reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Dobry dzień;-)
Dorotka...głowa do góry musi być dobrze
nie martw się,napewno wszystko będzie dobrze :-))

Saraa..myślę że gdyby coś ginkę zaniepokoiło to napewno by Tobie powiedziała
takze nie martw się,napewno wszystko będzie dobrze:tak:

Witam Nowe Mamusie Wrześniowe:-)

tyle dobrych wieści o Waszych fasolkach,to cieszy bardzo
gratuluję wszystkim Mamusiom slicznych fikających maluszków:-)
ja też nie mogę się doczekać kiedy pójde na genetyczne
i zobacze co słychać u małego ludka;-)
mam tylko nadzieję że wszystko będzie dobrze
bo denerwuje się bardzo-jak nigdy
ta ciąża to dla Nas kompletne zaskoczenie
nie zadziałały srodki anty
dlatego tak sie martwię czy dzidzi to nie zaszkodziło w zaden sposób
ach....

Miłego Dnia Wrześnióweczki:-)

reklama
Saraa to ginka juz ci mierzyla przeziernosc? i ile wyszla? czyli miałaś juz genetyczne?

Dorotko trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze

Witam wrześnóweczki przy porannej kawusi :-D u mnie dzis dobry humor zadnych mdlosci jak narazie i słoneczko swieci na dworze wiec chyba za chwile wybiore sie na maly spacerek milego dnia i do slyszenia:-)

Witam tez nowe wrzesniowe mamusie !!!:happy:

Witam :) nadrobilam posty z wczoraj:) Dorotko nie martw sie wszystko bedzie dobrze:) Ja tez panikowalam z bialkiem w moczu a jest wszystko ok takze nie ma co sie denerwowac:)
Witam nowa mamusie:)
Ja zaraz musze wyjsc na dwor ale pogoda wcale do tego nie zacheca, jest pochmurno jakby mialo zaraz padac:/

Dzien dobry dziewczynki, u mnie dzis za oknem super pogoda, moj ukochany poszedl zrobic zakupy, a ja siedze nad robota przed kompem :no: tak sie rozleniwilam ze masakra normalnie :crazy: ale po poludniu pojde na piekny spacerek niema co, taka piekna pogode trzeba wykorzystac:-)

Dorotka nie martw się toxo można leczyć w ciąży bez żadnej szkody dla dziecka, zobaczysz wszystko będzie ok więc nie zamartwiaj się bo stres może zaszkodzić dziecku bardziej niż toxo! Głowa do góry :-) pamiętaj że nie jesteś ze swoim problemem sama ;-)

Dzień dobry wrześnióweczki.Miło zajrzeć tutaj do Was:-).Widzę ,że nie wszystkie z Was są szczęśliwe dzisiaj:-(.Ale będzie dobrze,za to trzymam kciuki!!!!.Moja babcia (stara kaszubka) mówiła onegdaj "Dał Bóg dzień,da i radę",i tak jest ja zawsze ja się tego trzymam,i to w ciężkich chwilach naprawdę mi pomaga:tak:.Nadzieja "umiera" ostatnia.Całym serduchem jestem z wami dziewczyny.!!!.Witam nowe mamusie wrześniowe:tak::tak::tak:.

Witam ja już rozwiesiłam pranie na dworze.Słonko świeci w ogóle bezchmurne niebo i przyjemnie cieplutko.
Wczoraj jak się położyłam, ucisnęłam lekko brzusio w miejscu macicy i po chwili poczułam coś jakby bąbelek gazu w tym miejscu pękł i lekko mnie stuknął i tak ze 3 razy a dziś rano też zrobiłam taki test i znowu poczułam te muśnięcia jakby mały bąbelek we mnie pękł :-D
Jak siedzę zgięta teraz przy kompie i czasem ucisnę brzuch to też czuję to samo.Normalnie chyba to mój maluszek daje o sobie znać :szok:
Znajoma mi opowiadała, że ona przy 1 dziecku już w 12 tyg poczuła maluszka i lekarz jej to potwierdził, że to na pewno maluszek więc może i mój 3 maluszek tak wcześnie się ze mną porozumiewa? Na razie nie wiem co o tym sadzić na pewno nie jest to żadne wzdęcie ani ruchy jelit bo to odczuwam zdecydowanie inaczej :happy:
Zmykam ogarnę dom i odezwę się później o ile nie myknę z T. na zakupy i spacerek.

Dzien dobry:) Dziekuje mamusie za przywitanie:) poczytalam troche Wasze wypowiedzi i przyznam ze fajna atmosfere stworzylyscie:) Napisze moze cos o Sobie..wypada..
Mam na imie Gosia i w styczniu skonczylam 27 lat..jestem w zwiazku juz 11 lat ale jeszcze bez slubu..z racji tego ze studiowalam dziennie 5 lat zabezpieczalismy sie z moim E ale od maja tamtego roku odstawilam tabletki myslac ze dlugo czasu musi minac zanim pojawia sie 2 kreseczki..a minelo dokladnie pol roku:) To moja pierwsza ciaza i jestem przeszczesliwa:) Fakt faktem jak kazda przyszla mamusia martwie sie o dzidzie i mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze czego zycze sobie i Wam kochane:)
Korzystajac z okazji chcialam zapytac czy usg genetyczne ma kazda kobieta? bo nie orientuje sie w tym niestety:(
A i mam problem z suwaczkiem..:( pozdrawiam serdecznie:)

reklama
Nie było mnie znowu jakiś czas, a tu takie wieści. Dziewczyny trzymajcie się.

Dorotka i Saraa, wiem, że łatwo powiedzieć wszystko będzie dobrze, ale nadzieja i wiara czynią cuda. Medycyna tylko wspomaga :):tak:

U mnie dalej straszne mdłości. Wczoraj cały dzień spędziłam w łazience - dlatego nie mogłam nawet na chwilkę usiąść przed kompem. :-:)-(Nawet jak już myślałam, że już jest dobrze i chciałam wyjść, to znowu zbierało się i zaczynała się wesoła rozmowa z Wodnikiem Szuwarkiem. Mam nadzieję, że jakoś to się unormuje, bo od poniedziałku wracam do pracy do przedszkola.
Może uda się, że dzisiaj wyjdę na spacer, bo tak jakby słonko wychodziło, ciut niemrawo, ale to już coś. :-)

Dziewczyny pamiętajcie - tylko spokój ratuje !!!

Pozdrawiam i życzę miłego dzionka.

Do góry