reklama
Hausfrau
Fanka BB :)
A u mnie dzisiaj straszna wichura.... dosłownie po ulicach walają się poobrywane gałęzie i aż strach wyjść z domu
malgos83 na zaparcie polecam suszone śliwki lub kompot ze sliwek. Na drugi dzień od razu idziesz na toaletę.
W ostateczności jak już naprawdę nic nie działa to do jogurtu sypie sobie troszkę błonnika w proszku i to działa zawsze...
malgos83 na zaparcie polecam suszone śliwki lub kompot ze sliwek. Na drugi dzień od razu idziesz na toaletę.
W ostateczności jak już naprawdę nic nie działa to do jogurtu sypie sobie troszkę błonnika w proszku i to działa zawsze...
Ostatnia edycja:
paulka24
Fanka BB :)
ja w ten weekend edukowałam się dzielnie, ale jestem wykończona:-(jednak tydzien bez żadnego dnia wolnego to za dużo
nowa szata mnie zaskoczyła do tamtej juz sie przyzwyczaiłam i dobra była
kur......cy dostaje bo ciągle mnie wszystko swędzi, jakbym pchły miała
nowa szata mnie zaskoczyła do tamtej juz sie przyzwyczaiłam i dobra była
kur......cy dostaje bo ciągle mnie wszystko swędzi, jakbym pchły miała
Hausfrau dzieki za podpowiedz ale jak na zlosc juz nie mam sliwek w domu moze jeszcze kompot jest w piwnicy..zaraz wysle mamcie
Paulka mnie swedzi czasami brzuch..ale to chyba dlatego ze mam juz brzuszek i skora sie naciaga..
no wlasnie a jak u Was mamusie z brzuszkami? widoczne sa?
Paulka mnie swedzi czasami brzuch..ale to chyba dlatego ze mam juz brzuszek i skora sie naciaga..
Hausfrau dzieki za podpowiedz ale jak na zlosc juz nie mam sliwek w domu moze jeszcze kompot jest w piwnicy..zaraz wysle mamcie
Wejdz na wątek o brzuszkach
reklama
Justyna i co była rozmowa z rodzicami?
Chwilowo nie rozmawiałam bo rodzice pojechali w odwiedziny na kilka dni do mojej starszej siostry (urodziła córkę 1,5 tyg. temu) ale powoli zbieram się do rozmowy