....ny progesteron !!! Ma piekny kregoslupek i 6,5 cm :)

supcio gratuluje zdrowiutkiego maleństwa :)

witam dziewczynki :)
a ja pół godz temu sie obudziłam tak mnie boli głowa ale mam nadzieję że przejdzie bez tabletek w sobote wzięłam apap bo już nie mogłam wytrzymać :-:)-:)-(..długo mnie nie było bo od czwartku miałam zajęcie dzieckiem mojego mena heheh super spędzałyśmy czas i nie miałam czasu nawet do was wpaść...ale teraz już będę :-):-):-) no nabieram koncepcji na obiad jak zwykle nie wiem co mam zrobić heheh to mój odwieczny problem :-D:-D:-D a na kolacje zrobie kebab w placku tottille :tak::tak::tak::tak:ale muszę skoczyć do sklepu po pekinke a tak mi sie chce że szok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czesc mamuski:) Co za pogoda..brr wichura i deszcz..gdzie ta wiosna?
Mnie tez od rana glowa boli:( ale ja nie lubie lykac tabletek..wiec puki co poczekam..zjadlam sniadanko i co dalej? heh od tego siedzenia w domu na glowe dostaje..dobrze ze mam lacznosc z Wami heh..

Trixi najwazniejsze ze niunia zdrowa..jeszcze sie ladnie ustawi heh..jak tylko slysze to niunie przewaznie robia na przekor i wypinaja tyleczki na usg heh..

ja ide ogladac moje bobaski w piatek 5.03... zrobia im przyziernosc karkowa, mam nadzieje ze wszystko jest ok i ze wogole maja sie dobrze..ostatnio tak zesmy z moim sobie lezeli i rozmawiali jak pokoik urzadzimy kiedy wozeczek kupimy, kiedy urbanka itp i taka sie poczulam szczesiwa normalnie, ze juz kocham te moje kruszynki :)

Trixi gratuluje zdrowej dzidzi :)

reklama
Witajcie:-)
Czy mialyscie badany pomiar glukozy we krwi ? na czym to polega - wiem ,ze trzeba wypic cos wstretnie slodkiego . Jutro mnie to czeka:-)

Do góry