reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witam się dziewczyny, nie było mnie wczoraj bo byłam w delegacji. Ale w środę miałam to drugie badanie USG i wszystko się potwierdziło. W jak najlepszym porządku przeziernośc karkowa w normie 1,7mm, serduszko 166 /minutę i cała jestem happy i spokojna przede wszystkim...
A i dziś powiedziałam w końcu w pracy także mam taki radosny dzionek chwalenia się :-) Szef bardzo się ucieszył, nie wiem czy nie sztucznie, pogratulował no i nie będzie wiązał ze mną planów w drugiej połowie roku.
Poza tym głowa mi dziś pęka i jakiś taki dyskomfort czuję ale jestem mega radosna ;-)

mb_1- witaj w gronie co do mdłości koleżanka miała całą ciążę, ale takie przypadki to chyba jeden na milion :-)
Ja dziś mam trochę powera do sprzątania więc znikam myć schody, które przez te pluchę i psie łapki wyglądają tragicznie samo błotko w koło

Ja na razie śmigam w dresach na brzuch, bo lubie ciepełko, ale na lato to zapewne rybaczki pod brzuszek bo sie w takich na brzuch ugotuję.Na wiosnę to jeszcze jeansy kupie takie na brzusio, przydadzą się i na wieczorny letni spacerek po plaży oraz w chłodniejsze letnie dzionki:-D

Pysia, zazdroszczę spacerów po plaży... :-) Nieopodal Redy bo w REWIE jest nasze ukochane wakacyjne miejsce, w tym roku o wyjeździe nad morze możemy sobie tylko pomarzyć :-(
ja zaraz zmykam do lekarza z małym, bo już trzeci dzień gorączkuje, w nocy 40 stopni. moje pierwsze wyjście z domu od tygodnia, mam nadzieję, że nic się nie wydarzy złego

Ostatnia edycja:
Olgadom oby to nic powaznego;-)
Witam mb1:-)
Gratuluje udanych wizyt dziwczynom;-):tak:
Co do owoców to ja mam mega romans z winogronem:szok::-D Mogłabym codziennie, juz nawet obczaiłam gdzie maja super słodki, bo kwasny bleee
Mnie cos głowa dzis pobolewa, chyba przez pogode bo dzis u nas pochmurnie, ale za to tak pieknie ptaszki spiewają:-)

Olgadom- ja mam swoje małe urocze molo w Pucku więc mam gdzie pospacerować.Wiosna i latem to, aż miło przejść się tam gdy w koło budki z lodami i goframi :-D

Dziewczyny narobiłyście mi takiego smaka z tymi truskawkami że nie omieszkałam zakupic i mrożone i pierogi z truskawkami i wszystko już wszamałam <mniam> truskawki rozmroziłam i zjadłam z jogurtem, resztę zrobiłam w galaretce, a pierogi z jogurtem, hmmmm już dawno takich nie jadłam...

reklama
Do góry