reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

gizelko kochanie trzymaj sie musisz być silna ..znam ta chorobe bardzo dokladnie od poczatku do konca ..musisz byc przygotowana na wszystko w kazdej chwili bo nigdy nic nie wiadomo..moj tata tez mial raka z przerzutami juz 4lata zaraz bedzie jak go nie ma ... glowa do gory i staraj sie spedzic kazda wolna chwile z mama ale nie w rozpaczy,bo wiesz ze to nic nie pomoze ja zaluje ze nie wykorzystalam swojej chwili bo tak malo znalam swojego tate ale juz jest za pozno... dasz rade wierzymy w Ciebie i nawet gdy mamy nie bedzie już po tej stronie ona na zawsze zostanie w waszych sercach i juz bez cierpienia musisz sobie to tak tlumaczyc choc wiem ze jest Ci ciężko:** tule Cie bardzo mocno :*

reklama
Witam wszystkie mamy. Jestem tu nowa i chciałabym do was dołączyć.
Kilka słów o mnie:
Mam na imię Gośka w maju skończyłam 18 lat. Mam córeczkę Zuzię ma rok 3 miesiące i prawie 4 tygodnie:) Mała już chodzi sama ale długo miała z tym problem. Ja uczę się zaocznie w LO. Mieszkam z narzeczonym, z którym jestem już ponad dwa lata:) No to na razie na tyle w skrócie:)

Witam wszystkie mamy. Jestem tu nowa i chciałabym do was dołączyć.
Kilka słów o mnie:
Mam na imię Gośka w maju skończyłam 18 lat. Mam córeczkę Zuzię ma rok 3 miesiące i prawie 4 tygodnie:) Mała już chodzi sama ale długo miała z tym problem. Ja uczę się zaocznie w LO. Mieszkam z narzeczonym, z którym jestem już ponad dwa lata:) No to na razie na tyle w skrócie:)

Witaj misia w naszych progach....zagość się tu na dobre i czuj się jak u siebie....
A ja wam kochane mamusie życzę dobrego dnia jeszcze w tym starym roku....ja zaraz do pracy i popołudniu inwenteryzacja....oj padnę jeszcze w tym roku:-D.
Ja sie trzymam jakoś,bo muszę,ale pewne fakty jeszcze do mnie nie docierają....
Gaja jak tam smród trochę przeszedł....cos już załatwiliście z ubezpieczenie?
A ja mam tradycyjny termometr i jest najlepszy na świecie...bo miałam tez taki co przystawia sie do ucha lub czoła i jest do duszy:wściekła/y:-kiedyś go dostałam i już oddałam bo mnie wnerwiał tylko:angry:....
Ok. uciekam i dobrego dnia dla was wszystkich kochane.....

BETI egzamin mam 13-go stycznia..mam nadzieję, że to nie pechowa 13-tka:baffled::-)

Przy okazji życzę Wam udanego, szczęśliwego, bogatego w miłość i kasę roku 2012!!:tak:

Ostatnia edycja:
Taka-ja napewno pechowa nie bedzie :) ja mam terminek na 13stego stycznia takze ...:* hehe najwazniejsze to podejsc na luzie bo prezciez nawet jak sie nie uda to glowy nikt nie oberwie i jest jeszcze zawsze kolejna szansa:)
misia witamy Cie i zapraszamy do naszego grona
i Wszystkim mamusiom i ich rodzinkom życzę Szcześliwego Nowego 2012 Roku aby był lepszy od tego albo chociaż nie był gorszy..dużo zdrowka i miłości..no i nasze pociechy rocznikowo za chwile beda dwulatkami heheh:D:D

nadap080124803934237.gifyhxqirwvcum.gifnadap080124803934237.gifyhxqirwvcum.gifnadap080124803934237.gif

Załączniki

• mediumlwyt8b524efc5c7bc106703200.jpg
    mediumlwyt8b524efc5c7bc106703200.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
[h=6]Wiem - to jest dla Was szok, że znowu mamy Nowy Rok! Niech będzie radosny, niech się zacznie mile, i niech Wam przyniesie same szczęśliwe chwile. Niech moje życzenia, spełnią się co do joty. Niech ominą Was kłopoty. Bóg da wszystko co potrzeba, poprowadzi wprost do nieba.[/h][h=6]wszystkiego naj,naj ,naj dla Was i Waszych skarbow w Nowym 2012 roku[/h]

A ja mam skurcze trala la la ... dosc mocne ale zaciskam nozki a M skacze nade mna zebym tylko siedziala badz lezala i zadnego wstawania albo miną albo nie kto wie kto wie..

reklama
marietko poczekaj do 1 :-D hehe ja miałam urodzić się 1 stycznia ale zeszło mi do 14 ;-) a 1 styczen fajna data :) nooo ale trzymam kciuki jakby to było to :-)

ja własnie próbuje uspać moje dziecię co by troszkę dłuzej z nami posiedziała ale i tak do 24 nie ma szans...nie chce teraz spać jak nie pójdzie to wtedy standard 20 spanie ....no zobczymy :)

kochane życzymy wam wszystkiego najlepszego na nowy rok...no i udanej imprezki sylwestrowej :-) my w domku z moim z jego córa starsza i moja mama także ten rok bez picia tzn ja se wypije 2 piwka i tyle no i lampeczke szampana :-)

Do góry