reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Olgadom , kamien mi z serca spadl, dobrze jest wszystko ok -wracaj szybko do nas.
Dziewczyny prosze zadnych takich katastroficznych linkow wiecej.
A co do klucia w jajniku to tez mam w prawym, czasami nawet bardzo mocno.

Od rana chodzi za mna galaretka drobiowa z octem , jak jej nie wykombinuje do wieczora to chyba zwariuje. A dzis stanelam na wage i szok 3kg na +.:szok::szok::szok:

reklama
Olga ciesze sie z maleństwem wszystko ok:) |Wracaj szybciutko do nas:)

Ja własnie wstałam i nawet wyspana jestem bo przespałam wreszcie całą noc:) Zaraz zbieram się na zakupki. Musze kupic jakis stanik, bo w te co mam juz sie nie mieszcze, moze tez rozejrze sie za jakimis ciuszkami ciazowymi:)
Takze do pozniej:)
Miłego dzionku Wam zycze:)

Witam!!
No to wystraszylas mnie tym konfliktem!!
My z mezem tez mamy inna krew i mam nadzizje ze nie dojdzie do takiej sytuacji:/
Nie pamietam jak bylo u mnie z pierwsza ciaza czy dostalam ten zaszczyk ale nie przypominam sobie!!
A tak pozatym zjadlam syte sniadanko,corcia jeszczce spi wiec moge poczytac spokojnie co tam u was!!
Tez juz bede musiala zakupic sobie z 2 nowe staniki bo cycuszki robia sie coraz wieksze:))
MILEJ NIEDZIELI !!!

Witam,
ja też dziś spałam jak zabita :)
Co do stanika niestety w żadnej ciąży cyce nie urosły więc zapewne nadal ten sam rozmiar do końca będę nosić.

Witam się niedzielnie.
U mnie słonko świeci, aż miło.
Ja jak zwykle jestem nie wyspana, do tego te mdłości właśnie zjadłam na śniadanko 2 kawałki chleba z serkiem topionym.
Mój T. w pracy do 22 więc chyba z psem pójdę na spacerek po obiadku, bo samej mi się iść nie chce a pogoda naprawdę fajna i szkoda nie wyjść nie pooddychać świeżym powietrzem... :-D

U nas dzisiaj tez piekne slonce,na razie rozkoszuje sie poranna kawa i tez zastanawiam sie nad spacerkiem :)My z mezem tez mamy konflikt ja jestem "-" ,ale przy kazdej wizycie mam pobierana krew na obecnosc przeciwcial ,wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze :) Milego dnia wrzesnioweczki !!!

Olgadom super że u maleństwa wszystko dobrze ... ufff kamień z serca normalnie trzymaj się ;-)
miłej niedzieli Wrzesnióweczki:-)

witam sie popoludniowo:)
Wlasnie poprasowalam i naszykowalam sobie obiadek(mielone i buraczki czerwone) jeszcze tylko obrac ziemniaczki i obiadek gotowy!
Teraz sobie odpoczne i poczytam co tam u was slychac:))
Pozdrawiam

reklama
Dziewczyny jak niedziela mija? U mnie tak do 11 bylo ok, super sie wyspalam, pyszne snaiadanko zjedlismy twarozek ze szczypiorkiem i kakao. Ale po prysznicu tak mnie scielo ze czuje sie okropnie. Mdli mnie i jakos tak dziwnie sie czuje. Chyba sie poloze, a mial byc dluuugi spacer z ukochanym. Dobrze ze chociaz obiadek ugotowal:-)
A u nas snieg proszy i zero slonca. Jednym slowem dolina
Milego dnia dziewczynki:-)

Do góry