reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

A mnie sie dzis po raz pierwszy od paczatku ciazy zachcialo sledzia marynowanego :szok: ale nie ma szans, zeby teraz gdzies takiego zdobyc hehe..
Co do zmeczenia i sennosci - to mam to samo, ciagle czuje sie jak po maratonie i moge zasnac nawet na stojaco :-)

reklama
Witam wieczorowa pora!!!
Wlasnie wcisnelam kanapeczki z buleczka i serkiem bialym a corci zrobilam kisel bo chciala:)
i SOBIE na jutro naszykowalam farsz do pierogow(palce lizac musialam go schowac bo z corcia bysmy zjadly cala miske he)bedzie jutro mniej roboty no i na dwa dni beda pierogi u mnie uwielbiaja!!

MILEGO WIECZORKU I DOBREJ NOCKI!!

Ja ledwo wcisnęłam jedną kanapkę z czekolada i to bez skórki.Prędzej całą miseczkę owoców brzoskwini mandarynki i banana w galarecie zjadłam i potem porcję lodów waniliowych z bakaliami a wczoraj całą puszkę brzoskwiń w syropie na raz zjadłam było z 8 połówek brzoskwini + smaczny syropek :)
Coś mi brzoskwinie zasmakowały tak, że hey.
Na jutro mam pomidorówkę tz. na razie to jest rosół i trzeba go doprawić zabarwić i makaron ugotować.

Hehe a ja wlasnie zjadlam popcorn az sie zdziwilam ze az tyle go wsunelam :) No i 3 marchewki do tego a teraz zajadam pokrojonego ananaska :) Normalnie tak mi brzuszek wypchnelo ze sie z moim kochanym smiejemy ze szybki wzrost masy maluszka nastapil bo specznial od tego wszystkiego :) Ja jeszcze koncze rozliczenie miesiaca i chyba pojde obejrzec jakis filmik i spac wiec kolorowych mamusie :)

Dobry wieczorek:).No nie a wy dalej o tych pierogach?!.Teraz to już znowu taka głodna jestem,a już miałam jabłko wsunąć dzisiaj tylko hahaahah.Uwielbiam pierogi,sama też robię ale przeważnie drożdżowe z mięsem,potem piekę je jak paszteciki w piekarniku,do tego barszczyk....mniammm;):).A tak to tylko z owockami nawet z tymi mrożonymi;).Żeby poczuć przedsmak ruchów naszych fasoleczek polecam sok z kiszonej kapusty wtedy to się dzieje!!!!!!ahahahahahahahah.To oczywiście był żarcik.Na prawdziwe musimy jeszcze poczekać niestety.Dobrej nocki życzę Wam i dzieciaczkom.Zobacz załącznik 219842Zobacz załącznik 219844

Hejka:) Ja dzisiaj caly dzień byłam na spacerku nad Wisłą, bylo tak ładnie ze az do domu sie nie chcialo wracac:) Widze ze o pierogach mowa, ojj mam taka ochote na pierozki z kapusta i grzybami, ale nie chce mi sie robic, moze kupie jutro, wiem ze to nie to samo, ale zawsze cos:) Zaraz ide sie umyc i do spania bo po calym dniu na dworze gdzies senna sie zrobilam:)

Co do pierogów to ja wczoraj zjadłam 16 sztuk z kapusta i grzybkami i mam jeszcze zapas 48 sztuk i to takich swojskich robionych przez znajomą co pracuje z T. w restauracji i jest właśnie specem od pierogów :-D
Ja już po mału zmykam do łóżka jeszcze tylko z psami wieczorna toaleta :)

Dorota,na temat toxo przez przypadek znalazlam cos takiego ,moze pomoze

"prof. Kajfasza,mój lekarz też uważa, że to jeden z najlepszych specjalistów w Warszawie, też miałam podejrzenie świeżego zakażenia w 11 tygodniu ciąży dostałam skierowanie na powtórne badanie do laboratorium na Wolskiej + awidność IgM, bo miałam dodatnie, prof. Kajfasz wyjaśnił moje wszelkie wątpliwości i rozwiał obawy, ostatecznie okazało się, że infekcja jest starsza"
"w szpitalu zakaźnym na Wolskiej przyjmuje. Przemiły profesor :) "

powodzenia;-)

reklama
Witam serdecznie wszystkie mamy.
Jestem nowa na forum i po krótce się przedstawię.
Jestem w 13 tc czyli termin porodu na wrzesień 2010. Ciąże znoszę dobrze. Jedyne co mi dokucza to lekkie poranne mdłości ale da się przeżyć. Mam trochę pod górkę bo cierpię na cukrzycę i niedoczynność tarczycy. Póki co radzę sobie i mam nadzieję że wszystko będzie w porządku z maleństwem...
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry