reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
chyba przetrwam!! zostalo mi 1,5 h i moge rodzic ale ucichlo wsio a teraz ide sie polozyc grzecznie do lozeczka i ziuziu nawet nie czekam na godz 12... moze za rok sobie odbijemy!
a wam jeszcze raz kochane Wszystkiego dobrego!!

ja właśnie usypiam małą..jakaś dziś wnerwiona chodziła i marudziła....mam otwarte okno tak ładnie strzelaja a mała nie reaguje na nic...ale zobaczymy czy zdąży do przed 24 usnąć i jakie będzie jej zchowanie..

a ja mam doła:-( kurde no od rana kłócę się z moim o pierdoły a niedawno wybuchło na maxa i teraz mamy ciche chwile :-:)-(jestem zła i smutno...jak on może być taki podły...wiem że ma ciężki harakter ale nie przypuszczałam że aż tak będzie jak jest :no::no: czyli rok kończę z wielkim dołem i zaraz chyba przytulę się do małej i wypłaczę w poduszkę :no: mam nadzieję że nowy rok będzie lepszy :-) ale to sie dopiero okaże :tak: jak mała zaśnie wypije sobie jeszce piwko i spać...jedno piłam przez dwie godziny i koncówki nie dopiłam bo smakowało jak sisi :laugh2:

marietko trzymam kciuki...na pewno niedługo będziesz tulkać słodzinkę :-) łoł prka to jeeestttt toooo :-) i zawsze chciałam mieć starszego brata :-) suuuperrrrrr będzie niunia miała...

kochane jeszce raz najlepszego w nowym roku....oby nie było u was tak jak jest u mnie :no::no::no:

nooo i moje dziecię nawet nie drgnęło na fajerwerki :) ale dawało ostro :) ja dopijam piwko i spanko :)

Ostatnia edycja:
Witam w Nowym Roku..wczoraj nie dotrwalam..poszlam spac..obudzily mnie fajerwerki a dawidek spal twardo i nic go nie ruszylo..

Trixi fajnie musialo wygladac jak maz wtulony spal z misiem.
Marietta jak sie dzis czujesz? i zawsze zapomnialam zapytac jakie imie wybraliscie dla malutkiej?
Beti mam nadzieje ze dzis juz lepiej u Was i pogodziliscie sie..zapomnij co bylo wczoraj:)

ja od rana zla..obzeram sie jak swinka..i czekam na ksiedza z kolenda..brrr...

reklama
i ja witam w Nowy Roczek

Małgos ja tez padłam po 23:-D, jak strzelali o połnocy słyszałam, ale juz mi sie z wyrka nie chcialo podnosic, Antos tez przespał nocke ładnie. U nas w niedziele ksiadz nie chodzi z koleda:no:
Marietka hop, hop
Beti
mam nadzieje, ze pogodzona juz z małzem:tak:. U nas tez czesto gesto kłotnie sa, ale szybko sie przepraszamy, szkoda czasu na kłotnie, a szczegolnie o pierdoły, zycie jest za krotkie

my po rosołku, chłopaki drzemia, a ja spijam kawusie. Jak wstana zjemy drugie danie i jedziemy w odwiedziny do mojej babci bo wstyd sie przyznac, ale nie byłam całe wieki u niej..chyba na wiosne

miłego popołudnia

Do góry