reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dzien dobry:-)
po pracy i normalnie ciesze sie ze juz weekend
Mb witaj
gratuluje udanych wizyt i fasolek
odezwe sie pozniej
po pracy i normalnie ciesze sie ze juz weekend
Mb witaj
gratuluje udanych wizyt i fasolek
odezwe sie pozniej
Kurde dziewczyny , ja juz nie wiem co sie dzieje ze mną:-(? Wytarczy ze sie przejde gdzies np po zakupy skocze i jak wracam to jestem nie do zycia. strasznie mi niedobrze, slabo i w glowie sie kreci, nie wspomne o bólu w krzyżu. Daleko nie chodze bo mam wszystko pod nosem I jeszcze mój chce zebym o 15 po niego podjechala autem bo mamy zajechac obejzec opony letnie do auta. Chyba mu zadzwonie ze nie dam rady
podchodz do siebie z najwieksza czułoscia i miloscia. jak dziecko przyjdzie na swiat to na nic nie bedziesz miala czasu, wiem cos o tym, bo moj maz duzo pracowal a jak urodzialm dziecko to pracowal jeszcze wiecej, wiec doslownie wszystko było na mojej głowie, a sama jakos powoli dochodzilam po porodzie do siebie, wiec z łezką w oku wspominałam błogie chwile drzemki z brzuszkiem;-)Oczywiscie juz tulenie kibelka było
Najgrsze jest to ze ja tak robie jak mówisz i to chyba za czesto (odpoczywam za duzo, prawie nic nie robie tez z lenistwa), moz dlatego ze mało mam ruchu tak jest.
karolinkare
Fanka BB :)
Wrześnióweczki z okolic 3miasta..... mam pytanko czy któraś z was chodzi do doktora K. Maciejewskiego??
_koRba_
Fanka BB :)
witam popoludniowo ogorkowo Wlasnie po zupce ogorkowej co do braku rozmow zkibelkiem to ja rowniez jestem w gronie nielicznych Mi rowniez dzis dokucza bol glowy ,ale to chyba dlatego ze dzis nie bylam jeszcze na spacerku a zawsze o tej godzinie jestem juz po
reklama
kasialle ja do 16 pracuję :-( A szef litości nie zna, niby była mowa na początku że jak nie ma nic do roboty to na siłę trzymać nie będzie ale rzeczywistość jest całkiem inna Pracownicy z hali jak się wyrobią ze wszystkim i już nie mają nic do roboty mogą iśc do domu - sprawiedliwość
No ale widać tak to jest
No ale widać tak to jest