reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

witam mamuski :-)

tosiu wiesz zapalę sobie tak z głupotki jak mój idzie na papieroska to ja wtedy dotrzymam mu towarzystwa wiem że przez to szybko można się wciągnąć bo przerabiałam już to nooo ale wtedy będzie trzeba rzucić :-) no nic...zobaczymy jak to bedzie :tak:

gaja zdrówka dla was wszystkich :tak: najgorsze to wymiotować :-( i witaj w klubie mój to mega panicz :-D on nawet swojego nie moze wąchać ani patrzeć haha:-D:shocked2:

a my dziś mamy zalatany dzionek idę do fryzjera zapisać się na wizytkę :-D będe schodzić z czarnego koloru więc moje włoski będą miały piękny pomarańczowy i żółty kolor :shocked2: oby mi się szybko przyjęło coś normalnego :tak: i zakupić sobie muszę czapeczkę z daszkiem bo bedę wyglądać okropnie heheh :no: ale mam nadzieję że na święta bożego narodzenia już będę ładna :-D jescze 10 kg zrzucić przez zimę muszę i ten wstrętny brzuchol :-( przez niego mam mega doły więc trzeba znowu się za siebie zabrać

kurde mała nie chce mi zjeść śniadania :-( nic nie dobre chlebek jajo serek jogurt kiełbaska płatki :-( nooo niczym nie moge jej dogodzić :-( ​miłego dnia :)):):)

reklama
beti ja schudłam 11 kg od stycznia:tak: I codzień ćwiczę sobie abs na brzuch od ponad 2 miesięcy i to naprawdę działa a zajmuje zaledwie 8 minutek:tak: Co prawda po 3 ciązach chyba juz nigdy nie bedzie taki sprężysty ale o wiele lepiej wygląda;-) al tak jak patrzę na fotkę to ty jesteś szczuplutka, polecam także tylko same ćwiczonka:-D

gaja - żeby było po równo w przyrodzie to ja od stycznia mam +10 :-D:happy::baffled::dry::szok::-D:-D:-D:happy: Hahah, a tak poważnie to mam nadzieję, że skończy się jak w 1-szej ciąży +11 i po wyjściu ze szpitala będzie +2 od wagi wyjściowej, ale to będą piersi pełne mleka :-D:happy::confused:

Dziewczyny tak sobie czytam i stwierdzam, że Adaś jakiś inny bo się mnie słucha, nie ucieka... Owszem raz na ruski rok jest wyjątek od tej reguły i wtedy próbuje swoich sił, ale tak to złote dziecko :tak:

A ciuchów mu nigdy w sklepach nie mierzę, baaa - zakupy to bez niego robię albo przez internet. W domu jak coś chcę przymierzyć to nie zawsze ma ochotę, ale staram się go przekonać, że zaraz zobaczy w lustrze jak fajnie w tym wygląda albo niech się tacie pokaże w nowym ubraniu no i jakoś dajemy radę :tak:

Zjadłam dwa batoniki i chce mi się jeszcze słodkiego!!! Nawet ananasa jem i dalej chcica na słodkości :)

witam sie wieczorkiem po mega ciężkim dniu dobrze że już dobiegł końca a ja po uspaniu mojego aniłka z różkami zrelaksowałam się przy piwku :-) nooo teraz juz leżakuję więc się odzywam :-)

gaja ładnie schudłaś :) bez diety? bo ja od 28 lutego do maja schudłam 15 kg :-) ale niestety pozwoliłam sobie przez ten letni okres więc teraz od 1 września znowu ostro do roboty się biorę :-) najgorszy to ten brzuch i boki wrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie mogę ich zgubić :no:

u nas wszystko po staremu mała jak broila tak broi więc standard :-D

spokojnej nocy mamuśki :tak:

moja dzisiejsza myszka :)

Załączniki

• DSC05190.jpg
    DSC05190.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 47
beti to ty w 2 m-ce 15 kg zrzuciłaś?????:szok: Głodowałaś czy jak?
Ja dietka i codzienne ćwiczenia ale ja to pomału zrzucałam balast:-p

A córeczka szałowa - no cudnie ubrana:tak:

marta a Ty jak tam? Już zniecierpliwiona czy starasz się wykorzystać ten krótki czas już na przyjemności i zabawy z Adasiem?

gaja - ja jeszcze cierpliwie czekam ;-) W końcu do terminu jeszcze trochę czasu jest, poza tym nie mam zamiaru rozpakowywać się w sierpniu :-p:-D Zniecierpliwiona to będę po 24 września jak mała będzie się obijała z ewakuacją :-D Narazie łapię ostatnie chwile tylko z Adaśkiem, dziś byliśmy np. na żużlu. Dziewczyny ja to sobie życia teraz bez mojego urwisa nie wyobrażam, jak ja wytrzymam bez niego w szpitalu? :-D:-p Poza tym wiem, że malutką będę kochać równie bezgranicznie, ale mam tyle obaw, jak to sobie poradzimy w organizacji. Nie chcę nic spieprzyć :sorry2::-D

dziękuje kochane za miłe słowo o mojej córci :-) lubię stroić ją hehe bardziej niż siebie :-D;-)

gaju ja dokładnie zaczęłam się odchudzać 28 lutego i jakoś w połowie maja ważyłam 15kg mniej.. teraz waga stoi w miejscu bo se troszkę dogadzam :-D ale od 1 wrzśnia zaczynam znowu brać się za siebie :-) chcę zrzucić jeszcze coś koło 10 kg:tak:
powiem ci tak nie głodowałam sie wcale jadłam 3 posiłki dziennie śniadanie obiad i o 18 kolacja a potem już nic jedynie na noc ze 2 jabłka co zostało mi do tej pory :-) odstawiłam słodycze i podjadanie typu chrupki czipsy itd nooo i siłownia ze 3 razy w tyg do tego brzuszki i bieganie wieczorem...z tym że brzuch nadal wiszący i brzydki :-( i to mnie dołuje że taki jest :-( nooo nic mam nadzieje że jesczze z 10 kg zgubię do następnego lata :-D

moje dziecie dziś sie wyszalało u jednej babci potem u drugiej z psem :-) zadowowolona była że szok...padła w 3 sekundy po 19 dosłownie jak nigdy bo bez drzemki dzisiaj była :-) a pogoda brzydka się robi wiatr się zerwał i zaraz pewnie zacznie padać :wściekła/y:

reklama
a no to jak biegałaś, siłownia itp i tylko 3 posiłki to można ale jak dla mnie to zdecydowanie za szybko dlatego brzuszek jest wiszący:tak: Ja niestety nie mam czasu aby ćwiczyć poza domem :/ No bo ja cały czas z dziećmi, mój T. wraca czasem późno do domu a dzieciaki śpią ok 22 więc ja z nimi, zawsze rano sobie ćwiczę:tak:

Do góry