reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam się z rana.
Już po śniadanku, teraz z synkeim mini mini oglądamy :)
Usg już jutro :laugh2: pierwszy raz zobaczę maluszka - ale fajnie byłoby poznać płeć (no ale to za wcześnie w moim przypadku) - najważniejsze żeby wszystko było w porządku i dzidzia była zdrowa.
Miłego dnia życzę...

reklama
Hello
Dziewuszki wczoraj miałam wizyte u gina. Dzidzia dobrze sie rozwija, ma całe 53,9 mm
smile.gif

Gin nagrał nam na pedriva 4 filmiki jak dzidzia szaleje w brzuszku
smile.gif
super sprawa
smile.gif
wysłałam je wczoraj rodzicom męża- ale sie cieszyli. Za ich czasów nie było takiej technologii
smile.gif

A tu Wam wklejam zdjątko- mało na nim widać, ale chce się pochwalić MOJĄ dzidzią
smile.gif

też bardzo chciałabym wiedzieć co nosze w brzusiu, ale to jeszcze za wcześnie... Poczekamy zobaczymy- marzy mi się córeczka:)

dziś 11tc6d

Kerna mam propozycje . Moze na naszej liscie wrzesnioweczek obok kazdej bedziemy pisac na rozowo badz niebiesko czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka. Bo powoli zacznie sie juz ten czas okreslania plci?;-)
no jasne, że będziemy udoskonalać listę!:tak::tak::tak::tak: ale póki co mamy czas;-)
Cześć dziewczyny:-)
Ja dziś po krwi:tak: Wzięłam stówki ze sobą bo prywatnie, ale za cały zestaw +mocz zapłaciłam 52zł:tak: więc jeszcze do zgryzienia:tak::tak:
Mdłości brak całkowity i do tego mnóśtwo słoneczka z rana:-D:-D:-D:-D no czuję się genialnie:-)
A czy badanie na toxo ma jakiś skrót?? bo z tej krwi jeszcze coś tam miałal ale skrótu nie pamiętam:dry:

mpik super że masz filmiki:-) Ja liczę po cichutku choć na zdjątko za tydzień:tak:
Bo z córką ani jednego nie dostałam z synem cała kolekcję:tak:

A ja od tego niewyspania ledwo na nogach stoję, niedobrze mi słabo strasznie, myślałam że do pracy nie dojdę bo słabo mi było w drodze:-( Wczoraj np w kolejce przy kasie już czułam że jeszcze trochę postoję i padnę, wyszłam i od razu musiałam się pochylić i oddychać. Miałam tak z córką w ciąży straszne to było bo ciągle słabo mi się robiło:-(

mpik no supeer! Fotka extra! Moja taka jakaś niewyraźna.....no i filmik też mam ale 10sek tylko trwa..no moze też dlatego, że fasolka się nie ruszała bo wcześnei było. Super że jest wszystko dobrze!!!!!!:tak::tak:
gaja a masz problemy z cukrem????

kerna właśnie na glukozę miałam robione i niby ok.
Sama myślałam że mam z tym problem bo jak mi się słabo robi to od razu muszę zjeść jabłko albo pomarańczę - dziwne:no: Pogadam z ginką na wizycie. Ale chyba by wyszło w glukozie na czczo???

kerna z tego co pamiętam to skrót od toxo to bodajże Igm - Ilościowo i Igm - Jakościowo ale to jest koszt 36 zł za to jedno badanie, także jakby się zmieściło w tych 52 zł to naprawdę jakoś tanio.
gaja ja też jak dłużej postoję to mi się słabo robi i w pierwszej ciąży też tak miałam a cukier w normie także nie wiem, chyba tak musi byc jak mdłości??

Witam !!!

Juz sniadanko zjedzone,witaminki wziete i pije ciepla herbatke z cytrynka i miodzikiem.
Ja mam dopiero usg 16 marca to bedz\ie 12 tydz.i pewnei za wczesnie na poznanie czy to dziewczynka czy chlopiec!
MILEGO DNIA!!

kerna właśnie na glukozę miałam robione i niby ok.
Sama myślałam że mam z tym problem bo jak mi się słabo robi to od razu muszę zjeść jabłko albo pomarańczę - dziwne:no: Pogadam z ginką na wizycie. Ale chyba by wyszło w glukozie na czczo???
kurcze ja tak miałąm w pierwszej ciaży. nie jadłam prawie nic bo wiadomo. no i po kilku tyg jak poczułam tylko głód od razu robiło mi się słabo i trzęsły mi się ręce. Nie wiedziałąm o co chodzi. A potem wyszło na krzywej i nawet na zwykłym glukometrze:-( Takze myślę, że powinno Ci wyjść. Staraj sięjeść co chwilę i nie dopuszczaj do tego żebyś czuła głód..może będzie poprawa? Jak to nie cukier to nei wiem moze taka uroda...:eek:
Kasialle no to pewnie nie to. W tamtym było chyba "h"...jutro odbiorę to sięokaże co tam miałam badane;-)

reklama
witam dziewczyny ja dziś też byłam na badaniach najważniejsze sprawdzić czy z moczem już mam wszystko ok zobaczymy muszę czekac na wyniki a tak ogólnie to dziś się super czuję normalnie mnie energia rozpiera

Do góry