reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

oj i przeczytalam dwie strony a juz nie pamietam co mialam napisac hehe...
beti jutro kciuki zacisniete tak..:)
joasiu mi cos o uszy sie obilo ze jak jest zaswiadczenie od alergologa to zglaszasz sie do nfz'tu chyba czy gdzies kurcze nie pamietam i oni zwracaja koszty czyli te polowe ceny bo tyle jest refundowane chyba ... my juz mleczka nie pijemy wiec ...
no i milego dnia

reklama
hej dziękujemy za dobre słowa od wczoraj jesteśmy w domku ale mam serdecznie dosyć szpitali i lekarzy jeszcze jutro idę po wypis z tego wcześniejszego pobytu w szpitalu. Dziś byliśmy u okulisty i okazało się że Kacper ma jedną źrenicę powiększoną i dostał skierowanie do neurologa. Ogólnie jesteśmy w tym momencie pod opieką alergologa okulisty neurologa laryngologa chirurga jutro was nadrobię bo Kacper dziś jest strasznie rozbeczany i mnie ciągnie do drugiego pokoju

Magdzik trzymaj sie kochana , musisz być teraz silna:* zycze aby wspomnienia o pobytach w szpitalach zniknely na zawsze!!! i te chorobska rowniez!
Justynko a co to za auto , moze korzystniej na czesci bylo by sprzedac? zanim sprzedacie w calosci jedzcie do jakiegos warsztatu niech wytna wam katalizator i sprzedacie sobie na zlomie bardzo duzo za nie placa :)
a my dopiero wstalismy O Matko Aż Wstyd!!...;/ wsumie to pies szczekaniem nas obudził:/
miłego dnia wszystkim mamusiom!!!
Tosiu i pamietaj - nigdy wiecej tego nie rób !!! - bo sie pogniewamy , strasznie mi sie zrobilo glupio;/

Madzik współczuję, trzymajcie się :)

My jednak robimy zapas pepti, bo może być problem po nowym roku. Powiedzcie mi co można dać jeszcze dziecku zamiast mleka i kanapki z szynką?? Myślałam o parówkach, ale podobno niezdrowe też...jogurtu nie może, ostatnio mu dałam przez dwa dni po pół łyżeczki to miałam sajgon przez 3 dni w nocy...

Witam pięknie :-)
Joasiu, Wy macie problem z nabiałem? bo jesli tak to faktycznie jesteś troszkę ograniczona w tych śniadaniowych pomysłach..ale nie przesadzajmy..parówkę czasem można dac ( my jemy te z 93% szynki), pomidorka, owsiankę i wiele innych...
My tam jemy wszystko, albo nie jemy, bo nam sie oststnio odwidziało jedzenie...:-( dziś wycyckała łazanki..a co sie nie chcialo rozgryźć to wypluwała..brrrr...trzymajcie mnie, bo zaraz ide sprawdzic czy plamy po zupie zostały na zapranym krześle :-D
a dziś głupi :-D
Mucha ma sześć nóg.
Oderwałem musze jedną nogę:
- Mucha idź.
Mucha idzie. Oderwałem drugą:
- Mucha idź.
Mucha idzie. Oderwałem trzecią, czwartą, piątą i to samo. Oderwałem musze szóstą nogę:
- Mucha idź.
Mucha nie idzie.
Wniosek:
Po oderwaniu musze wszystkich nóg mucha ogłuchła.

hehe tośka!! fakt głupi...:D:D
joasiu my tez bylismy na pepti i nawet mam do 2giego roku zycia wydane zaswiadczenie od alergolog ..no ale pewnego ranka maly powiedzial nie i koniec... sprobowalismy wiec kaszki z mlekiem bobovita i takim oto sposobem wstajemy jemy kaszke 11plaskich miareczek od mleka i 150ml wody... pozniej chlebek z "czymś"- miod, dzemik, wedlinka..sera nie lubimy... przed poludniowym spaniem klopot zawsze.. ale radzimy sobie -jakas parówa(lubimy bydgoskie odtluszczone te grubsze), kisielek , albo nie wiem:/ pozniej po wstaniu jest obiadek , pozniej jakis owoc , "ĆWIARTUCHNA" jabuszka, banan... i na kolacje takze kaszka jak rano... a apetyt mamy nie narzekamy ... waga pewnie dobila juz 14kg :/ ale wzrostowo na grubasa nie wygladamy :) tylko poprostu na 3letnie dziecko :D a dzis serwuje warzywkowa, bo mama z rynku znow naprzynosila mi pelno warzyw wiec trzeba jesc!! no i ide sie drzemnac wraz z malym :) kolorowych he:*
ps. m przyniosl troche kasy wczoraj a ja poszlam dzis i wydalam wszystko na : rachunki ... :( no ale trzeba by do nastepnego roku niezaplacone nie lezaly;/ echh jeszcze tylko chalupe oplacic ... i lodowke zapelnic .. i kilka rzeczy dla malej a dzis juz 29:/ ....

Tosia :-D żart dobry:) my tez od wczoraj z jedzeniem na bakier..
Joasia ja daje kiełbaski cielęce albo z szynki , pomidor, kaszkę manną, dżemik, chlebek z miodkiem , buła maślana , jajecznice(z jajek przepiórczych jak nie może kurzych), rybkę pastę albo makrelę na chlebek ,moje dziecie lubi kiełbasę pieczoną śląska cały kawał wcina , omlecik , naleśniki:-p
moje dziecko wszystko wcina poza szpinakiem wczoraj laysy dorwał i też chrupał :-Da jak cmokał śmiesznie.
znalazłam kiedyś fajną stronkę z przepisami może coś Wam przypadnie do gustu:) MAAYALERGIK.PL - przepisy i porady dla pociech z AZS, alergi i wszystkim innym :)

Magdzik trzymam kciuki oby was te szpitale nieszczęsne już opuściły.

dziewczyny czy Wasze pociechy tez się bardzo pocą... młody wczoraj leżał ze mną na łóżku oglądaliśmy książeczki patrze a po chwili całę włosy spocone z tyłu ma a w mieszkaniu 20 -21stopni ubrany w pajaca tylko.. :baffled:

hejcio

dostalam dzis @,boli mnie brzuch a poza tym mam mega nerwa

Beti i jak udalo sie,mam nadzieje ze tk ,daj znac kochanie

Gizelko i widzisz pomalu los sie odwraca,trzymam kciuki

Justynko niech sie w dupke cmokną ze Cie nie przyjeli,trzymam kciuki za poszukiwania

Magdzik to szybko zapominajcie o tych szpitalach

Marietko kochanie dobrze ze wsio narazie oki,poglaskaj brzunio od e-ciotki,teraz juz mozesz masowac bo to skurcze wyzwala,szybkiego rozpkowania i dawaj znac Tosi ,czekamy tu na Was ,wiesz

spokojnego wieczoru dziewczyny

reklama
ja tak na szybko :-)

dorotko kochana ZDAŁAM :szok::happy2: za 2 tyg odbieram prawko

wpadam tylko się pochwalić i oczywiście podziękować za kciukaski :-) zadziałały :tak::tak::tak: przepraszam ze tylko o sobie i nie odniosę się do waszych postów...wybaczcie kochane...wpadnę jutro....

spokojnej nocki :-)

Do góry