reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Witajcie,
Gaja, Ty nasz ranny ptaszku..:-) ja Was podziwiam z tym odchudzaniem...ja od urodzenia Małej sobie regularnie..tyje...nie mam czasu, siły na nic..nic specjalnego nie jem, za dużo tez nie, ale tak mi się przemiana materii zdupcyła..wiadomo..do pracy nie łażę, w domu siedze to i dupa rośnie..schudnąć by, ale....
planujecie już urodzinki? i wybieracie sie na bilans? Mała śpi już 3 h..
miłego popołudnia

reklama
Tosia my już trochę myślimy o urodzinach, wyprawiam małemu razem z moją siastrą. Niestety w dzień urodzin małego jedziemy z mężem na wesele i zostajemy tam na noc, mały zostaje z babcią a ja już mam wyrzuty sumienia :-(

a my na bilans idziemy w połowie pażdziernika ... jeśli chodzi o urodzinki to planuję zrobić jedno dla rodzinki i chrzestnych pewnie będzie to po dacie urodzin bo jak zwykle nie będzie można ich wszystkich zgrać razem ;-) a drugie osobno dla dzieci tzn torcik w domku a potem wszystkie dzieciaki zabrac na kulki :-) oczywiście za nie zapłacić ehehe bo tak typowo robienie urodzin na placu zabaw kulkowym się nie opłaca Julia nie umiałaby się tam przystosować do np jakiś konkursów czy coś więc zbędne jest wydawanie tyle kasy:tak:

moje dziecię wstało przed 8 ahhh ostatnio już chyba ze dwa dni tak wstaje...pogoda się robi więc zaliczymy dłuższy spacerek :-) a teraz lece do mojego obsrańca :-D haha nocnik nie kibelek nie :no: wielki ryk i sprzeciw :no:

buziaki i miłego :-):-):-):-):-):-)

Ja urodziny chcę wyprawić na basenie dla samych dzieci, ale będą to urodziny połaczone z urodzinami mojego brata bo bez sensu zapraszać tych samych gości w odstępie 3 tyg jak i tak urodziny bym wyprawiała u mamy bo u mnie nie ma warunków więc jutro idziemy wynająć basenik

Witajcie, obiad ugotowany, w miarę posprzątane, więc zaglądam :-)
Pytałam o te urodziny, bo właśnie sama się zastanawiam..na pewno przyjadą moi rodzice, będą chrzestni...myślałam o imprezie dla dzieci, ale w domu nie ogarnę a na jakiś fikoland czy coś w tym stylu chyba za mali..ale widzę, ze Wy dzieciate urodziny organizujecie, więc jeszcze pomyslimy..Justyś, no właśnie..dzieci nasze jeszcze nie kumają, więc wyrzutów nie trzeba mieć ...wycałujesz Maleństwo a czy parę godzin wcześniej czy później...;)
Jeśli byście miały ochotę to jest fajna stronka wpina.pl i fajne zdjęcia pooglądajcie a może nawet polubcie ;)
Miłego popołudnia

hej dziewczynki,
w temacie urodzinowym to w tym roku raczej nie wyprawiam - owszem zrobię torta bo to u nas tradycja, że piekę torta ale nie spraszam gości, jakoś nie mam ochoty na spęd w domu :/ Zwłaszcza, że ostatnio me samopoczucie kiepskie to obskakiwanie gości mi nie w sosik ;)
Ale prezencik mu kupię, cos do zabawy w kąpieli bo uwielbia w kąpieli sie bawić bo tak to nie ma żadnych innych zainteresować więc nie chce wywalić pieniązków w błoto a okaże się, że kartonik od zabawki to najlepsza zabawka:-p

u nas jak będę już wyprawiać te urodzinki to skromie, tort my i dziadkowie (moi rodzice), mój brat i siostra. Chrzestnych nie będzie bo mieszkają daleko, tak samo jak drudzy dziadkowie. Dzieci nie będzie bo w sumie nie mamy takich co moglibyśmy zaprosić ale i tak będzie wesoło. Co do prezentów to chcemy małemu kupić plastikowy zestaw majsterkowicza (bardzo lubi bawić się narzędziami taty więc to też powinno mu się spodobać), Dziadkom mamy zamiar powiedzieć żeby nic nie kupowali (bo mały zabawek ma naprawdę dużo) tylko żeby złożyli się na nowe łóżko dla małego (teraz śpi na takiej rozkładanej sofie ale to łóżko ma już kilka .lat bo wcześniej spała na niej moja siostra a chcemy mu kupić zwykły tapczanik).

dziewczyny pomóżcie
mała przed spaniem dzisiaj narzekała na ból nogi pokazywała niby kolano niby udo ale cięzko określić...przed chwila obudziła sie z wielkim płaczem i krzykiem ała ała pytam gdzie boli pokazuje nogę właśnie w tym samym miejscu dałam jej czopek przeciwbólowy i zasnęła ale niespokojnie śpi :no:...zdarzyło się to samo kilka dni temu :no: dzis był drugi raz ta sama noga co ostatnio....co to może być? czyżby bóle wzrostowe? tak szybko? hmmm nie wiem....jak będzie coś nie tak to jutro ją zapisze do lekarza niech daje skierowania do ortopedy czy gdzieś :-(

witajcie mamuski :-)

co tu znowu taka cisza :-( już się cieszyłam że wątek zaczął żyć a tu nic :-( echo :no:

dziewczyny doradzcie mi jakie buty kozaki zimowe dla małej mogę kupić? jakieś ciepłe i żeby się nie ślizgały :tak: w zeszłym roku miałąm z ccc ale trochę się ślizgały więc myślę żeby teraz kupić nawet droższe ale żebym miała gwarancję że mała się nie będzie co chwilę wywracać :tak:

miłego dnia mamuśki :)

reklama
Witajcie :-)
Beti i co z Małą?
Co do butów, cena powala, ale...ja miałam tzn Mała w zeszłym roku włoskie Primigi i z czystym sumieniem mogę polecić, ciepłe, wygodne mega, nieślizgające i nigdy a to nigdy nie przemokły a nie oszczędzałyśmy ich...Jak będziesz zainteresowana to wyślę Ci model jaki mieliśmy (ja myślę nad zakupem takich samych) Cena ok 200 zł i śliczne
Dziewczyny gdzie jesteście?

Do góry