reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam się dziewczyny, nadrobiłam weekend, byłam na urodzinkach u mamci :) A o warzywkach, no cóż tak się najadłam ogórka świeżego na tych urodzinkach, mniam!! Pycha był. I jeszcze wczoraj na wieczór zjadłam pomidorka w jogurcie, coś mi ostatnio przychodzi apetyt na zdrowe jedzonko, uffff. Bo ostatnio to tylko jakieś śmieci jadłam...
Olgadom ale nam narobiłaś stracha, ale dobrze że wszystko oki! Trzymaj się i dużo odpoczywaj! A z "dzieciami" to tak jest, mój synuś ostatnio więcej czasu spędza z tatą i mamusia poszła w odstawkę :-( Wszystko tata, tata, tata!!! Szok

reklama
Witam przy kawce :) Olgadom dobrze ze juz jestes z nami i z fasolka wszystko OK. Ja zaraz gonie na prenatalne...... mam nadzieje ze bedzie wszystko OK :) Milego dnia i do pozniej !!!

Witam,
Dzis zamierzam oświadczyć o mej ciąży w pracy ale szef wyjechał jak na razie i dopiero jak wróci muszę znaleźć dogodny moment a nie będzie łatwo. Aż mnie skręca z nerwów:-(

Witam,
Dzis zamierzam oświadczyć o mej ciąży w pracy ale szef wyjechał jak na razie i dopiero jak wróci muszę znaleźć dogodny moment a nie będzie łatwo. Aż mnie skręca z nerwów:-(
ja w piątek powiedziałam dyrektorce, przez tel bo mam przełożoną w innym mieście
bardzo się ucieszyła, pogratulowała i kazała na siebie uważać. także ciesze się bardzo ,że mam juz to za sobą i z jej pozytywnej reakcji:-)
ja wczoraj miałam chyba najgorszy dzis od początku ciąży, zaczełam rano od pawika i potem cały dzien mnie strasznie mdliło, ale juz dzis oki
miłego dnia dziewczynki, zmykam się wypucować i do pracy

Witam dziewczyny:-)
U mmnie M w domu póki co więc na bb jakoś czasu brak;-) ale zaglądam tylko pisać mi się nie chce:zawstydzona/y:
Wczoraj byliśmy na spacerku ale zanim dojechaliśmy na miejsce to słońce zaszło:sorry::confused2:
Olga super że jest ok i dobrze się czujecie:tak::tak::tak:
Gaja powodzenia w pracy!!!!;-)
Saraa co do nowości to masz rację.Wiadomo, że te truskawy giganty to nawet obok truskawek nie stały:no:
Ja na szczęście mam mnóstwo zamrożonych śliwek, malin i truskawek:tak::tak::tak: takze jak mam ochotę to korzystam;-)
Chyba czułam że w ziemie będą mi potrzebne witaminki:-D:-D:-D
To ja lecę.;-);-)

Witam :happy:wczoraj na noc zachciało mi się salatki i to byl mój błąd bo mało co a skończyłby sie kibelkiem:crazy: Nigdy wiecej nie jem na noc.:wściekła/y:
Dzisiaj od rana na szczescie dobrze sie czuje:) Zaraz biore sie za prasowanie bo juz mi wychodzi z szafy:)

Witam!
Olgadom dobrze, że wszystko skończyło się pomyślnie. Nie ma to jak odpoczynek w domu :tak:

I znowu poniedziałek :baffled: Nie mam pomysłu na obiad, do wszystkiego brakuje mi po jakimś składniku.

W sobotę wieczorem najedlismy się z Małżem świeżego ananasa i wczoraj mieliśmy głowy jak po kacu. Nigdy więcej :-(

Nie mam wczsu bywać na bb tak czesto jakbym chciała bo siedzenie przed kompem trochę mnie ostatnio męczy.

Pozdrawiam Was!

gaja 3mam kciuki, ja też się zbieram :tak: mój szefo poprzednią ciążę przyjął pozytywnie, zresztą jak ciąże wszystkich koleżanek, także myślę że wszystko będzie oki ale stres i tak jest, także nie chcę już dłużej zwlekac aby miec to już za sobą! Po co stresowac fasolinkę, no nie??
Dziś byłam na badaniach krwi i moczu, w środę lekarz, zobaczymy...

Hejka dziewczyny!!
Ja tez nie moge na noc jesc-i nie jem...jak zjem obiad to juz kolacji nie jem bo juz i tak zle sie czuje...
Treaz jajeczniczke zjadlam i ogoreczki kiszone i herbatke ale pic mi sie dalej chce .
Dzisaj kupie truskawki mroznone i zrobie sobie koktajl z truskawek:-) taka moja mala zachciewajka:))
MILEGO DNIA KOCHANE!!

reklama
gaja 3mam kciuki, ja też się zbieram :tak: mój szefo poprzednią ciążę przyjął pozytywnie, zresztą jak ciąże wszystkich koleżanek, także myślę że wszystko będzie oki ale stres i tak jest, także nie chcę już dłużej zwlekac aby miec to już za sobą! Po co stresowac fasolinkę, no nie??
Dziś byłam na badaniach krwi i moczu, w środę lekarz, zobaczymy...

kasialle u ciebie to tez troszkę inaczej bo pracujesz w firmie gdzie są inne kobiety, ja jestem tu jedyną i praktycznie od wszystkiego więc wieśc o mej ciąży na pewno ich nie rozweseli - na pewno będą wściekli:-( Bo nikogo na zastępstwo nie mają:-( No a jeszcze nie powiedziałam bo co chwila szefa nie ma a już mnie głowa ze stresu boli:-(

Do góry