reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Ja juz po drugiej porcji obiadku wpier byla ogorkowa a teraz zjadlam mase paluszkow rybnych :D i do tego jeszcze salatke z pomidorkow i cebuli mniami :D gdybym nie byla tak pelna to bym zrobila sobie chlebek czosnkowy na ktory mam ochote :) U mnie dzis tez ladna pogoda na spacerowanie ( moj psiak przynajmniej ma z tego plusy bo zamiast 1h chodzi po 2h) :) juz nie moge sie doczekac ciepla caly czas :) Aa no i 11 marca ide na usg 4d wiec juz nie moge sie doczekac i napewno zdam wam relacje jak bylo :D

reklama
Ja ciągle coś jem przy kompie mam stałą przegryzkę paczkę płatków kukurydzianych w czekoladzie lub jabłko :-D
Idę zrobić sobie kolacje choć nie mam na nią kompletnie pomysłu zanurkuje do lodówki i zobaczę w co warto się wgryźć

witam sie po usg genet

wszytsko w pozadku, malenstwo strasznie ruchliwe, fikalo koziolki, cudny widok:tak:przeziernosc w normie, nie ma powodow by robic dalsze badania genetycz, wszyskie pomiary idealne, jedyne co zaintrygowalo to pedzelek miedzy nogami:cool:ale to na 80%:sorry:

witam sie po usg genet

wszytsko w pozadku, malenstwo strasznie ruchliwe, fikalo koziolki, cudny widok:tak:przeziernosc w normie, nie ma powodow by robic dalsze badania genetycz, wszyskie pomiary idealne, jedyne co zaintrygowalo to pedzelek miedzy nogami:cool:ale to na 80%:sorry:

No czyli ze na 80% chlopiec :D No to pieknie :D Najwazniejsze ,ze wszystko jest dobrze :)

Anja78, no super, gratuluje:-)
Ja narazie mam przeczucie ze u mnie tez bedzie pędzelek;-):-D, zobaczymy czy przeczucie mnie zawiedzie czy nie.

ja jestem w tej "większej połowie " hihi pewna że to chłopiec!
jak ja już bym chciała też usg a tu dopiero 22 marca jak ja to zniosę tyle czasu... oh:!
ale chociaż dobrze że mogę przeczytać co u was kochaniutkie!

Ja na razie nie mam żadnych przeczuć co do płci maluszka, choć myślę, że to będzie pannica bo czuję sie zupełnie inaczej niz w ciążach z synkami.Tamte jakies lajtowe zero mdłości, wymiotów a teraz jakaś rewolucja :-D
Mykam już do łóżka.Jutro T. z tobołkami wpadnie bo się wprowadza na stałe :happy:
Musze dom z rana ogarnąć bo zaprosi kolegę co mu będzie wiózł autem graty do nas na kawę więc jakoś musi wyglądać nasze gniazdko co się kolega nie wystraszy ha ha ha
*D*O*B*R*A*N*O*C*

reklama
Do góry