reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam wieczornie!!
Corcia oglada wieczorynke wiec chwile moge poczytac co tam u was:-)
Ja jak zjadlam obiad tak od obiadu mi sie odbija i wszytko czuje na zoladku i ciagle mi sie odbija!!
Juz bym lignela i pewnie zaniedlugo tak zrobie :-)
Ale rano corcia do szkoly wiec pobudka o 7 :-p-nie lubie rano wstawiac!!
MILEGO WIECZORKU I DO JUTRA LASECZKI!!

[url=http://www.suwaczki.com/][/URL]

reklama
dziewczynki, ja tylko na chwilę. jestem w szpitalu, dostałam się na chwilke na komputer u teściowej na oddziale. U mnie już ok. napisze więcej jak mnie wypuszczą, może jutro lub w poniedzialek. krwawienia juz nie mam. miałam przeciwciała we krwi czyli konflikt serologiczny się pojawił i dzis dostałam immunoglobuline i duphaston dostaje 2 razy na dobe, z dzidziusiem wszystko ok, wczoraj wieczorem mialam usg. jestem dobrej mysli. tęsknie za moim maleństwem w domu. buziaki kochane, trzymajcie kciuki zebym jutro wyszła.
nie ma czasu czytac co pisałyscie bo jestem na służbowym komputerze wiec tylko na chwilkę, ale spojrzałąm że troszkę się o mnie martwiłyście - dziękuję. do napisania już z domku. buziaki dla wrzesnióweczek
Cieszę się, że u Ciebie już ok.

monkami-Witam nową mamusię.
beti14011984- to nic, że rzadko do nas zaglądasz i mało piszesz forum jest dla wszystkich mam z terminem wrzesień 2010:tak:
Ja właśnie wróciłam z kościoła.Zimno na dworze brrr zgłodniałam jak wilk wcinam sobie gotowane skrzydełka :-D

Witam wieczornie:happy: byłam na zakupach kupiłam spodenki ciazowe i 2 staniki, bo z tamtych cycki juz mi wyplywaly:)
Dzisiaj mama dzwonila i powiedziala co kupila dla wnuczka bo ona twierdzi uparcie ze bedzie chlopiec i wszyscy sie smieja ze jak bedzie dziewczynka to sama bedzie zakladała te ciuszki:-D Załamała mnie też mówiąc że w Hiszpanii już są truskawki i właśnie je je, a ja tak tesknie za soczystymi truskaweczkami z krzaczka a nie mrożonkami:/ ehhh
Witam nowe mamusie:)

super ;-);-);-) to ja może troszkę nadrobię co u mnie...
wizytę miałam 13(w piatek hihi na dodatek na godz.13 :-D) nasza kruszynka ma 3cm i pięknie bijące serduszko..robiłam przed wizytą badania dziewczyny az 17 badań :szok::szok::szok: masakra ale powiem wam że wszystkie dobre tylko dostałam żelazo bo coś tam mam chyba z krwinkami ale dokładnie nie wiem hehhe nie słuchałam co pan doktor mówił bo byłam taka zadowolona że z dziidzią wszystko dobrze :-):-):-):-):-)...co jeszcze???? Hm...teraz 4 marca mam badania prenetralne(pewnie żle napisałam bo nie mogę zapamietać tej nazwy hehhe ale każdy wie o co cho...;-))i test papa tak bardzo się boje no ale trzeba przez to przejśc nie ja pierwsza nie ostatnia no ale to co czuję,ten strach to nie do opisania :no::no::no::no:mam nadzieję że będzie wszystko dobrze :)
Ogółem nie mam żadnych objawów ciążowych od samego początku no może nieraz mnie zemdli ale to bardzo żadko,nie bola mnie piersi,nie mam zgagi itd...wiem że z maleństwem wszysko dobrze więc nie przejmuję się brakiem objawów...no może jedynie mam wielkiego lenia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: naczynia ze zlewu juz wychodzą na spacer po mieszkaniu :-):-):-) a ja śpię a jak nie śpię to leże hehehhe;-);-);-);-) no ale może sie zmobilizuję jutro heheh...
No i wstepnie to na tyle.Postaram sie być na bierząco teraz :-):-):-)
buziaki dziewczynki :)

o mamo ale żem się rozpisała :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Załamała mnie też mówiąc że w Hiszpanii już są truskawki i właśnie je je, a ja tak tesknie za soczystymi truskaweczkami z krzaczka a nie mrożonkami

no u nas niedlllllugo też takie pyszne truskawki będą:-) trzeba poczekac do maja :tak: ja sie ciesze bo truskawek malin czereśni wiśli śliwek i sezonowych owocow ja mam pełno ile tylko chce :-):-) i za darmoche :tak::tak::tak: ale niestety noie mam swojego sadu tylko mój narzeczony handluje w sezonie owocowym :tak::tak::tak: a ja tylko wyjadam :-p:-p:-p

Ja mam ogródek, ale już nie mamy truskawek za to są malinki, wiśnie, jabłka, śliwki, a u sąsiadki czereśnie, które możemy brać jak swoje, bo stwierdziła, ze sama nie zje tyle a szkoda, aby się marnowały :-D do tego świeże ogóreczki, cukinie giganty, marchewka, por, seler, kalarepa (uwielbiam), buraczki, fasolka biała i zielona(ahh ziemniaczki i jajko do tego i nic więcej nie potrzeba do szczęścia ), rzodkiewki, sałata, mięta na herbatkę czy szczypiorek, koperek i pietruszka do obiadku, więc mam taki mały wazwyniak pod noskiem z owocami i warzywami to się poopycham nowalijkami jak przyjdzie na nie pora :-)

reklama
Do góry