reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

witam mamuski :-)

tosiu wiesz zapalę sobie tak z głupotki jak mój idzie na papieroska to ja wtedy dotrzymam mu towarzystwa wiem że przez to szybko można się wciągnąć bo przerabiałam już to nooo ale wtedy będzie trzeba rzucić :-) no nic...zobaczymy jak to bedzie :tak:

gaja zdrówka dla was wszystkich :tak: najgorsze to wymiotować :-( i witaj w klubie mój to mega panicz :-D on nawet swojego nie moze wąchać ani patrzeć haha:-D:shocked2:

a my dziś mamy zalatany dzionek idę do fryzjera zapisać się na wizytkę :-D będe schodzić z czarnego koloru więc moje włoski będą miały piękny pomarańczowy i żółty kolor :shocked2: oby mi się szybko przyjęło coś normalnego :tak: i zakupić sobie muszę czapeczkę z daszkiem bo bedę wyglądać okropnie heheh :no: ale mam nadzieję że na święta bożego narodzenia już będę ładna :-D jescze 10 kg zrzucić przez zimę muszę i ten wstrętny brzuchol :-( przez niego mam mega doły więc trzeba znowu się za siebie zabrać

kurde mała nie chce mi zjeść śniadania :-( nic nie dobre chlebek jajo serek jogurt kiełbaska płatki :-( nooo niczym nie moge jej dogodzić :-( ​miłego dnia :)):):)

reklama
beti ja schudłam 11 kg od stycznia:tak: I codzień ćwiczę sobie abs na brzuch od ponad 2 miesięcy i to naprawdę działa a zajmuje zaledwie 8 minutek:tak: Co prawda po 3 ciązach chyba juz nigdy nie bedzie taki sprężysty ale o wiele lepiej wygląda;-) al tak jak patrzę na fotkę to ty jesteś szczuplutka, polecam także tylko same ćwiczonka:-D

gaja - żeby było po równo w przyrodzie to ja od stycznia mam +10 :-D:happy::baffled::dry::szok::-D:-D:-D:happy: Hahah, a tak poważnie to mam nadzieję, że skończy się jak w 1-szej ciąży +11 i po wyjściu ze szpitala będzie +2 od wagi wyjściowej, ale to będą piersi pełne mleka :-D:happy::confused:

Dziewczyny tak sobie czytam i stwierdzam, że Adaś jakiś inny bo się mnie słucha, nie ucieka... Owszem raz na ruski rok jest wyjątek od tej reguły i wtedy próbuje swoich sił, ale tak to złote dziecko :tak:

A ciuchów mu nigdy w sklepach nie mierzę, baaa - zakupy to bez niego robię albo przez internet. W domu jak coś chcę przymierzyć to nie zawsze ma ochotę, ale staram się go przekonać, że zaraz zobaczy w lustrze jak fajnie w tym wygląda albo niech się tacie pokaże w nowym ubraniu no i jakoś dajemy radę :tak:

Zjadłam dwa batoniki i chce mi się jeszcze słodkiego!!! Nawet ananasa jem i dalej chcica na słodkości :)

witam sie wieczorkiem po mega ciężkim dniu dobrze że już dobiegł końca a ja po uspaniu mojego aniłka z różkami zrelaksowałam się przy piwku :-) nooo teraz juz leżakuję więc się odzywam :-)

gaja ładnie schudłaś :) bez diety? bo ja od 28 lutego do maja schudłam 15 kg :-) ale niestety pozwoliłam sobie przez ten letni okres więc teraz od 1 września znowu ostro do roboty się biorę :-) najgorszy to ten brzuch i boki wrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie mogę ich zgubić :no:

u nas wszystko po staremu mała jak broila tak broi więc standard :-D

spokojnej nocy mamuśki :tak:

moja dzisiejsza myszka :)

Załączniki

• DSC05190.jpg
    DSC05190.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 49
beti to ty w 2 m-ce 15 kg zrzuciłaś?????:szok: Głodowałaś czy jak?
Ja dietka i codzienne ćwiczenia ale ja to pomału zrzucałam balast:-p

A córeczka szałowa - no cudnie ubrana:tak:

marta a Ty jak tam? Już zniecierpliwiona czy starasz się wykorzystać ten krótki czas już na przyjemności i zabawy z Adasiem?

gaja - ja jeszcze cierpliwie czekam ;-) W końcu do terminu jeszcze trochę czasu jest, poza tym nie mam zamiaru rozpakowywać się w sierpniu :-p:-D Zniecierpliwiona to będę po 24 września jak mała będzie się obijała z ewakuacją :-D Narazie łapię ostatnie chwile tylko z Adaśkiem, dziś byliśmy np. na żużlu. Dziewczyny ja to sobie życia teraz bez mojego urwisa nie wyobrażam, jak ja wytrzymam bez niego w szpitalu? :-D:-p Poza tym wiem, że malutką będę kochać równie bezgranicznie, ale mam tyle obaw, jak to sobie poradzimy w organizacji. Nie chcę nic spieprzyć :sorry2::-D

dziękuje kochane za miłe słowo o mojej córci :-) lubię stroić ją hehe bardziej niż siebie :-D;-)

gaju ja dokładnie zaczęłam się odchudzać 28 lutego i jakoś w połowie maja ważyłam 15kg mniej.. teraz waga stoi w miejscu bo se troszkę dogadzam :-D ale od 1 wrzśnia zaczynam znowu brać się za siebie :-) chcę zrzucić jeszcze coś koło 10 kg:tak:
powiem ci tak nie głodowałam sie wcale jadłam 3 posiłki dziennie śniadanie obiad i o 18 kolacja a potem już nic jedynie na noc ze 2 jabłka co zostało mi do tej pory :-) odstawiłam słodycze i podjadanie typu chrupki czipsy itd nooo i siłownia ze 3 razy w tyg do tego brzuszki i bieganie wieczorem...z tym że brzuch nadal wiszący i brzydki :-( i to mnie dołuje że taki jest :-( nooo nic mam nadzieje że jesczze z 10 kg zgubię do następnego lata :-D

moje dziecie dziś sie wyszalało u jednej babci potem u drugiej z psem :-) zadowowolona była że szok...padła w 3 sekundy po 19 dosłownie jak nigdy bo bez drzemki dzisiaj była :-) a pogoda brzydka się robi wiatr się zerwał i zaraz pewnie zacznie padać :wściekła/y:

reklama
a no to jak biegałaś, siłownia itp i tylko 3 posiłki to można ale jak dla mnie to zdecydowanie za szybko dlatego brzuszek jest wiszący:tak: Ja niestety nie mam czasu aby ćwiczyć poza domem :/ No bo ja cały czas z dziećmi, mój T. wraca czasem późno do domu a dzieciaki śpią ok 22 więc ja z nimi, zawsze rano sobie ćwiczę:tak:

Do góry