_koRba_
Fanka BB :)
Hej kochane Ja dzis rano bylam na uczelni i z powodzeniem zaliczylam egzamin do tego musze oznajmic iz uwielbia moja przecudowna tesciowa hehe moj kochany odebral mnie z uczelni ,wchodze do domku a tam cudowne zapachy ciasta ktore tesciowa wlasnie skonczyla robic (moje ulubione) do tego zjadlysmy pogadalysmy , mala przerwa na sen wstaje a tam ulubiony obiadek I jak jej nie uwielbiac Do tego jeszcze pelno prezentow od przyszly pradziadkow poprzywozila no wiec tak dzis rodzinny dzien bo moi rodzice tez przyjechali hehe az mi sily wracaja ,a tak mnie glowa bolala przez cisnienie chyba
A co do bóli to mnie rowniez czasem pobolewa , a wczoraj wieczorem jak kichnelam to normalnie sie wystraszylam bo mialam wrazenie ze mi sie normalnie jajniki wyrwaly i poszly na spacer tak bolalo , ale jak rozmawialam wczesniej z gin to tez mowila ze to normalne bo sie wszystko rozciaga i ze to takie nieprzyjemne strony ciazy
A co do bóli to mnie rowniez czasem pobolewa , a wczoraj wieczorem jak kichnelam to normalnie sie wystraszylam bo mialam wrazenie ze mi sie normalnie jajniki wyrwaly i poszly na spacer tak bolalo , ale jak rozmawialam wczesniej z gin to tez mowila ze to normalne bo sie wszystko rozciaga i ze to takie nieprzyjemne strony ciazy