reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

witam sie i ja dzis po spacerku na świeżym powietrzu słoneczko tak grzało że do domu nie chciało sie wracać...:) ale czas robić obiadek ...aż zgłodniałam czytajać wasze wypowiedzi hmm.. codziennie piszemy o jedzeniu! :p
dziś zakupiłam wkońcu nowy stanik:) huraaa...!!
i super nowina dla mnie od poniedziałku idę na kurs! nie wiem jak bede wstawać ale musze dać radę!!

reklama
Gaja troszkę to dyskryminujące, że panowie z hali zrobią swoje i idą do domku a ty siedzisz do końca.
Mój T. pracuje w restauracji i gdy nie ma, ruchu a on zrobi swoje na tyle, że starczy dla przyszłych klientów jedzonka do następnego dnia to śmiało idzie do domu o 20 zamiast o 22 i w razie potrzeby osoba z innego stanowiska wyjmie z lodówki gotowe np schabowe i upiecze na grillu mięsko za mojego T. :-)

Witam się popołudniowo. Ale się cieszę, że dziś piątek :-)
Gratki udanych wizyt
Zapowiada mi się ciekawy babski wieczór - koleżanka zapowiedziała się na pogaduchy, mąż do jutra poza domem;-)
Nareszcie w poniedziałek wizyto u gin. - oby wszystko było ok.
Zajrzę do Was jutro. Pozdrawiam

Witam wszystkie mamusie i przyszle mamusie:) Dolaczam do Was na 23 wrzesnia 10':) Jestem tu nowa i musze sie ogarnac bo jak narazie zielono mi heh:)

reklama
Do góry