reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Dziewczyny bardzo dziękuje za rady odnośnie konta zaraz poruszę temat z mym kochanym i zobaczymy - jutro wolniejszy dzień to może i coś pochodzimy popytać. U mnie dziś po egzaminie do przodu 4+ babka super i od razu sprawdziła mi prace bym nie musiała się martwić :) u nas pogoda dziś była podła taka mgła do 15 ,że nosa się wynurzać nie chciało ;/ a Filip to chyba alpinistą będzie dziś zbieram zabawki a za mną cisza (odwracam się bo już wiem ,że jak jest cisza to albo broi albo śpi ,a tym razem nie spał) ja patrze a ten mały dragonik łapkami złapał się góry łóżeczka turystycznego a nogami wdrapywał się po siatce(boku łóżka) i już prawie wszedł górą do środka :D ( pominę fakt ,że wejście do łóżeczka było otwarte ) ja go ściągam pytam co robi ,a on banan od ucha do ucha i śle mi buziaka. No rozbroił mnie kompletnie :) Padam już dziś na ryjek sama nie wiem jakaś chyba chandra pogodowa mnie dopada. Kurcze u Was już tyle zębolów ,a u nas 8.

reklama
Mysia super ze troszke to juz przemyslalas i doszlas do takich wnioskow to prawda ze powinien cie kochac taka jaka jestes itp;)

Korba gratulacje zdania egzaminu:) ja jeszcze troszke laby, w styczniu sesja mi sie zaczyna mam nadzieje ze uda mi sie zrobic tą mgr bo po rocznej przerwie od licencajata tak wypadlam z rytmu ze nie wyobrazam sobie siebie siedzacej nad zagadnieniami do egzaminow;) ale mam nadzieje ze jakos sie rozkrece i wdroze w tryb nauki spowrotem;) U nas kochana juz 12 zabkow i teraz 3 ida wiec prawie pelna buzka:) :szok:

witam sie i ja !! musze sie pochwalic jaka nam mama niespodzianke walnela wstajemy rano z mezem a na stole w naszym domku stoi torcik w dniu urodzin "Martyny i Marcina" biedna nie spała poł nocy bo torcika robiła bo wiedziala ze sie zle czuje i powiedzialam ze nic robic nie bede a jak zadzwonilam zeby podziekowac i wogole to ja wybudzilam i powiedziala tylko "pozniej i pa" ... wczoraj strasznie sie czulam zakuwalo mnie w brzuchu i slabo mi sie robilo ale ja przeciez nie moge isc do szpitala bo kto z malym bedzie siedzial mama pracuje , maz tez musi pracowac bo to jedyne zrodlo dochodow a rachunkow do placenia kupe ...jakis kryzys nas dopadl i nawet myslimy o malym kredycie bo za bardzo sie zadluzylismy juz jest mi okropnie ze nie moge mu pomoc i na wszystko musi robic sam :( z mieszkania musimy sie wyniesc tylko jeszcze nie znalezlismy zastepczego .. na poczatku zanim sie wprowadzalismy mowa byla ze da nam pokoj ktory stoi nadal zamkniety a w nim jej lodowka, kuchnia i stol...twierdzi ze nie ma co z tym zrobic .. teraz podniosla nam czynsz za ogrzewanie a w domu mamy 16-18stopni maly i ja caly czas zakatarzeni w kazdym kacie wilgoc az plesn nachodzi .. a ja poprostu nie wiem co robic :( przepraszam ze tak o sobie ale jakiegos dola mam i o...

Mysia kciuki zaciśnięte;-)
Korba widzę że u Ciebie tak samo jak za cicho to znak że mały coś wykombinował :-D u nas jest identycko a co do konta też o tym myślałam ale na razie musimy odłożyć tą decyzję do momentu kiedy ja pójdę do pracy bo teraz ciężko cokolwiek odłożyć:-(
co do szkoły to ja pomału zabieram się do pisania licencjata chciałabym w miarę szybko go napisać żeby potem mieć trochę laby ale nie wiem jak to wyjdzie
Marietta super niespodzianka;-) zaciskam kciuki żeby szybko wasze problemy się rozwiązały a ty dbaj o was i odpoczywaj dużo ;-)
Młody dziś wstał z wodnistym katarem już nie mam siły w zeszłym tyg. wyszliśmy z jednej infekcji a tu już druga się szykuję :wściekła/y: teraz śpi a ja zamiast zrobić coś pożytecznego to siedzę przed kompem i czekoladą się opycham :zawstydzona/y: a potem się dziwię od czego taka gruba jestem:-D
dziś muszę ogarnąć trochę w miszkaniu bo jutro z administracji będą chodzić i sprawdzać czy lokal jest używany zgodnie z jego przeznaczeniem ciekawa jestem czy to rutynowa wizyta czy dlatego że się staramy o mieszkanie

Cześć!!!!
Byłam dziś z małym u lekarza. Odebraliśmy wyniki z krwi i dzięki Bogu wszystko poza podwyższonym poziomem limfocytów jest ok. Czyli kolejna wirusówka za nami i oby ostatnia w tym sezonie:happy:. Od jutra Szymciak idzie do żłobka.
Moje Słoneczko śpi juz od 30 min. a ja czuje, że padam na twarz, aled powiem Wam, ze jestem szczęśliwa i nie żałuje, że poszłam do pracy. Mimo całego zamieszania i latania na wysokości lamperii czuję się spełniona. Ostatnio zaczeliśmy nawet wspominac o kolejnym dzieciaczku...

Mysiu
ciesze się, że przemyslałaś sobie wszystko. Trzymam kciuki by sie wszystko ułożyło między Wami i by Twój maż w końcu przejżał na oczy i docenił kogo mam u swego boku. Jak poszła próbna matura?

Korba gratuluję zdanego egzaminu. Szymciak jak broi to nagle tez robi się cicho a jak już przyłapie go na gorącym uczynku to uśmiecha sie tak, że rozbraja mnie w sekundę.

Marietta trzymam kciuki oby wszystkie problemy się rozwiązały zanim na świat przyjdzie Twoje drugie Szczęście

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry