reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

dokladnie tak,mieso z grilla,tatar ,ewentualnie brudne owoce(a czasem zdarza mi sie siegnac po jablko lub takie tam)lub od innego zwierzecia domowego bedacego nosicielem

drog zakazenia moze byc duzo

wiem wlasnie o szerokim wachlarzu zarazen toxo, dlatego spytalam czy cos specjalnie utkwilo Ci w pamieci. trzymam kciuki za pozytywne rozstrzygniecie tej sprawy :-)

reklama
Witam:) ja od 7 na nóżkach ,ale nic nie zrobilam obijam sie caly czas. Mam dzisiaj jakis leniwy dzien :/ musze sie chyba przemoc i cos zrobic bo moja niemoc coraz bardziej mnie denerwuje, bo nigdy wczesniej nie bylam taka leniwa ehhh. Widze ze u Was pada a w Krakowie słoneczko świeci:)

U mnie słonko też świeci. A ja w pracy.Nie ma jednak co narzekać bo dzięki temu rano wstaje i trochę się ruszam. Jak jestem w domu, to najchętniej spędzam czas z książką na kanapie, pod kocykiem. Oczywiście po 15 minutach książka ląduje na podłodze, a mi się oko przymyka :)

Siemano dziewczynki :)
Ja w zasadzie zaczelam moj dzien o 7.30 ale potem po godzinie 8 znow poszlam do lozeczka i zaczynam spac i wstalam teraz :-) zaraz wypije sobie kawusie bezkofeinowa i zaczne szykowac cos na obiad, a potem praca papierkowa i prasowanie ktorego nienawidze!!!:angry:

Hejka!
Ja dzis przed 9.00 upuscilam troche krwi w labolatorium i ku mojemu zdziwieniu musiałam zapłacic 55zł:szok:. Skierowanie miałam od gina nie z mojego regionu, jakbym robiła wyniki tam gdzie jezdze do gina(prawie 40km) to bym miala za darmo. No ale teraz wiem i nastepne zrobie inaczej.
Ja dzis humorek zepsuty, troche sie poprztykałam z moim i jestem zła na cały swiat i na niego!Faceci!:wściekła/y:.
Ja tez mam góre prasowania, czego nienawidze. Mój obiecał ze poprasuje ale chyba sie niedoczekam, ciągle zajety po pracy:crazy:
Trixi czekamy na wiadomosci z wizyty:-)

witam sie poniedzialowo:)
ja wstałam o 10 ,jestem już po śniadanku i zaraz ide do teściowej na kawke a póżniej z młodszą córcia do lekarza bo a straszny kaszel i katar:(
u mnie pogoda straszna wicher taki ze aż strach wyjść z domu

wiem wlasnie o szerokim wachlarzu zarazen toxo, dlatego spytalam czy cos specjalnie utkwilo Ci w pamieci. trzymam kciuki za pozytywne rozstrzygniecie tej sprawy :-)

grilla to jeszcze w pazdzierniku jadlam
surowe mieso to praktycznie co mielone robie to probuje
owoce trudno powiedziec kiedy moglam,ale zdarzy mi sie
co do kontaktu z psem to co do tesciow pojade jest w domu pies

naprawde nie wiem,licze tylko na to ze to sprzed ciazy i mam p-ciala i te wyniki po prostu te 3 miesiace sie takie są,a nie zakazenie w ciazy

Trixi i jak po wizicie

Wlasnie wrocilam od gina i co ???? Kaska pokazala gdzie nas wszystkich ma ... odwrocila sie plecami i za nic w swiecie ,mimo poklepywania i moich podskokow nie chciala sie inaczej ulozyc.(Baby z charakterem :) ) Kazal mi przyjsc jeszcze w srode moze za trzecim razem sie uda :) Gin twierdzi ze na 100 % wyklucza zespol downa po pomiarach kosci nosowej i dziecko wyglada mu raczej na okaz zdrowia.Lozysko jest juz widoczne i moge odstawic ten chol.....ny progesteron !!! Ma piekny kregoslupek i 6,5 cm :)

Ja dzis humorek zepsuty, troche sie poprztykałam z moim i jestem zła na cały swiat i na niego!Faceci!:wściekła/y:.
Ja tez mam góre prasowania, czego nienawidze. Mój obiecał ze poprasuje ale chyba sie niedoczekam, ciągle zajety po pracy:crazy:

Mój mężuś prasuje regularnie, a od czasu mojego pobytu w szpitalu, to już wszystko w domu robi za mnie :-)))

Ja dziś po sniadanku w towarzystwie 2 słoiczków sałatki z ogórków :-)) W tej ciąży życie oddam za ogórki. Wczoraj odwiedziliśmy babcię męża i kilka słoiczków nam wpakowala, a ja się wcale nie broniłam... mniam
Co do odczuwania ruchów, to mi też się wydaje jakbym czuła fasolkę, ale to na pewno gazy. W pierwszej ciąży poczułam maleństwo w 19 tc.
Zmykam na razie, trzeba wreszcie pity rozliczyc...

Ostatnia edycja:
reklama
zadzwonilam do tego szpitala zakaznego na wolska i umowilam sie na 8.03 na konsultacje

Trixi to gratki z wizyty,a swoją drogą to male uparciuszki nam rosną

Do góry